Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-11 11:00:57
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Czy warto wracać?
PostNapisane: 2010-08-20 19:05:51 

Pochwały: 1
Witam.
Wiem że dziwne pytanie, ale może wyjaśnie. Otóż kiedyś grałem sporo w KO, przestałem grac po tym jak wprowadzili pewne patche, o których nie będe wspominać. chciałbym wrócić do grania w KO ale mam pare pytań:
1. Czy w grze nadal jest dużo koxpów, botów itp?
2. Czy gdybym grał od nowa, to miałbym jakieś szanse żeby dorobić sie troche większej kasy(kiedys miałem troche z tym problem, szczególnie po pewnym patchu, chodzi mi o to czy "nowi" gracze maja szanse sie dorobić, czy tylko starsi są przy kasie)
3. Czy są jakieś zmiany odnośnie serwerów? Czy na C-West można w miare normalnie wbić?
Chciałbym aby ten temat mimo dziwnego pytania został potraktowany poważnie, bo mam wątpliwości czy jest sens powracać do tej gry, a nie ukrywam że chciałbym.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-20 19:17:07 

Pochwały: 2
Koxpów znikomo, jeżeli w ogóle teraz są.
Z Kasą chyba nie będzie trudno, zawsze mieć troche szczescia na upgrade albo co ;]
Zmieniła sie liczba podserverów z 3 na 2, ale na C-W 1 da rade zawsze wbić.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-20 19:18:32 

Pochwały: 8
izeer napisał(a):
1. Czy w grze nadal jest dużo koxpów, botów itp?

nie ma koxpa prawie ze :D
izeer napisał(a):
2. Czy gdybym grał od nowa, to miałbym jakieś szanse żeby dorobić sie troche większej kasy(kiedys miałem troche z tym problem, szczególnie po pewnym patchu, chodzi mi o to czy "nowi" gracze maja szanse sie dorobić, czy tylko starsi są przy kasie)

o kase latwo bo sa eventy chaosy,bdw poznij ed ,ale gl w expieniu gdzie 60 lvl praktycznie solo robisz od 60-70 kogos mozesz znalesc na para
izeer napisał(a):
3. Czy są jakieś zmiany odnośnie serwerów? Czy na C-West można w miare normalnie wbić?

nie ma problemow

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-20 19:26:50 

Dzięki za odpowiedzi.
Następne pytanie: Jaka postać będzie najchętniej przyjmowana do party? Chodzi mi o to zeby wbijać lvl mimo słabych itemów, żeby zarobić kasy, myślałem nad priestem, ale też nie na każdym spocie jest on potrzebny.
Jaka jest wasza opinia?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-20 19:29:32 

Pochwały: 74
Eslant umarło, nie ma expa tam... >.< Ogólnie trudno o exp przed 70 lv...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-20 21:32:03 

Pochwały: 14
Eeee... Co wy tu gadacie ;f Wiadomo że na cw to nie tak jak na innych tureckich serwach jest że cały czas coś się dzieje... Ale podstawą na cw jest ventrilo czy tam ts jak ktoś używa dojście do jakiegoś suba i nie ma problemu z expem... Nawet na 45+ już łatwo o jakieś apostle. Ja bym raczej powiedział że na cw brak jest organizacji, wielu ludzi właśnie mówi że ciężko o exp szczególnie przed 60... A to gówno prawda na seku zawsze w lufe/emc są 2-3 strony ludzi z których się wybierze tych kilku w miarę ogarniętych i sklei się jakiegoś expa ;)
A co do kasy to ja ci powiem że zależy bardzo zjarałem z 3-4gb tydzień temu wczoraj wbiłem do gry na 2 charach poszedłem na chaosy, wygrane blue chesty sprzedałem i udało mi się zrobić tutaj ii +6 potem coś innego i tak powoli w drugi dzień jest coś koło 2gb :]
Ale ja bym się trzymał tutaj tego że najpierw trzeba lvl wbić najlepiej 80 + jeśli nie masz szczęścia wielkiego do upgrade, i chodzić na te eventy/bossy.
Powtórzę jeszcze raz najważniejsza jest organizacja vt/ts (zależy po jakim side grasz poproś kogoś z HAWK (hum side) AnimaVilis (orc side) mają swoje suby i na pewno dadzą ci namiary na wyżej podane komunikatory. To chyba tyle : >

Ten kto pokonał samego siebie, jest niezwyciężony"

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-22 22:01:21 

Dzięki za odpowiedzi.
Następne pytanie, przy spocie kecoonów mozna wydobywac mystery ore, zauwazlem ze u NPC jest tez możliwość wymiany Gold mystery ore, lecz jeszcze mi sie to nie trafiło,a kiedys tego wogóle tam nie było. Widziałem też zę jakiś koleś zamiast mattockiem to wydobywał czymś innym, to jakiś lepszy mattock czy co?
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-22 22:11:11 

Pochwały: 10
Å»eby nieć Gold mystery ore trzeba mieć złotego mottocka, a jego można mieć z premki. Podobno z gold mystery ore, większe szanse na coś konkretnego.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-22 22:34:05 

Pochwały: 20
Exp jest Ok, tylko trzeba być trochę rozgarniętym.

Zawsze jak byłem w grze robiłem przed 60 aposy, a po 60 paramuny.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-23 10:24:32 

A jak jest z bossami?
Cos sie zmieniło? Częsciej czy rzadziej sie respią? Narazie chodzi mi o te słabsze, głównie kekuri bo za ringi zawsze cos by było. Wiecie moze mniej-wiecej w jakich odstępach czasu sie one respią? Czy jest to może zupełnie losowe?
Pozdrawiam