Drastim napisał(a):
A jeśli nie potrafisz sie zarejestrować na stronie to jestem ciekawy jak zrobisz questa. Pogadasz z kimś czy nawet się zapytasz gdzie można kupić potki.
mysle ze dla tych,ktorzy w miare mysla,takie rzeczy sa do zrozumienia bezposrednio w grze,normalne ze jak ktos pisze plx help czy tez plx coins to mu nie pomozesz,bo sa takie oszolomy,i az mi ich zal,ale sa tez normalni ludzie,ktorzy sobie pozwiedzaja mape,i nie musza widziec Polskiego,zeby zrozumiec co trzeba zabic i gdzie pojsc,bo tam jest wszystko pokazane i z czasem mozna wszystko wiedziec,mi chodzi o poradnik nie dla niekumatych dzieci,tylko dla ludzi ktorzy poprostu angielskiego nie znaja,reszta sama sie wkreci w grze,jesli ktos zachowuje sie normalnie to czemu mamy mu nie pomoc? czysty objaw debilizmu to slowa typu EEEE eee ee, -.- itd,to sa dzieci..trzeba wiedziec komu pomoc a kogo olać,to chyba normalne,dostalem wiadomosc od kogos,ze wielu ludzi ma problemy z napisaniem ticketa,jak chcesz to zacytuje jego slowa,dlatego uwazam ze wiekszosc z tym problemem albo przestaje grac albo sami sobie radza,ja musialem sam sobie poradzic,ale nie widze problemu w tym,zeby opisac strone i zeby byla jakas wzajemna pomoc na forum,a nie tylko durne przechwalanie