Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-14 09:54:37
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Sharecash - Zarabianie na uploadowaniu.
PostNapisane: 2010-04-02 20:17:05 

Witam

Przedstawiam wam Hosting, który płaci za każde pobranie Twojego pliku, jednak działa na całkiem innych zasadach niż HF, FS czy inne hostingi. Stawki wynoszą od 0.25$ do 0.80$ za każde poprawne pobranie pliku. Rozmiar pliku nie ma żadnego znaczenia, nie ma też rang.

Stawki są dlatego takie wysokie bo przed pobraniem pliku użytkownik musi wypełnić ankietę lub wykonać akcję na otwartej w ramce stronie. Tylko przy poprawnie wypełnionych ankietach czy akcjach dostaniemy zarobek.

Tak więc już na starcie widać, że model biznesowy jest całkiem inny. Hosting ten nie nadaje się do wrzucania zwykłych uploadów a poza tym wymaga od pobierającego podstawowej znajomości angielskiego.

Jest to hosting dla osób z pomysłem. Trzeba przekonać usera do pobrania pliku. Użytkownicy SC często tworzą tutoriale na forach, blogach lub YouTube i na końcu dają mały plik do pobrania (może to być hack do gry, lista haseł, lista linków, e-book, boty, cracki, coś co zachęci usera do pobrania). Do tego przy linku downloadu najlepiej napisać userowi, że przed pobraniem musi poprawnie wypełnić ankietę.

Najbardziej opłacalne jest kierowanie do pobrania userów z krajów: US, UK, Canada, Australia. Pobrania liczy z wszystkich krajów o ile jest dla danego kraju jakaś oferta.

Jeżeli toś ma dobry pomysł i potrafi np. spamować Facebooka lub wy pozycjonować swój tutorial w google ma okazję na dobry zarobek.

Małe info:
-25-80 centów za 1 pobranie (specjalne oferty nawet do 7.5$);
-Poleceni - zarabiasz 10% tego co zarobią;
-Jeśli ktoś kupi premium z twojego linka, to dostajesz 75% jego wartości;
-Minimalna wypłata 10$;
-Upload z dysku, ftp lub remote;
-Wypłata na początku każdego miesiąca;
-Strona nie uznaje plików warezowych (filmy, gry etc.), na większości jest warezów jest zbanowana;
-Nieważna jest waga pliku, taka sama stawka za 1kb i 100mb;
-Maksymalny rozmiar pliku 200mb;
-Wypłata przez Paypal, ePassporte (min. $10) i inne
-Każdego miesiąca zarobki są sprawdzane (czy nie ściągałeś swoich plików etc) i akceptowane. Od 1 do 7 można zlecić wypłatę, wybierasz kwotę i metodę wypłaty. Od 15 do 20 wypłacają pieniądze.

Przy rejestracji wymagany jest tylko login, email i hasło (ewentualnie imię, już nie pamiętam).

Hosting jest wypłacalny.

Moja 1 wypłata -- > http://i39.tinypic.com/24fijqb.jpg
Ogólnie już dostałem 4 wypłaty --> http://i28.tinypic.com/e6odn4.jpg

Link-- > http://sharecash.org/

Ja zarabiam średnio 10 $ dziennie.

Jeśli zarejestrujesz się z mojego linka to dam ci mały poradnik jak zacząć zarabiać w tym serwisie.

Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na gg: 8656341

Pozdro.