Cytuj:
Drogi Panie Hmmm, czy byĂâłby Pan tak Ăâłaskawy mi powiedzieĂâĂ
ĹĄ, dlaczego do (_cenzura_) nĂâĂ
Ĺždzy wypisujesz te (_cenzura_) zdania skoro nie grasz juz na olimpii?? Od tamtego czasu wiele siĂâĂ
Ĺž zmieniĂâło...
Ale pierdolicie nie od rzeczy. Zmienilo sie jedno, zwiekszyly sie wasze levele i Fsiur kupil se shele

.
Cytuj:
Co do Fristajlera jak on miaĂâł 65 i mastahowal w cz to Oblivion mial 61 lvl? (ja wtedy czasami biegalem z nimi po cz na 48 lvlu...) Wiec skonczcie (_cenzura_) Ăâże Oblivion to nooby bo (_cenzura_) nie wieceie jak jest a sie wypowiadacie... zZz
2vs8 i Free owned, tak samo jak Wy ... town przed Ethernalami, przyznam ze bylo 3 vs 8.
Cytuj:
To z tym bpkiem (spike i 50 np+) czy jak to nazwales, to chyba ty tak robisz jak zobaczysz bpka biegnacego bez buffa na 30-40 lvl

Obstawiam ze reku by cie pojechal nawet z debuffem..
Nie na edanie mam 70. Jak bedzie interserver war to zainstaluje specjalnie ko.
Cytuj:
mozecie najebac turkow z 80. tylko jedno sie nie zmieni. stosunek wielu graczy do was, dla nas nadal pozostajecie "/town".
Cytuj:
Trzeba pamiĂâĂ
ĹžtaĂâĂ
ĹĄ Ăâże Ko to tylko gra polegajĂâęca na dostarczeniu nam rozrywki i umilajĂâęcemu nam chwile
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
I zamiast ĂâślĂâĂ
ĹžczeĂâĂ
ĹĄ przed komputerem powinniĂâśmy pouczyĂâĂ
ĹĄ siĂâĂ
Ĺž albo iĂâśĂâĂ
ĹĄ spotkaĂâĂ
ĹĄ siĂâĂ
Ĺž z kolegami

1-2 godziny na caĂâły dzieĂâę to jak najbardziej odpowiednie rozĂâłoĂâżenie czasu.
Prawda. tak btw nie mam ko na dysku.
Cytuj:
z nas robisz tych blee i niefajnych
Przyklad: jak z diabla robic diabla? tak jak z debila robic debila.
Cytuj:
chcesz nas zgnoic, osmieszyc, wyzwac na vs zeby udowodnic...
Ja juz mam o was swoje zdanie. nie tak dawno bylem troche na o, i widzialem jak dostajecie w kisiel.
[ Dodano: Sob 16 Gru, 2006 13:40 ]Cytuj:
eee pacan ja niemma dd i sobie radze:) niektorych askow z 70 jade:)
gratulacje, ale to zaden problem.
[ Dodano: Sob 16 Gru, 2006 13:45 ]Cytuj:
...debufferami itd zraidowac na DM spotach...
Na apo tez byli czestymi gosciami.