Eh zaraz pewnie polecę bluzgi i że takich tematów były setki więc z góry bardzo przepraszam jest to mój pierwszy post jescze nie oswoiłem się z forum
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
Więc tak grałem w pewnę grę metin2 i z tamtęd przyszłem acz ona mi się już znudziła i tam też byli archerzy i tzreba było dawać 2zręczności 1 witalność (czyli hp i def). Lecz jednak zauważyłem że tu sytuacja ma się troche inaczej., Długo się zastanawiałem przyznaje w którę grę zagrać hero\knight ale w końcu wybrałem mam nadzieje że się nie zawiodę
Hero wydawało się lepsze ale jakoś tak orki vs ludzie fajniej brzmi

A więc do rzeczy jak rozdawać staty oraz skille w archu? Skille trochę czytałem acz jest to dla mnie czarna magia
Pierwsszy raz widze taki system explore\arch czy jakoś tak
Więc moje pytanie brzmi w jakim stosunku to rozdawać na lvl? Chcę mieć dobrego archera głównie do pvp i troszkę do exp
A drugim problem sę staty ludzie piszę jakieś głupoty i sam już nie wiem bo w każdym temacie co innego. Więc jak rozłożyć stay w archu (wiecie ile w zręczność , hp silę? Wiecie chce mieć idealnego archa anie potem zaczynać wcięż od nowa bo kiepszcze) Więc? Tylko błagam nie odsyłajcie mnie do innych bezsensownych tematów tylko po prostu napiszcie co w ile w jakim stosunku
Zgóry dziękuje