jezu ... prohugo?! kto to jest ?? zebym chociaz raz z takiego widzial w grze ... co do tego czy jest w oblivionie czy nie to wiesz... latwo jest kupic sobie postac... np od kogos kto nam sie wydaje ze po prostu nie gra od dluzszej chwili albo zostal swiezo dodany (jakich jest malo)
chcesz dark dawac dowody to daj screena gdzie pisze ci to ktos kto na tym serwerze gra od ponad roku... tudziez jak dosc spora czesc oblivionu (jak nie wiekszosc) od poczatkow serwera
co do usmiechu Attyli to tez mi sie smiac chcialo... nie z tego powodu ze was ojebali bo gadalem z Ruchem, ktorego badz co badz bardzo lubie i jest mi naprawde przykro, ze was jakis ... okradl ... mi sie smiac chcialo raczej z tego z jakim spokojem ten LoveIce to pisze ...
wiec moze przestaniesz wkrecac takie rzeczy ... ja osobiscie uwazam sie za uczciwa i wiarygodna osobe i nigdy nie widzialem ze ktos od nas cos ukradl ... (no limaq turka piorko raz jebnal

ale ciiii)
co do smiania sie z kogos na TS'ie ... coz ... tak to bywa

ze mnie pewnie jak nie ma to tez sie smieja, jak np zlamie i kogos tower zabije:P ... trudno ... mozna by zmienic powiedzienie "czego uszy nie slysza, tego sercu nie zal"

pozdrawiam
ps. wypowiedzi tygryska zawsze takie piekne sa ..... i tććkie mondre

ps2. odopowiedzalnosci za nasze ally brac nie bede bo nie znam ich zbyt dobrze jeszcze, badz co badz to oddzielny klan jest, Will'a tylko w sumie znam... ale to ze chcemy tworzyc jakies wieksze zbiorowisko polakow grajacych razem to chyba nie jest takie zle ?! ... btw kiedys brunowi mowilismy ze z outsidersami taz bysmy mogli spokojnie miec ally... sklad na bif'a/iska/wojny bylby przynajmniej zawsze... latwiej o party byloby ... i w ogole przyjemniej sie w kupie gra (dlaczego? bo kupa smierdzi i kupy nikt nie rusza... i fajnie w kupie cieplo;P)