Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-06 18:17:30
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ban u Nietykalnych cd
PostNapisane: 2006-02-21 22:06:05 

Cytuj:
Znudzony .. nie martw sie ja tez o was nie mam najlepszego zdania.. ale nie mowie o ca?ym klanie.. pierwsza sprawa to to, ze zaden klan nie ma sobie nic do zazucenia.. u was tez jest kilku takich co o dupe rozbic i wyjebac w kosmos .. przyklad - wasi kochni ... workowie.. <3 it. _Dariel_, ktory sprzedal mi dupowanego ammulet of str [ JESZCZE ... MAC SMIAL MOWIC, ZE ON JEST LEGALNY JA PIERDOLE TO TYLKO 5.5GB - a tak to fajny z niego koles..qrwa]..
Swoja droga to ja jestem zajebisty cheater - wczoraj schackowalem pentagon..

Dalej mowic jacy polacy to 'cziterzy'?
Nagonka na cheatera przez cheatera.. lol zalosne
STFU..

KLOZET..

no halo :) czemu zamkna?e?? ?ebym nie m??g? odpowiedzie? na zarzuty ? to chyba nie na tym, forum i og??lnie przez to poj?cie rozumiana rozmowa polega :)
nie jestem w stanie por?czy? za sw??j klan r?kami i nogami, ale jedno jest pewne - nikt nie dupuje i nikt nie kospuje, glitch przypuszczam, ?e jest (a raczej by?) u?ywany, ale bardziej ze wzgl?du na frustracje, bo jak reagowa? jak sinowi 40 raz ucieka mag mimo, ?e biegnie na lf ? to tylko przyk?ad, oczywi?cie niczym nie usprawiedliwiam takiego zachowania, ale staramy si? gra? jak najczy?ciej i chyba nam to ?le nie wychodzi

co do Dariel - a on tego czasem sam od jakiego? turasa nie kupi?? =o inna sprawa, ?e na tym dw znikn??o pare legit item??w (vide shard +7 mojego kolegi, kt??rego sam robi?) ale to ju? inna bajka

skoro tacy wszyscy jeste?cie czy?ci, to o co te ostatnie spory? i usuwanie macrowc??w z klanu? pozatym ju? nie wspominam o ssach i paru naocznych ?wiadkach z rankingu =o

PS. i nie zamykaj temat??w, w kt??rych mo?e si? co? dzia?, bo ludzie ju? wog??le nie b?d? tu zagl?da? :*

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-21 22:12:40 

Co ty ten ammu of str by? legit ale to by?o wtedy co server rolbak?o i Dariel chyba ma go spowrotem <jak go ju? nie sprzeda? hahahaha> a to ?e ty nie masz kasy to ju? nie jego wina.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-22 10:50:16 

Pochwały: 1
najlepiej to jest ... zwalic an kogos wine ale patrzec na wlasne zachowanie to nie laska :O

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-23 17:11:15 

Ch?opaki nic nie zdzia?acie........ i tak usun? ten topic.

[*]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 16:20:02 

Mirag napisał(a):
Co ty ten ammu of str by? legit ale to by?o wtedy co server rolbak?o i Dariel chyba ma go spowrotem <jak go ju? nie sprzeda? hahahaha> a to ?e ty nie masz kasy to ju? nie jego wina.

Wiec wielki respakt dla klanu. Chyba juz sami widzicie jacy jestescie? jeszcze ten idiotyczny komentarz omg jak sie popisac to na maxa prawda?

Cytuj:
Ch?opaki nic nie zdzia?acie........ i tak usun? ten topic.

[*]

Koljny bystrzak. ktos kiedys usunal temat? ktos ma watpliwosci czemu zamykam tematy? jesli tak to wyjasnie.. jezeli widze idiottyczny spam na poziomie autora to sie krwi? zalewam - wolisz warna ? bo nie zauwazylem zeby ktos kiedys zaaragowal na posta 'przestancie spamowac'. czy to jest takie trudne?

Cytuj:
skoro tacy wszyscy jeste?cie czy?ci, to o co te ostatnie spory? i usuwanie macrowc??w z klanu? pozatym ju? nie wspominam o ssach i paru naocznych ?wiadkach z rankingu =o

przeslij na pm 'CIEKAWOSC MNIE ZRZERA'...

Cytuj:

najlepiej to jest ... zwalic an kogos wine ale patrzec na wlasne zachowanie to nie laska :O

kk...jestem jebanym cheatujacym hooliganem.. ≈.≈

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 17:09:49 

lol a co to Dariela wina ?e rolbac?o serva i ?e ma amulet a ty nie O_o ja te? bym ci nie odda? lol

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 17:51:33 

uczciwy klan..niepowiem

EDIT:
juz zrezta na nic nie reaguje.. za 'wysokie' progi... bez sarkazmu oczywiscie.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 18:08:35 

Osobiscie sie ciesze ze gra w h.. turkow a nie polakow. Polacy z swoja nie samowita uczciwoscia rozpie.. by USKO w tydzien.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 19:43:48 

caius ... bo tt masz aejbiscie legalny klan gdzie nie dupuja nie cheatuja nie kospuja etc
jeszce jak gralem an cypher z paroma osobami z ancelantari to sie przyznawali jak dupowali gb i itemy wiec stfu i jak nie masz wystarczajhacych dowodow to nie oczerniaj mojego klanu bo jestes na to zasmarkaty.

czubaty powiedzmy ze sprzedaje ci taniej amulet legalny drop z sq i nagle relback serva jest i mam ten amulet spowrotem i ty go masz oddal bys mi go? watpie wiec prosze grzecznie narazie nie wtracaj sie w nie swoje sprawy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 21:20:17 

Noobie :D czy jak ci tam....co ma legalny klan do uczciwosci plajera ? skoro tacy fairplay jestescie jedyni legit players from the beramus to takich rzeczy sie nie robi...a nawet jak sie robi ( nie oddaje) to w ?yciu ch?opie nie przyznawaj sie na forum ?e go masz...Je?li dla was w tej grze uczicwosc polega na tym ?e rollback na ktorym ty zdobywasz kase (rollback nie cofa kasy wiem na swoim przyk?adzie...a je?eli zaprzeczysz to ci powiem ?e caius nie odzyska? kasy po twoim uczciwym rollbacku...) a odzyskujesz item kt??ry sprzeda?e? i wiedz?c o tym nie oddajesz go dla polaka....ma?o tego dla caiusa kt??ry nigdy nie by? wymieniony jako duper ,cziter....itp skre?la ci? jako uczciwego gracza.

I niewyje?d?aj mi tu z tekstem typu cziterzy duperzy bo mowa jest o waszym podejsciu do ucziciwo?ci w tej grze....o FT bugu miaraga ju? nie wspominaja? legit klanie i o itemach kt??re wam znik?y po pierwszym dupewipe i nie obchodzi mnie to ?e nie wiedzia?e? ?e ten item jest nie legalny ( swoj? droga trzeba byc kretynem zeby nie wiedziec ze podczas mass dupe itemy na b1 nie s? legit...ale to ju? pomine)

Co do dowod??w mirage i jeszcze jeden kundel napisa? ?e dariel go ma wi?c dow??d jest jak to m??wi? "jak znalaz?"

btw mirage dobry z ciebie BATEL PRIESTR
:rotfl: :freak: :D :rotfl: [/u][/b]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 21:39:40 

kundel to mozesz mowic do kolegow..

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 21:44:01 

unik ty sie nie wpierdalaj bo wiem ze dupowales razem z nimi na beramusie wiec kkthxbb

jakbys czytal to mirag w jakims tam teamcie przyznal sie ze poszedl raz an ft buga i wiecej tego nie zrobil a wy nadal tam lazicie i ... z tego macie =d a ten batel priestr cie jedzie jak szmate w cz wiec wiesz :S

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 21:55:40 

Jak "Wy tam ?azicie" ? w ?yciu nie by?em w FT...wi?c z czym do ludzi...Mo?e teraz zagrajmy po waszemu....daj mi tu frapsa albo ss jak stoje w FT na bugu....je?eli go nie masz to stul dzi??b ?e tak brzydko si? wyra?e.

Ch?opie topic jest o Nietykalnych...Caius napisa? o swoim amulecie...naskoczy?es na niego ja stan??em w jego obronie...a raczej podwa?y?em wasz? jak?e wspania?? uczciwo?? w grze a ty wyje?d?asz z jakim? dupowaniem :S Mowa jest o itemie kt??ry ma na imi? "Amulet Of Strenght" i o tym ?e polak czy turek to kasa w grze b?dz item jest wa?niejszy od waszej ideologii kt??r? tak sie szczycicie....

BTW Pisze to ju? naprawde ostatni raz NIGDY NIE DUPOWALEM ALE WIEM I BYLEM SWIADOM TEGO ZE MAM DUPOWANE ITEMY a to ?e m??wie ?e nie dupowa?em w ?adnym stopniu mnie nie usprawiedliwia i nawet nie chce sie usprwawiedliwia?. Czy jeste?cie w stanie to poj?? badz zrozumiec te wyrazy kt??re s? napisane z u?uciem Caps Lock`a ?[/b]

Mam rozumie? ?e jedzie mnie 1vs1 bo w innym przypadku jeste? w okropnym b?edzie....
BTW wy te? ostro jedziecie spotkac was w mniej niz 8 osob graniczy z cudem az tak cie?cy jeste?cie czy co...?

btw od 2 miechow gram na bufach i mimo to macie okrutne problemy nas zabic w 5 a nie daj Boze jak spotkamy was cos 3vs3 lub 4vs4 gleba i jeszcze raz gleba...taki good clan jestescie....oczywiscie nie mowie ze zawsze ja sie nie wywyzszam ze jestem w tej grze nie wiadomo kim jak ty teraz np...zenada :|

Ostatnio edytowano 2006-02-24 22:00:15 przez mowerman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 21:59:34 

jeden ... czy dupowales czy nie ale jestes w klanie gdzie dupowanie bylo codziennoscia i mimo tego zostales w nim wiec ?

zreszta mi nie chodzi wcale o ten amulet tylko zaczal cos pierdolic jak zazartowalem sobie z zabijaki =O zreszta ja do zabijaki nic nie mam i on chyba to wie ja lubi go pozabijac w cz on mnie tez zabija i jest spokoj :S

Ostatnio edytowano 2006-02-24 22:03:03 przez NO_oB, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 22:02:24 

Ja wybra?em czlowieka...jezeli wiesz co mam na mysli...ale chyba nie wiesz bo piszesz caly czas na inny temat czemu wszyscy wiemy dobra starczy na dzis....dobrych snow UCZCIWCU :lol2:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona