Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-19 21:47:10
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-18 09:37:51 
A ten dalej swoje...
Musisz byc strasznie zakompleksionym nastolatkiem z tradzikiem. KolektoR i Snickers_ jak zawsze zebrali lomot i zaraz polecial tekst, ze to kto inny gral na Kolektorze, a ty umywasz rece... Pojdziemy na arene, oberwiecie i beda teksty podobnego klalibru, ze wlasnie miales laga, chwilowa zacme i inne tego typu pierdoly. To samo dzialo sie po tym jak Victor rozwalil 1vs1 Die. Zaraz polecialy usprawiedliwienia, za byl akurat lag, trzesienie ziemi... Dla nas jest to po prostu strata czasu, zeby pojedynkowac sie z mr.Kompleksem na arenie. Amen

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-18 10:41:12 

Przykro mi, nie wiem kto sie wykrecal ale prawda jest taka ze die(zeltor) dostal normalnie po dupie z viktorem. Bylem widzialem i tak jest, jezeli ktos mial jakies "ale" to ich problem. Tylko mam 2 uwagi do tej walki:

1. Z tego co wiem, to 1vs1 odbywa sie gdy 2 sinow stoji przy sobie i sie tluka(tankuja), a nie slajduja jak to sie tam dzialo. No ale kazdy ma swoje metody...

2. 1vs1 zazwyczaj gra sie do 3 punktow, a ta walka byla calkiem wyrownana i chcielibysmy zobaczyc reszte. Niestety Victor sie juz nie pojawil... Ale tago typu rzeczy sie ustala przed walka, a nie w trakcie lub po, wiec sie nie mieszam!

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-18 14:22:00 
HellFiu?y napisał(a):
Musisz byc strasznie zakompleksionym nastolatkiem z tradzikiem

Co to ma do rzeczy ...
HellFiu?y napisał(a):
Pojdziemy na arene, oberwiecie

Watpie czy dasz rade 2vs2 a nawet 4vs2
HellFiu?y napisał(a):
To samo dzialo sie po tym jak Victor rozwalil 1vs1 Die

nvm to bylo dawno
HellFiu?y napisał(a):
trzesienie ziemi...
To prawda w Polsce sa trzesienia ziemi... n/c
HellFiu?y napisał(a):
Dla nas jest to po prostu strata czasu
To po co grasz w ta gre?
-_- -_- Ogolnie tak wg mnie opcja "Town" powinna byc tylko na exp spotach w CZ i w Esl itp. normalnie, sprawa bylaby wyjasniona (tylko mag moglby tpowac w CZ)
:arrow: Dalej... normalne jest ze zdarza sie uzyc town w przypadku PKowania, wiec nic nie mam do Oblivionow :oops: ;D
:arrow: :arrow: Dalej... wbijanie sie na exp spoty to troche przesada no chyba ze pan TR na koxpie siedzi w co watpie(mowa ze w CZ). Rozumiem wbic sie na 2 spoty Troli we 2 lub nawet na 1spot ale calym party ... na DMy czy na 1 spot aposow n/c

Tak btw, przepraszam jesli zle zbudowalem zdanie, z polskiego jestem kiepski ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-18 18:23:27 

Hmm.. przeczyta?em sobie wszystkie te wasze posty (wiem jestem wytrwa?y :oops: ) i ?mia? mi si? chce. Dzieci uspokujcie si? ju? ta gra ma sprawia? frajde a nie by? powodem do bezsensownego obrzucania si? wyzwiskami.

PS. Fajny filmik Free :cool:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 03:07:29 
thx ~~ co do ewentualnej walki (ktorej unikacie), jakos wytrzymam Wasze tlumaczenia ze mieliscie laga (a konkretnie bede mial to w dupie), a mozliwosci ze my przegramy poprostu nie ma :rotfl:

btw. ciekawy jestem co jeszcze wymyslicie zeby nie zagrac -,-

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 11:57:08 

przeczytalem sobie wszystkie wypowiedzi i tak wam powiem
fred vito zaczeliscie dyskusje ktora jest generalnie bez sensu
kazdy pkuje jak mu sie to podoba i nikt nie powinien miec do tego watow dopoki nie cheatuje a tego u oblivionow nie zaobserwowalem
frozen ty skonczony niedolego jeden nie powinienes sie oddzywac wogole bo okradles czlonka klanu nie pojmuje wogole jak masz czelnosc po nim jezdzic

a fela jak mu sie tak podobalo mogl sobie kupic stuff za real kase i co wam wlasciwie do tego? hmm? wasza kasa? tak was to boli ze ktos moze miec lepszy sprzet a wy nie?

a co do duelka.. nie pierdolcie kotka... tylko sie umowcie kiedy ilu na ilu
jak ktoras strona nie bedzie chciala to poprostu niech uzna ze inni maja lepszego skilla

sprawa do rozwiazania w 30 minut a wy nawijacie tu juz kilka dni

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 15:11:44 
Ech jednak mialem racje normalnie no comments for you.

Cytuj:
KolektoR i Snickers_ jak zawsze zebrali lomot i zaraz polecial tekst, ze to kto inny gral na Kolektorze

Jesli nie masz pojecia o czym to nie pierdol, znow sie do mnie dojebales i znow musze cie zbluzgac. Dosu pkuje na Kolku jak mnie nie ma i to od kiedy gram na nim. Najczesciej w nocy (2-4), ale zdarza mu sie w dzien jak ja nie moge. Nie wierzysz twoja sprawa.

BTW dosu tez chcial z toba 1vs1 czy jak tam wolisz 1vsX tylko tsa nie mial do was, a ty jak zawsze masz block priv w cz....

Ja juz zakonczylem ten temat dawno temu (Hum side on Olimpia tam se mozecie poczytac co i jak), jak ktos nie czytal tego, lub jest malo kumaty to powtorze to jeszcze raz: JEBIE MNIE WASZ STYL PK, ROBCIE SE CO CHCECIE, ALE ODE MNIE SIE ODJEBCIE.

PS Pozdro Apolon, 66lvl gz :]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 15:22:00 
hellsiury napisał(a):
KolektoR i Snickers_ jak zawsze zebrali lomot i zaraz polecial tekst, ze to kto inny gral na Kolektorze

ja cie nie rozumiem, podniecasz sie ze dosu zginal przy walce 2v8, nawet zesmy was rozkurwili i to nie jeden raz. Chcesz rownej walki wyskocz 2v2, wez se jakiegos swojego noob priesta i chodz. Powiedz kiedy albo daj swojego tsa zeby mozna sie umowic. Nie wiem jak wyglada sytuacja z itemami z PUS, bo nie gralem dwa dni. Ale jak sie zaoparzy kolka w new scrole to duel 2v2 - nie ma problemu.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 16:04:41 

Pochwały: 1
pozakladac sobie konta. hell ty juz swoje masz a czasami piszesz jako gosc. porzadek musi byc chlopaki.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 16:13:38 

Ooo... Phantom smieszny czlowieczku, Ty rzeczywiscie wiesz najlepiej co ja zrobilem!? <LOL> Nie mow mi, ze nie powinienam sie wypowiadac, bo miales swoj klan ale wszyscy woleli "reklan" zrobic. Bo woda sodowa Ci do mozgu trafila(co nie swiadczy ze ja bylem "dobrym" liderem ;D ), no i duzo osob mowilo, ze kradniesz itemy, a mowisz ze spaliles. (no no no, na glave lub md tak sie rzucac) Wywaliles typow z klanu bo nie chciali Ci oddac co bylo ich, Gratki... Wiec nie tlumacz mi podrobo turasa(wole turka), co powinienem mowic, a czego nie... Nie zaczepiaj mnie, bo zrobie sie bardziej nie mily, Tak?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 16:41:02 

Hehe thx Vito, niestesty Cypher = dead... trzeba poczeka? na new server :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 18:17:08 

frozen wiem to co mi fela powiedzial ty chciales "zobaczyc ap" i juz mirkow nie oddales dla mnie to jest poprostu kradzierz nazywaj to jak chcesz dla mnie pozostanie tym samym

"wszyscy reklan chcieli" uwierz mi ze nie wszyscy, woda sodowa mi do glowy uderzyla? zasady byly takie jakie ludzie z klanu chcieli
a ze kopalem za byle pierdole to juz taki moj kaprys, nie przestrzegasz regulaminu to out - zasady byly takie same dla wszystkich

nie wiem co w tym dziwnego ze z 4-5 mirkow zaden nie wyszedl na +7 - nie wspomne o tym ze scrolle szly z mojej kieszeni po czesci

a ty smieszny czlowieczku turkumusunie (tak tak udawalo sie turka) nawet nie byles u mnie w klanie, zapytaj ludzi tez ile itemow im wypalilem

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 21:58:25 
...

Ostatnio edytowano 2006-06-20 08:18:29 przez Freestyler, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-19 23:47:49 

Ciebie chyba rodzice za mocno bili za lodu, urojenia masz troszke... Nigdy w zyciu nie gadalem po Turecku<LOL>, nie umiem... ...i jebie mnie to ze malo kto w to wierzy, miry widzialem przez 2-3dni...lol... ciewaky jestem jak koledzy feli z edany by to wytlumaczyli, sp00ky mi ostatni wyjasnil o co chodzilo kumanowi na ts, wiec calkiem nizle to szlo... A ja ze sp00kym gadelem 999 razy osobiscie na rozne tematy, ktore was obchodzic nie powinny wcale...

btw. Free Ty tez masz na mysli, ze dalej gram i to pod nickiem EvilIsAlive?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-20 17:46:11 
hahahahahahhaha

ej 1 sprawa .. wchodze se na kolka niekiedy na pk = lvl 62 3200 hp 16xx many 10xx ac = gowno jak dla woja

ale co ? 2 vs 8 was z fredem ( snickers_ ) zajebalismy bez problema 1st time .. czemu ? BO BYLO PRZEZ 15 sec 2 vs 5 !!! padliscie na fast , jak doszlo 3ch to juz bylo 2 vs 4 no i podloga dla was misie ;]

ja tu nie wnikam w skille czy cos , wiadomo ze gracie razem, trzymacie sie blisko siebie i jest good team work, na tym to polega wiadomo mimo iz wiekszosc to kuta w po oczach -_-"

anyway rozumiem to , ale zeby mimo wszystko nie pojsc 1vs1 czy 2 vs 2 ze strachu o 50np i townowac ? -.- lekka parodia... ale all jest clear jak sie wezmie pod uwage zero combo u wojkow ktorzy spamuja SD bez erek , to wiadomo czemu 1vs1 nie pojda .. ;]

gl hellfury ( btw vorath ? LOL ten co go z klanu wyjebalem po 3 dniach bo byl noobem ? :D )

i btw szakunec wsumie dla freestyler pvssy calkiem fajnie pkuja ;] zabijali zazwyczaj noobsy ale za to 2 vs xx :P gz panowie ;] fajnie sie movie oglada ;]

pozdro od dosa xD btw new serv = moj clan bedzie pwn xD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona