wszyscy wydaj??? si??? teraz wkurzeni sytuacj??? z usko. proponuj??? wi???c wzi?????? udzia?? w lu??nej rozmowie. pogadamy o ko, bo to forum o ko.
graj???c (taa, jeszcze niedawno mogli??my pogra???) wci????? wystawieni jeste??my na przymusowe kontakty z turkami. pami???tamy jak zostawiali nas na pastw??? trzydziestu harpii, jak lurowali huangi na gobliny, jak nie chcieli nas wskrzesi??? za mniej ni?? 2m, jak teleportowali nas w ??rodek hordy golem??w, itd itp. generalnie, wiemy o co chodzi.
ale ka??demu na pewno zdarza??y si??? wyj???tki, jestem tego pewien. bo turk??w jest wielu, czyli podlegaj??? statystyce - a mo??e dlatego, ??e s??? po prostu lud??mi...
b???d??my wi???c lud??mi r??wnie?? i oddajmy tym wyj???tkom to co im nale??ne.

przypomnijmy sobie te statystycznie "czarne owce", pokazuj???c, ??e nieka??dy turek z??y.

nawet je??li dowody odmienno??ci ich natury by??y b??ahe.
np. ja pami???tam gdy gra??em swoj??? pierwsz??? postaci???. (to by??y moje pocz???tki w ko ale ju?? turki da??y mi si??? we znaki.) polaz??em na gobliny (pierwszy raz). jaki?? high-lvl rogue, turek, wzi????? mnie do party i z kilka godzin we dw??jk??? bili??my. straci?? na mnie du??o czasu. powiedzia??, ??e expi ze mn??? bo zauwa??y?? dopisek "pl" obok nicka. m??wi??, ??e tvn turbo to jego ulubiony program tv.

nie zgin?????em ani razu. na koniec da?? mi wszystkie goblin party jakie mu wpad??y oraz, uwaga! uwaga! 2m! jak powiedzia??: "for begynynng".

taki ziom!
mam nadziej???, ??e to nie by??a hakni???ta kasa.

co wy na to?

jaki mieli??cie fajne przygody z turasami?