Cytuj:
Znudzony .. nie martw sie ja tez o was nie mam najlepszego zdania.. ale nie mowie o ca?ym klanie.. pierwsza sprawa to to, ze zaden klan nie ma sobie nic do zazucenia.. u was tez jest kilku takich co o dupe rozbic i wyjebac w kosmos .. przyklad - wasi kochni ... workowie.. <3 it. _Dariel_, ktory sprzedal mi dupowanego ammulet of str [ JESZCZE ... MAC SMIAL MOWIC, ZE ON JEST LEGALNY JA PIERDOLE TO TYLKO 5.5GB - a tak to fajny z niego koles..qrwa]..
Swoja droga to ja jestem zajebisty cheater - wczoraj schackowalem pentagon..
Dalej mowic jacy polacy to 'cziterzy'?
Nagonka na cheatera przez cheatera.. lol zalosne
STFU..
KLOZET..
no halo

czemu zamkna?e?? ?ebym nie m??g? odpowiedzie? na zarzuty ? to chyba nie na tym, forum i og??lnie przez to poj?cie rozumiana rozmowa polega

nie jestem w stanie por?czy? za sw??j klan r?kami i nogami, ale jedno jest pewne - nikt nie dupuje i nikt nie kospuje, glitch przypuszczam, ?e jest (a raczej by?) u?ywany, ale bardziej ze wzgl?du na frustracje, bo jak reagowa? jak sinowi 40 raz ucieka mag mimo, ?e biegnie na lf ? to tylko przyk?ad, oczywi?cie niczym nie usprawiedliwiam takiego zachowania, ale staramy si? gra? jak najczy?ciej i chyba nam to ?le nie wychodzi
co do Dariel - a on tego czasem sam od jakiego? turasa nie kupi?? =o inna sprawa, ?e na tym dw znikn??o pare legit item??w (vide shard +7 mojego kolegi, kt??rego sam robi?) ale to ju? inna bajka
skoro tacy wszyscy jeste?cie czy?ci, to o co te ostatnie spory? i usuwanie macrowc??w z klanu? pozatym ju? nie wspominam o ssach i paru naocznych ?wiadkach z rankingu =o
PS. i nie zamykaj temat??w, w kt??rych mo?e si? co? dzia?, bo ludzie ju? wog??le nie b?d? tu zagl?da?