Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-03 22:41:54
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Serwery... Kt??ry "najl?ejszy"?
PostNapisane: 2006-01-29 12:13:53 

Pochwały: 1
Przerzucam si? z MyKO na UsKO i nie wiem na kt??rym serwie gra?, wi?c mam pytanko, kt??ry jest najmniej zawalony? I na kt??rym jest najmniej turas??w :/
Za odp z g??ry dzi?kuj? :D

PS (my?l? o Olimpii, ale Ares te? wchodzi w gre, plany mog? si? zmieni? po waszych odpowiedziach :D )

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-29 12:55:44 

Pochwały: 2
Tyczy si? to wszystkich serv??w:

Jak nie masz premki to na usko bedziesz sie musia? wbija? tylko licz?c na ?ut szcz??cia ze akurat sie wpasujesz albo musisz wchodzic w godzinach 23.00 - 09.00 bo wtedy jeszcze nie ma du?ego t?oku.

A turas??w jest wsz?dzie co niemiara, ale ci?gle uwa?am ze ci mniej kumaci s? u morad??w :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-29 14:39:04 

Pochwały: 2
Wydaje mi sie ze DIES(z)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-29 15:11:58 

mysle ze wszystkie sa tak samo zapchane... wiec jak lubisz wyzwania, to najlepiej isc moim zdaniem na ares, najstarszy server, najwiecej pro graczy...

btw. to fakt ze wiecej kretynow (nie tylko z Turcji) jest po stronie el morad

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-29 23:10:38 

rofl rofl kalais misiu :*

tu dosu :D

masz pozdro od losika ;p on w england tera siedzi ;]

pozdro ziom ;]

aVe

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 05:26:39 

Wszystkie sa zawalone rowno turasami i wszystkie sa tez zapchane przez nich do granic mozliwosci. Jak chcesz spokojnego servera, to idz na ares/diez/xig , unikaj beramusa/cyphera , a olimpia jest dosc mlodym serverem, wiec tu nie jestes jeszcez taki zacofany :)
(to moja opinia)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 07:10:03 

WTF??? co masz do beramusa? :D mam nadzieje ze tylko to ze jest bardziej zapchany niz xig ^^.
A tan ta serio to najmniej zapchane sa wlasnie diez i xigenon, ale na diezie jest chyba mniej cheaterow wybor jest twoj.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 08:46:29 

Niestety zdecydowanie nie polecam zaczynania gry na Cypherze. Ceny kosmiczne, duper??w, hacker??w, macroer??w i innego badziewia co nie miara -_-

Beramus to ponoc taki starszy brat Cyphera ;) Z tym ze ceny troszke normalniejsze i ciut mniej "illegal??w". Zaznaczam ciut.

Olympia to najm?odszy serwer i jesli zaczynasz od nowa i nie masz znajomych na innych serwerach uderzaj wlasnie tam. GMi s? ponoc dosc aktywni, ceny umiarkowane. Jedyny minus to brak DD, wiec nie polecam wybory papier maga albo BP. Moj typ to warek lub sin.

Jesli chodzi o zapchanie serwer??w, to chyba najbardziej zawalony jest C i B. Olympia troszke mniej. Najluzniej na Dies i Xig. Na Aresie najwiecej pro player??w, znaczy ciezko bedzie sie docz?apac do elity... Na ubicie jakiegos bossa tez raczej nie licz :lol2:

Liczba Turkow na kazdym serwerze przekracza dopuszczalny limit. Na Cypherze niedlugo juz nic nie bedzie sie dalo kupic w mora bez znajomosci tureckiego... -_-

Wyb??r nalezy do ciebie ;D

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 12:29:56 

Stan na dzis

Ares Total: 6836
Diez Total: 6788
Xigenon Total: 7131
Beramus Total: 8502
Cypher Total: 8438
Olympia Total: 6342
na Olympii najwyzszy level 63, trzech ludzi.

i dla porownania MYKO
Xydonis Total: 2358
Odin Total: 2001
Deimos Total: 1324

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 16:46:32 

jednym z tych 3ch ludzi 63 jest moj clan leader :>

juz niedlugo bo zara ma 64 ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 16:49:17 

Wiecie czemu na aresie tam ma?o wiary?

bo stawiaja na jakosc nie ilosc :PPPPP

pozatym kto wygral inter-server war?
kto ma F9Devila, Soulslayera, PerphetousDreamera, 000000, NYChrisa, Boberta czy __SZNEKE__? ;D

btw. nienawidze tego serwa, jest tak zajebiscie zalagowany a chityny+1 wojowe po 30m KKTNXHBB

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 17:18:17 

Ja bym Ci poleca? Olympie. Nowy serv, nie ma jeszcze zadu?o wymiataczy, o dziwo spotykam do?? du?o turk??w umiej?cych angielski 8| Wczoraj na gobach siedzia?em z dwoma tukami (obaj w miar? umieli angielski), a obok nas jaki? archer uzywa? macro. Po jakim? czasie kolesie zacz?li z nim rozmawia? po turecku, ?eby nie u?ywa? kohacka (tureckiego nie umiem, ale widzia?em s?owa takie jak "ban" i "kohack" :P) mi?e zaskoczenie :) Wad? Olympii jest to, ?e w gorszych polskich klanach jest du?o dzieci u?ywaj?cych kohacka :/

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 18:06:10 

Pochwały: 4
Cytuj:

nie prawda, poczekajcie jak ruszy ranking, jest juz kilkanascie 63

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 18:24:11 

Szneka_pl napisał(a):
Wiecie czemu na aresie tam ma?o wiary?

bo stawiaja na jakosc nie ilosc :PPPPP

pozatym kto wygral inter-server war?
kto ma F9Devila, Soulslayera, PerphetousDreamera, 000000, NYChrisa, Boberta czy __SZNEKE__? ;D

btw. nienawidze tego serwa, jest tak zajebiscie zalagowany a chityny+1 wojowe po 30m KKTNXHBB

wi?c po co tu grasz? ?eby m??c si? pochwali? czym?, czego sam nie zrobi?e? ? pkowa? nie umiesz, expi? sam nie umiesz, pierdzielisz g?upoty i zra?asz innych graczy...to ?e ka?dy daje ci owna w cz (swoj? drog?, przez miesi?c w cz nie widzia?em ?eby? zabi? chocia? jedn? osob?, a siedzia?em tam kilka godzin dziennie o r???nych porach) to nie znaczy, ?e serwer jest z?y...

zzz nie masz sie juz na kim wy?ywa???

1:Expi? umiem
2:To czy zra?am innych graczy to nie m??j interes ale to ?e na aresie graj? najlepsi gracze powinno raczej przyci?ga? ludzi...
3:LoL nic do ciebie nie mam ale jak ty masz cos do mnie to mozesz sprobowac szczescia z moim nowym wojem zrobionym niedawno i moim toto+8...
4:Nie gram w ko na aresie od ko?ca listopada, mo?e dlatego nic nie zabilem :O?? Gram teraz na Beramusie z ziomkami z SZAKALI... Ale napewno kiedy? wr??c? do moich OrczychPydek.
5:Server jest z?y z kilku powod??w, napewno nie z takich ?e jakis noob moze sie pochwalic tym ze mnie zatlukl. Nie podoba mi sie ze tu niektorzy ciezko pracuja zeby zdobyc legalny item+8 a reszta kradnie/dupuje/hackuje itp...

niestety krytyka nieudala ci si? bo PK zawsze by?o moim mocnym punktem a niegdy? potrafilem wyexpi? z 61 na 62 w niecale dwa dni...

moze wiele przeszedlem ale za kazdym razem wracam do gry

ja nie mam kompleks??w, ani problem??w, wybaczam ludziom. Ci?gle pr??buje wr??cic do ko bo na I3lackPriescie (priest lvl 53 karus) mam jeszcze dobre itemki z r???nych postaci w tym kochanego toto+8

nie chwale sie czyms czego sam nie zrobilem, jestem dumny z player??w graj?cych na aresie i z siebie, gardze natomiast ludzmi ktorzy graja nieuczciwie... I owszem lubi? chwali? si? z w?asnych osi?gni??.
Wiesz kto to jest PerphetousDreamer? Kole? ma 70ty lvl, potrafi zajeba? DMa solo na potionach (jest fraps jak to robi, dm nawet duffa nie ma)
mam screena jak go zabijam, to jest cos czym moge sie pochwalic...

Ka?dy mo?e mie? wlasn? opini?, ale je?li ta opinia mnie obra?a nie zamierzam tego wysluchiwa?
zwlaszcza jesli nie jest sluszna....

w moich wypowiedziach zawarte sa bardzo wyczuwalne ironie, lecz jesli nei potrafisz ich dostrzec to jedynie swiadczy o tobie i twojej spostrzegawczosci/inteligencji

nie chche ciagnac tej k???tni w nieskonczono?? - masz cos do mnie to na gg 4599671, to nie jest temat w kt??rym mamy sie k???cic....

nastepny post w tym dziale, dotyczacy tej klotni bedzie usuniety...
/szneka

oke chcesz si? bawi? w edycje prosze bardzo, mi to ryba
do ciebie mam tylko jedno, du?o m??wisz, ma?o gadasz...ja mam screeny jak zabijam monsterkilla i boberta i jako? nie musze o tym nigdzie pisa?, bo nie jest to dla mnie dow??d niczego, sam wiele razy pad?em tylko dlatego, ?e mia?em przerwanie neta, zmu?e kompa, czy cokolwiek innego, nieraz po dobrym duelu i takie walki si? docenia, jednak m??wienie o typach, kt??rzy ?migaj? z IN +2 czy ROC+2 i wielbienie ich (vide SoulSlayer) to przeczenie temu, ?e chwalisz sobie uczciwo?? (czego wcale ci nie wytykam)
w podpisie masz ares to pisze ares, jak grasz na bera tym lepiej, kiedy? si? specjalnie dla ciebie zrobie na bp...no chyba ?e chcesz bi? normal prista, zapraszam...

wkurzy?em si? tym, ?e piszesz, ?e Ares jest z?y i wog??le, a w?a?nie Ares jest to najczystszy serwer w KO, jedyny kt??ry mu si? r??wna to Diez. Aktywny GM, ma?o dup??w, a turcy troche inteligentniejsi ni? na innych serwerach, a ?e du?o dobrych graczy ? normalne po prawie 2 latach dzia?ania serwera, ?e jest tu ci??ej ni? gdzie indziej, ale nie sprawia to, ?e serwer jest be......

je?eli twoim zdaniem to jest k???tnia to hmm...chyba nie widzia?e? jak si? z kim? k???ce...a do ciebie mam tylko jaki? wewn?trzny, zapisany na sta?e uraz, nie wiem czemu :D poprostu mam do ciebie wrogie nastawienie i jak widze tw??j post to a? mi si? r?czki trz?s? co by tu na ciebie z?ego napisa? muhahah (odzywa si? wtedy moja turecka strona)

allah akbar!

czyli jak na moje to wszystko gra i ?miga ;D
/szneka

Ostatnio edytowano 2006-01-31 15:02:11 przez ZnudzonY, łącznie edytowano 5 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-30 20:07:43 

Elaviart napisał(a):
Cytuj:

nie prawda, poczekajcie jak ruszy ranking, jest juz kilkanascie 63

Calkiem mozliwe, jesli o chodzi o levele jest to stan z przed okolo 2 tygodni.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona