nie bardzo to samo
spojrz na to tak- doswiadczenie to jest wtedy jak grasz dlugo i jestes obeznany w jakims stopniu z gra jako calosc czyli np grasz magiem masz dosc wysoki lvl znasz sie na sprzecie (wiesz co potrzebujesz na dobre pk na exp itp) i wiesz jakie sa mozliwosci twojej postaci kontra innych postaci czyli jak nie mam tali dd albo czegos innego z dd to nie bawie sie w solo z askami tylko trzymam sie z dala i w tlumie zeby nie wylapac kilku spikow
a umiejetnosci to wykorzystanie doswiadczenia (ofc chodzi o exp i pk) w praktyce
wiem pierd... jak polamany ale wczoraj byl studencki piatek
[ Dodano: Sob 14 Pa??, 2006 16:29 ]a ty turles nie mow ze nie chesz byc szycha na logosie

nie fajnie by bylo robic akcje jak zero albo f9devil ??

i jakos nie wydaje mi sie zeby ci na to trzeba bylo Bog wie ile czasu.... a w 2 tygodnie mozesz nabic ten 60 z palcem w.... nosie

nikt ci rekordow nie kaze bic typu 60 w 24h

bo do tego trzeba byc upartym (a tak btw mowisz o straconym czasie ale powiedz mi czy wiecej czasu stracisz jak bedziesz nabijal 60 w miesiac czy w tydzien dwa

???)......
[ Dodano: Sob 14 Pa??, 2006 16:39 ]a solar (btw solar masz pozdro od elle

) trafil w sedno... wystarczy ze polowa graczy pomysli "o priest jest bardzo potrzebny w kazdym party wiec gram priestem" no i sie okaze ze 80% populacji logosa to priesci (no to by bylo optymistyczne bo wiadomo ze najwiecej bedzie askow- koxp itp

)
a do expienia najlepszy jest mag ice po 60 sam mozesz robic harpie aoe i solowac co tylko zechcesz a teraz pus jest tradeable wiec takie exp party mozesz icem robic nawet bez buffera swiftera (wiem wiem drogi to interes ale oplacalny

)