Szneka_pl napisał(a):
Wiecie czemu na aresie tam ma?o wiary?
bo stawiaja na jakosc nie ilosc

PPPP
pozatym kto wygral inter-server war?
kto ma F9Devila, Soulslayera, PerphetousDreamera, 000000, NYChrisa, Boberta czy __SZNEKE__?

btw. nienawidze tego serwa, jest tak zajebiscie zalagowany a chityny+1 wojowe po 30m KKTNXHBB
wi?c po co tu grasz? ?eby m??c si? pochwali? czym?, czego sam nie zrobi?e? ? pkowa? nie umiesz, expi? sam nie umiesz, pierdzielisz g?upoty i zra?asz innych graczy...to ?e ka?dy daje ci owna w cz (swoj? drog?, przez miesi?c w cz nie widzia?em ?eby? zabi? chocia? jedn? osob?, a siedzia?em tam kilka godzin dziennie o r???nych porach) to nie znaczy, ?e serwer jest z?y...
zzz nie masz sie juz na kim wy?ywa???
1:Expi? umiem
2:To czy zra?am innych graczy to nie m??j interes ale to ?e na aresie graj? najlepsi gracze powinno raczej przyci?ga? ludzi...
3:LoL nic do ciebie nie mam ale jak ty masz cos do mnie to mozesz sprobowac szczescia z moim nowym wojem zrobionym niedawno i moim toto+8...
4:Nie gram w ko na aresie od ko?ca listopada, mo?e dlatego nic nie zabilem :O?? Gram teraz na Beramusie z ziomkami z SZAKALI... Ale napewno kiedy? wr??c? do moich OrczychPydek.
5:Server jest z?y z kilku powod??w, napewno nie z takich ?e jakis noob moze sie pochwalic tym ze mnie zatlukl. Nie podoba mi sie ze tu niektorzy ciezko pracuja zeby zdobyc legalny item+8 a reszta kradnie/dupuje/hackuje itp...
niestety krytyka nieudala ci si? bo PK zawsze by?o moim mocnym punktem a niegdy? potrafilem wyexpi? z 61 na 62 w niecale dwa dni...
moze wiele przeszedlem ale za kazdym razem wracam do gry
ja nie mam kompleks??w, ani problem??w, wybaczam ludziom. Ci?gle pr??buje wr??cic do ko bo na I3lackPriescie (priest lvl 53 karus) mam jeszcze dobre itemki z r???nych postaci w tym kochanego toto+8
nie chwale sie czyms czego sam nie zrobilem, jestem dumny z player??w graj?cych na aresie i z siebie, gardze natomiast ludzmi ktorzy graja nieuczciwie... I owszem lubi? chwali? si? z w?asnych osi?gni??.
Wiesz kto to jest PerphetousDreamer? Kole? ma 70ty lvl, potrafi zajeba? DMa solo na potionach (jest fraps jak to robi, dm nawet duffa nie ma)
mam screena jak go zabijam, to jest cos czym moge sie pochwalic...
Ka?dy mo?e mie? wlasn? opini?, ale je?li ta opinia mnie obra?a nie zamierzam tego wysluchiwa?
zwlaszcza jesli nie jest sluszna....
w moich wypowiedziach zawarte sa bardzo wyczuwalne ironie, lecz jesli nei potrafisz ich dostrzec to jedynie swiadczy o tobie i twojej spostrzegawczosci/inteligencji
nie chche ciagnac tej k???tni w nieskonczono?? - masz cos do mnie to na gg 4599671, to nie jest temat w kt??rym mamy sie k???cic....
nastepny post w tym dziale, dotyczacy tej klotni bedzie usuniety...
/sznekaoke chcesz si? bawi? w edycje prosze bardzo, mi to ryba
do ciebie mam tylko jedno, du?o m??wisz, ma?o gadasz...ja mam screeny jak zabijam monsterkilla i boberta i jako? nie musze o tym nigdzie pisa?, bo nie jest to dla mnie dow??d niczego, sam wiele razy pad?em tylko dlatego, ?e mia?em przerwanie neta, zmu?e kompa, czy cokolwiek innego, nieraz po dobrym duelu i takie walki si? docenia, jednak m??wienie o typach, kt??rzy ?migaj? z IN +2 czy ROC+2 i wielbienie ich (vide SoulSlayer) to przeczenie temu, ?e chwalisz sobie uczciwo?? (czego wcale ci nie wytykam)
w podpisie masz ares to pisze ares, jak grasz na bera tym lepiej, kiedy? si? specjalnie dla ciebie zrobie na bp...no chyba ?e chcesz bi? normal prista, zapraszam...
wkurzy?em si? tym, ?e piszesz, ?e Ares jest z?y i wog??le, a w?a?nie Ares jest to najczystszy serwer w KO, jedyny kt??ry mu si? r??wna to Diez. Aktywny GM, ma?o dup??w, a turcy troche inteligentniejsi ni? na innych serwerach, a ?e du?o dobrych graczy ? normalne po prawie 2 latach dzia?ania serwera, ?e jest tu ci??ej ni? gdzie indziej, ale nie sprawia to, ?e serwer jest be......
je?eli twoim zdaniem to jest k???tnia to hmm...chyba nie widzia?e? jak si? z kim? k???ce...a do ciebie mam tylko jaki? wewn?trzny, zapisany na sta?e uraz, nie wiem czemu

poprostu mam do ciebie wrogie nastawienie i jak widze tw??j post to a? mi si? r?czki trz?s? co by tu na ciebie z?ego napisa? muhahah (odzywa si? wtedy moja turecka strona)
allah akbar!
czyli jak na moje to wszystko gra i ?miga 
/szneka