Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-03 22:41:59
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: acc in use
PostNapisane: 2006-01-31 18:14:05 

siema! mniejwiecej 3 dni temu pr??bowa?em wbi? na server(tak jak i codziennie ;p )no i pewnie wi?kszo?? z was zna ten bug ?e po relogu niema takiego czego? jak "U don't have premium acc"<- albo jako? tak, no wi?c wbi?em sie na Olymia3, no wi?c loguje sie ... ... ... ... ...no i loading information1 [1%] no i sie ko scie?o , wi?c wy??czy?em KO z my?l? ?e zaloguje sie zaraz... niestety po "?miesznym" wyj?ciu z KO(ctr+alt+delete) musia?em resn?? kompa bo co? sie zcie?o, no i po restarcie, w??czam ko, wpisuje... login... has?o i tu nagle acc in use, niezdziwi?em sie bo jak robie takie "awaryjne" wyj?cie z ko ;p to takie co? sie pojawia wystarczy klikn?? OK i ju? good... ale sta?o sie co? strasznego, acc in use NIECHCE MNIE PUSCIC NA KONTO 0_o 8| prubowa?em wbi? ci?gle(bo niechce konta straci? :( ) ...ci?gle a? do wtorku(do dzisiaj) bo s?dzi?em ?e poprostu carchacter zablokowa? sie na o3 a po resie serw??w poprostu wywali mnie z serwa no i bedzie good, myli?em sie... w??czam dzisiaj, no i DUPA :L dalej acc in use, PLZ pom???cie, mo?e co? w rejestrze co? sie sta?o? i format tylko podzia?a?
I zostali?cie mi tylko wy do pomocy ;p (polacy) dlaczego?:
-napisa?em na KO forum do site admina, dupa bez odp.
-napisa?em do innego admina na forum, dupa bez odp.
-napisa?em na forum KO topika, dupa nikt niepom??g?(tylko jeden gosciu odpisa? :L
-mojemu (ZAUFANEMU) kolesiowi da?em passy sprawdzi? czy to tylko u mnie mo?e niedzia?a, dupa u niego te? niedzia?a

JU? NIEWIEM CO ROBI? POM???CIE PROSZE :( (przypominam ?e restart serwer??w nic nieda? :( >:[ >:[ >:[ )

[ Dodano: Sro 01 Lut, 2006 09:47 ]
problem naprawiony: jak? sam niewiem ;p