dzisiejsze zamieszanie przekona?o mnie o tym, ?e jak narazie nie mam czego szukac w tej grze - znowu ludzi dupuj? i oczywi?ci wi?kszo?c teg osprzetu zniknie po dupe wipe, ale jak ktos dupowa? z g?ow?, to mu to +8 dildo niestety zostanie i przyb?dzie kolejny niby - legit kozak; generalnie po tym jak wymienilem moj sprzet na dupy od lucasa z Elt, to tez mi sie odechcia?o, bo stracilem dorobek roku grania (nigdy nie bylem bogaty a dostalem jeszce w dupe);
?al mi strasznie, bo sie bardzo przywyczai?em (czy moze raczej uzaleznilem

) do nocek, kt??re ci?gle obrabiali?my w sta?ym sk?adzie; nie wiem - moze jeszce mi sie odwidzi, ale juz od 2 tyg gram od przypadku do przypadku i tylko sie ciagle wkurwiam;
taki troche sentymentalny topic, to dam troche screenow z mojej przygody z ko

to najstarsza rzecz jaka mimo formatow sie zachowala w moim folderze

a tu twarda ekipa z pospolitego (jest i epic, fazi, teo, prawdzimy michal21pl i alka,ktory gra teraz michalem

)

tu juz w kknd z domkiem ,z ktorym gralismy dzien w dzien (a raczej noc w noc) i bylo git

no i bozar swoim oryginalnym charem dla tych co niewidzieli nigdy

i zdjecie rodzinne kknd (pozdro dom - wyslales mi tego ssa kiedys na maila i okazalo sie ze to ciagle na skrzynce mam:P)

tu juz po polaczeniu kknd i angels na aposach z immortalsami i niesmiertelnym caiusem

tu juz ek w akcji na apo jak zawsze i waligora oryginalnym charem,zanim mu hasla niezmienili ;/

kwiat elmoradzkiej mlodziezy

szelowy Paroos (dth Dozera

)

te zwoloki to ragno z elt; poki nie dostal szeli i gigi, to go namietnie z alk? ownowali?my i by? to chyba jedyny z warkow z najleszpych klanow, ktorego no solo jechalem ja - z ms+7, bez zadnych unikow, bedac buferem bez malice:P; generalnie kole? pora?ka

lucas musial ode mnie wydebic tego csa, bo widzial jak mu niemilosiernie wycinam koleg??w

jak to mawia? kiedy? o kobietach domek - fajna shyshka

; nasza super kobietka graj?ca w ko (specjalnie dla mnie ubra?a taki sam jak ja kombinezon:P)

i na koniec - jak zawsze z alk? - na niego zawsze moglem liczyc

mialem jeszce mase wspomnieniowych ssow, ale bym musial godzine robic ten topic:P kiedys na pewno zamieszcze
pozdro dla wszystkich co ze mna grywali - nie bede po kolei wymienia?, ob chyba kazdy wie ile czasu przesiedzielismy razem w tej grze

postaram sie wrocici jakos i grac ale nie wiem czy dam rade