Widzisz moj frozenku, jestem mocy w gadce poniweaz mam argumenty ktorych wy nie macie i moge zaginac was w karzdym temacie. Coraz wiecej osob sie przekanuje do nas(chociaz g mnie obchodzi co mysli sobie jakis typek co niema pojecia o tej grze i ten co ma jakies pojecie bo wiem ze teraz jest juz tylko 1 polski klan na takim poziomek jak Oblivion i opinia takich jak ty mnie nie interesuje). A ci ktorzy trwaja w swojich urojonych przekonaniach ( moze juz nawet maja "Oblivion to nooby" w superego:D).
Co do tego vs to mowiłem ze chetnie zawalcze ale twoje zainteresowanie znikło:)
Nastepna bajka o wydawani kasy na gre z twojich ust, sa osoby ktore wydaja kase na gre ale sa to osobniki ktore kupiły postac od ktoregos z klanowiczow. Nikt kto jest z oblivion od poczatku niewydawał kase na itemy:) Jedynie na poczatku serwera Varzur z battelziomkiem kupił rola zeby miec kase na rozkret co pozniej mu sie zwruciło.
wyzej chodziło mi o kase na itemy, oczywiscie na premke kase wydajemy osobiscie grajac prawie 2 lata kupiłem 4 premy 2x bronz 1 silver i1 gold

I teraz mi nie mow ze ty nawet kasy na preme nie wydajesz bo jak wszyscy oficjalnie wiedza zeby grac trzeba miec preme(no chyba ze jest sie darkmagiem i wbija o 6 rano a jak nie to probuje cały dzien;).