Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-07 23:58:34
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Hum Side na Olimpii
PostNapisane: 2006-04-14 23:40:58 

A wiec jak kazdego dnia biegamy sobie po cz w skladzie Kolektor(vito), Demonic (dosu) no i ja. Wiadomo ze czasami siejemy postrach no ale nie zawsze tak bywa, gdyz jest nas jedynie 3. No ale sie nie zrazamy i pkujemy se dla zabawy(bo chyba o to w tym wszystkich chodzi nie ?;p) . I o to dzisiejszego dnia zastalismy klan MyHumpzz na pk. Nie powiem zabili nas pare razy, ale bylo by troche little fajnie gdyby chlopaki nie townowali massowo gdy zabijemy im 1 kolesia. To jest troche lame jakby nie patrzec. Podobnie kiedys bylo z Oblivion, ale sie juz jakos wyrobili, lecz zdarza im sie to czasami jak ich gangsta lider w full platach :D zginie ;].
A wiec prosze was nie townujcie massowo bo to jest z lekka wkurwiajace.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 00:38:17 

Ja tez przylaczam sie do tego apelu. Rozumie 50NP to duzo, no ale bez przesady...
Chlopaki na hum side bluzgaja sie nawzajem, a w cz to samo: town combo :]
Gra sie dla zabawy i jak nawet czasem zdarza sie pasc to trudno i gra sie dalej, a tu kupa jak jedziesz kogos ma juz 20% hp i nagle town 8| A najgorsze jest jak cale party tak zrobi...
Macie fajna taktyke oba klany: z FH se biegacie i wymiatacie, bo tak jest, ale wystarczy wam go zjechac, zeby all zaczela townowac. (U Oblivionow wystarczy ze padnie lider...)

Jeszcze raz apeluje o NIE townowanie przed nami, troche wiary w swoje sily :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 00:49:01 

Pochwały: 1
owned ; d

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 09:09:05 

:FreDii: napisał(a):
lecz zdarza im sie to czasami jak ich gangsta lider w full platach zginie ;].

Tak samo mozna powiedziec jak jakis asek jest paper i biega w plate;]

A do tego townowania... widze np takiego Snickers to jak zasadzi torrnament i parasit no to wiekszosc jest na strza?a. Wiezymy w wasza odwage ale nie musicie przed nami uciekac. My townujemy jak idzia na nas 2 party+ lub party jkiegos Legenda oczywicie podejmujemy walke ale czasmi to niewychodzi. A co do n00bowskiego lidera to jest jedyna osoba ktora utrzyma?a klan od poczatku olimpi...

A tu taki apel do polakow po stronie orkow.
Czesciej sie pojawiajcie w cz na o2 bo was widac raz na tydzien. Nieliczac
askow ktorzy sami biegaja.

Pozdro dla TerrorFront i gradki za g2

[ Dodano: Sob 15 Kwi, 2006 09:14 ]
Cytuj:
A wiec prosze was nie townujcie massowo bo to jest z lekka wkurwiajace.

Obiecuj jak nastepnym razem zostane sam na polu bitwy to nie townuje...
Napewno was wszystkich pozabijam:]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 11:45:35 

W klanie jest wiele nowych twarzy i jeszcze nie wszyscy sie rozumieja a po zatym zawsze w party jest 1 albo 2 ludzi z levelem 55+ i oni raczej townuja ( zaliczam si? w tej grupie JA przyznaje sie bez bicia).W moim przypadku wygl?da to tak dostaje parasaita i demonic odrazu biegnie na mnie.Przyk?adem jest w?a?nie wczorajsze pk raz na Harpiach, demonic od razu biegnie do mnie i jezeli nie zd??e da? town to padam bo jego combo mnie zwala zn??g jak nic a drugi przyk?ad by? na bowlu jak ekipa z TerrorFront wbieg?a na bowla a ten ca?y demonic pierwszo co sci?ga mnie maga ( nie dziwie sie mu naj?atwieszcze np ).Ale widac tez juz poprawe, wczoraj w nocy przebiegli?my sie dwukrotnie po spocie Dm??w i nie chwal?? sie tylko poprostu ciesze sie ze poma?u nam wychodzi, na wsystkich spotach wycielismy cale party karusow a zachaczylismy jeszcze o golemy by?o nawet fajnie i kazdy sie cieszyl bo byla to chyba jedna z lepszych akcji w wykonaniu klanuu MyHumZ w nowym skladzie.Wiem mozecie powiedziec ze zaskoczyc kogos na Dmach nie jest trudno ale tam nie biegaja noobki tylko porzadni gracze a warkowie czesto maja level 62+ i good sprzet.

Pozdro dla wszystkich zarowno tych grajacych po orc i human side!

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 11:49:43 

Pochwały: 4
no to skoro wycinanie ludzi na dmach/expie jest dla was jedn? z najlepszych acji to gz...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 12:09:48 

naJLEpsze Pk sa na Bowlu :>3 vs 2321 etc

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 12:23:06 

Cytuj:
A do tego townowania... widze np takiego Snickers to jak zasadzi torrnament i parasit no to wiekszosc jest na strza?a

A czy ty czasem nie jestes priestem? :> Masz taki skill jak cure, fajna sprawa na pk, mozesz nim sciagac debaffy, naprawdze przydatny...

Cytuj:
My townujemy jak idzia na nas 2 party+ lub party jkiegos Legenda oczywicie podejmujemy walke ale czasmi to niewychodzi

My w 3 osoby bijemy sie z 214234234 huma, nawet jak ma FH, co z tego ze padniemy, ale itak jestesmy na + z NP (wystarczy zabic 3 gosci), a czasem uda sie wybic all...

Co do waszego lidera... zostawie bez komentarza ta sprawe... pozdro dla niego.

Axar no powiem ci ze masz pecha, bo jestes magiem :D A wszystkich papierow i BP sie 1st wyrzyna, chyba ze sini maja tormenta to ich tez, bo szybko padaja.

Cytuj:
no to skoro wycinanie ludzi na dmach/expie jest dla was jedn? z najlepszych acji to gz...

W 3 osoby 3 party jest fajna sprawa :D , ale nie najlepsza :]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 12:42:45 

Vito napisał(a):
a tu kupa jak jedziesz kogos ma juz 20% hp i nagle town 8|

:D ktos tu ma mala sklonnosc do duzej przesady.

no, ale sie nie wtracam, taka mala dygresja, podocinajcie sobie jeszcze, napewno cos wam to da... :]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 12:51:02 

Vito napisał(a):
Cytat:
A do tego townowania... widze np takiego Snickers to jak zasadzi torrnament i parasit no to wiekszosc jest na strza?a

A czy ty czasem nie jestes priestem? Masz taki skill jak cure, fajna sprawa na pk, mozesz nim sciagac debaffy, naprawdze przydatny...

Dzieki za rade wytestuje na turkach.

Vito napisał(a):
My w 3 osoby bijemy sie z 214234234 huma, nawet jak ma FH, co z tego ze padniemy, ale itak jestesmy na + z NP (wystarczy zabic 3 gosci), a czasem uda sie wybic all...

WoW no to was podzimiam i mam nadzieje ze wam kiedys dorownam

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 13:18:21 

My w 3 osoby bijemy sie z 214234234 huma....... a czasem uda sie wybic all...

Nie?le jeste?cie lepsi od 0000000 i F9Devila na Aresie
bo oni no max to 2 party ?ci?gaja ale widze ?e nowa polska potega ro?nie oby dak dlaej.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 13:33:18 

chlopcy o co wy sie klucicie ;) a nie lepiej by bylo napisac temat ale wy jestescie zajebisci albo cos takiego:) a nie townujcie sie etc:) spoko kazdy ma swoje upodobania ale jak ktos ma ochote sie townowac czemumu tego zabraniac??:) w tej grze nie ma jakis regol ze nie wolno sie townowac albo cus:) pozdro dla TerrorFront ale i tak zle mi sie ten klan kojarzy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 14:09:34 

Hym czy ja mowie o pro party humow? Mowie o jakis leszczach co mysla ze w grupie sa fajni i sie rzucaja jak debile na nas. Tacy padaja na 1 strzala. (Zerotoleranz nie udalo nam sie jeszcze zjechac na trololach, ale wciaz probujemy... :D )
Jak byscie chcieli zauwazyc to my nie mamy clan pk :D Pkujemy w skladzie sin, duffer, warr, a jakos all sie dojebuje ze jestem w takim klanie jakim jestem, szczerze to nie ma innego polskiego klanu na orc side, a z turasami nie bede nawet jak beda spoko i ql i w deche. Powtorze to nie jest clan pk!!!

Pisa?em wczesniej ze dobrze kombinujecie z FH biegacie i spoko, NPki leca do przodu i oto chodzi. Teraz tez dochodze do wniosku, ze town jest czescia waszej taktyki, zabic jak najwiecej orkow i all town (po co traci cenne 50NP) Kazdy ma swoja taktyke i szacunek dla waszej.
Jeszcze mam taka prsbe jak bedziecie biec na nas to zapodajcie od razu town bo szkoda mi czasu was ganiac, tracic potki (jescze mnie mozecie zabic i strace 50NP :< ), lepiej od razu town.

Cytuj:
a tu kupa jak jedziesz kogos ma juz 20% hp i nagle town 8|

:D ktos tu ma mala sklonnosc do duzej przesady.

Wpadnije na Olimpie to sie przekonasz, jak wyglada town combo :>

Cytuj:
Cytat:

A czy ty czasem nie jestes priestem? Masz taki skill jak cure, fajna sprawa na pk, mozesz nim sciagac debaffy, naprawdze przydatny...

Dzieki za rade wytestuje na turkach.

Lepiej naucz sie zapodawc to na siebie i na swoje party a nie na turasow... wtedy nie bedziesz musial tyle townowac :D

A tak btw 444 powiedz ze ciebie nie wkurza jak ganiasz kogos i nagle zapoda town?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 14:15:02 

no jasne ze mnie wkurza ale co poradze tak chcial tak zrobil nie bede nikogo besztal ani nic za to ze town ja tam do nikogo nic nie mam:) ma taki kaprys zeby town przede mnia to jego sprawa:) btw niue ganiam za nikim ucieka tzn ze nie chce 1vs1 proste takze ide dalej

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-15 17:55:39 

r3ku napisał(a):

Tak samo mozna powiedziec jak jakis asek jest paper i biega w plate;]

Ale ty nie rozumiesz sensu papiera tj. daje sie mniej punktow w hp i wiecej w dex czy tam w str zeby zwiekszyc AP , w przeciwienstwie do szanownego kolegi HellFury, bo widzialem ze ma klate chitynowa(need 90 hp) ;] A moim zdaniem u wojka jest bardziej przydatny wiekszy def anizeli 0 defa i wieksze ap ;]

btw na olimpi nie oplaca sie byc papierem bo nie ma DD, ani zadnych takich. Jedynie ratuje IN albo cos w tym stylu ;]

A co do zabijania maga
Maga trza zajebac pierwszego bo pozniej tpuje tych co zlegli ;] co jest rownoznaczne z dluzsza walka i ryzykiem na dobiegniecie 12341234123 humow ;p

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona