Ja (_cenzura_), wy jetscie pojabani (ja tez Pacan elo elo) zeby sie klucic kto jest pr0 zioms czarny bart z innej matki

kazdy z was gra na innym servie, i sie klcuicie kto jest najlepszy

Nie gracie na tych samych servach, moge powiedziec ze bym was wsyzkich wjabal bo mam fp 25 dd kiedy wy nie macie

Ale z czego co tu widze kazdy (_cenzura_) jaki to on jest pr0 skil ziom elo elo , to
r3ku napisał(a):
no to moj przy jacielu wejdz na tego swojego nendznego prjesta to ci takie Combo wsadze ze natwet niezdorzysz pota wrzucic...
no to zjabiste, zrob postac na bermusie, COMBA CI NIEWSADZE BO NIEZDAZE(spike i cie nie ma)

usmialem sie troche ale ok co do maklera i freestylera, ladne filmi zrobili, niezle kosza udowdnili. A wy? nagarliscie jakis film?:| I powiem wam jedno, mozesz mniec uber Combo, ale (_cenzura_) ci z tego jak comba sie rozne uzywa, zalenize z kim wlaczysz i gdzie
Hmmm napisał(a):
r3ku napisaĂâł/a:
btw. savoir vivre nieznam goscia ale to chyba jakis debil..

Tak tak ten iloraz inteligencji

Ja bym sie spalil ze wstydu, jak mialbym to napisac
ty tez masz duzo jak na wszykich najezdzasz bez powodow.
podsumowjac: jak wam sie neiche czytac moich bzdur wiczornych. KAZDY Z WAS GRA NA INNYM SERVIE I ZA (_cenzura_)(chyba ze na intereserver war) nie udowdnicie ze jestes lespzy od kogos innego

a no i jeszcze zapomnialem, obvilion ma 1 grade est w top 20, i co? zazdroscisz? ze turkam mienili(moze) w klanie? tak ci zal dupe sciska? tak bardzo ze musisz pokazac jaki ty jestes dobry? ze oni nic nie sa warci? niechesz sie pokazac bo pewnie jestes szkoda slow, ide wzaisc prysznic i ide spac bo juz mam dosc tych farmzanow co pisze. zamknijcie ten topic bo nie ma sensu tylko falme ciagle
Orda 4 ever