kapral_pl napisał(a):
z tego co czytalem to byl wymieniony u jakiegos tam bombera rol = exe rap Stary glave +7 (wulfa) = aos
ojejejejejjjjj boomber = lider bloodline = dal rola wulfgarowi bo subclan narzekal ze jest traktowany zle (chodzi na isiloona a nic nie ma z tego (chociaz z suba to chodzilo z 5 osob moze)) wiec boomber mimo ze wiekszosc od nas sie nie zgodzila, dal rol wulfgarowi zeby ten dal komus w clanie ALE JAKO CLANOWY DROP
reszta historii jest juz jasna
[ Dodano: 2007-10-11, 17:29 ]Shranz napisał(a):
askheal napisał(a):
Pacanson napisał(a):
pisanie do 3dfx tez nic nie rozwiazne, to a cuj do nich piszecie LOL
no ja wlasnie myslalem ze skoro on jest niby tym goodgunem to cos sprobuje zrobic zeby oczyscic reputacje :O
ty jestes jeszcze bardziej wyczesany od zwierzaka bo zwierzak czasami z sensem mowi ale ty zadko a nawet wogole
powiedz mi np jak ja teraz qpie to acc to bede wam musial co kolwiek oddawac ???
zzzzzzzzzzzz gosciu nie wiem co jest dla ciebie niejasne.... NAPISALEM ZE GDYBY POSTAC KUPIL JAKIS POLACZEK999 z allegro i nic nie wiedzial to inna sprawa ale ta postac wykupil na wlasnosc ktos kto w czasie gdy wulfgar gral z nami i byl liderem suba, share'owal postac z nim wiec teoretycznie powinien wiedziec cos o tym ze wulfgar (jako postac) dostal rola i co mial z tym rolem zrobic a co zrobil
teraz wszystko jasne ?? czy mam jeszcze 131423543 screenow dodac
osobiscie nie wiem po jaki chu*** ktos dzieli postac z kims kogo nie zna z real'a... pozneje jest milion pretensji do wszystkich ze sie czepiaja
i wypraszam sobie teksty typu "glupi jestes, gowno wiesz, bzdury gadasz" bo jak nie znasz calej sprawy to dla ciebie moje gadanie moze byc idiotyczne.... zreszta wiem ze chu*** tu was obchodzi ze polak polakow okradl bo tak to jest... poki wam nic nikt nie zaj*** to beda teksty typu "e tam przesadzasz", "gowno wiesz" itp itd a ziomek sobie kurde zaciera raczki bo wydymal wszystkich w pupe
i wierz mi ze jakby oddal rola to juz by nikt na niego nie najezdzal bo tu chodzi tylko o ten jeden konkretny drop
a jak ziom bedzie gadal ze nie odda bo nic o tym nie wie bo nie jest pewny bo nikt mu nic nie powiedzial to dobrze niech mu bedzie ale nikt nie bedzie sie specjalnie przejmowal ze to jest NIBY nowy owner bo pewnosci nie bedzie... ja tez moge zajeb*** cos z klanu i po miesiacy powiedziec "a to byl ktos inny ja nic o tym nie wiem zostawcie mnie w spokoju"