Informuje, ??e post kt??ry tutaj zostanie opublikowany by?? przygotowany dla duzej grupy ludzi i nie takze zwiazanych z KO wiec pare rzeczy oczywistych zostanie w nim napisanych

co dla was jest oczywistych

sory z gory za to
Witam. Poszukuje ludzi do stworzenia najlepszego polskiego klanu w KO (Knight Online). Interesuj??? mnie osoby, kt??re mog??? po??wieci??? 5-6 godzin minimum dziennie. Mile widziana podstawowa wiedza na temat gry cho??? to nie jest obowi???zkiem bo ka??dego mo??na wyszkoli??? na profesjonalnego gracza. Osoba powinna by???: lojalna, szybko ucz???ca si??? i potrafi???ca dogada??? si??? z drugim cz??owiekiem. Nie interesuj??? nas osoby, kt??re "posiedz???" jaki?? czas w klanie (w celu zysk??w lub innych korzy??ci) a nast???pnie uciekn???. Gramy od zera. Tworzymy nowe konta. Wsp??lnie wybieramy serwer (ares*/xiegon**).
* ares - m??wi???, ??e jest du??o Polak??w lecz ceny s??? ??rednie co mo??e by??? problemem dla szybkiego rozwoju klanu;
** xiegon - m??wi???, ??e s??? lagi co nie jest do ko??ca prawda bo tylko czasami laguje serwer, a jednym z du??ych plus??w tego serwera s??? najni??sze ceny item??w;
Dlaczego akurat powiniene?? wst???pi??? do tego klanu?Jeden z g????wnych powod??w, kt??re powinien Ci??? zach???ci??? jest tylko wsp??lne klanowe party. To nam zapewni szybki wzrost poziomu klanu. Tak wi???c szybki sukces
Co da Ci ten klan?Itemy; wsp??ln??? pomoc. P??j??cie na golemy, dm'y tylko klanowo. Dzielenie si??? itemami. Gdy dany cz??onek czego?? potrzebuje to dostanie to.
G????wne za??o??enia:-> sk??adka 200-300k na tydzie??, to nam pozwoli finansowa??? zakupy potrzebne na rozw??j klanu,
-> zebrania ca??ego klanu - pi???tek-sobota (wieczorem 18-21) to ju?? zostanie uzgodnione z klanem, na zebraniu omawia??? b???dziemy bie?????ce i wa??ne sprawy klanu,
-> pomagamy sobie nawzajem kieruj???c si??? dobrem klanu,
-> staramy si??? rozwi???za??? konflikt je??eli taki nastanie, wiadomo ze ??wiat i ludzie nie s??? doskonali i pe??ni tylko zalet,
-> stworzenie najlepszego portalu*** o KO w Polsce (chodzi tylko o pomoc w przygotowaniu materia????w nie potrzeba os??b, kt??re znaj??? si??? na webmasterce wystarczy, ??e ja jestem w tym niez??y)
***portalu - strony internetowej (mo??liwe, ??e b???dzie pod patronatem oficjalnej strony)
Taka szansa si??? nie powt??rzy, je??li jeste?? niezadowolona/y ze swojego klanu przyst???p do nas. To jest Twoja wielka szansa, nie zmarnuj jej bo mo??e si??? nie powt??rzy???.
Kim jestem?
Webmasterem, profesjonalnym graczem. Osi???gn?????em 60 lvl, posiada??em jak na sw??j czas najlepszy polski klan na diezie dop??ki 4 niekompetentne osoby go nie rozbi??y klany, wiele os??b mnie uwa??a za dobrego lidera a wr???cz idealnego. Mn??? kieruje tylko dobro klanu nic innego. Wiele os??b potwierdzi, ??e bardzo szybko osi???gn???li??my sukces. Ca????? dob??? spot DTS by?? tylko dla naszego klanu, harpie te??. Wsz???dzie pe??no by??o naszych ludzi na serwerze. ?ĂâââŹĹĄĂšĂâĄrednio by??o 15-20 os??b online w nocy oko??o 10. Ka??dy obcy czu?? respekt do klanu. Po jakim?? czasie pojawi??y si??? pelerynki. To by?? dow??d na zgranie klanu oraz profesjonalizm. Je??eli kogo?? ciekawi to klan nazywa?? si???: †_Fenix_PL_†. Fenix by??, jest i b???dzie. Nie raz by??y problemy przez paru ludzi. Nie b???d??? wymienia?? tutaj ID bo zaraz zacznie si??? bluzg z ich stron. Klan mia?? same +55 i 6x lvl, wi???c by?? silnym klanem to samo b???dzie teraz tym razem Fenix odrodzi si??? na innym serwerze z inna grupa ludzi gotow??? do wsp????pracy i ci?????kiej pracy aby osi???gn?????? szczyt mo??liwo??ci. Mi???li??my w??asna stron??? fenix.6r.pl [zostanie zmodernizowana]. Teraz wszystko zaczniemy od nowa.
Idealny sk??ad:
~6-10 priest??w minimum 2 z 1 profesji (healer, buffer, rasser)
~6-10 war??w 4 voker??w reszta ataker mo??e jeden z poision [quake]
~4-6 roque minimum 2 z 1 profesji (archer, asassin - tzw. cichy zab??jca)
~8-12 mag??w (minimum 2 lr, 4 ice, 8 w tym 3 paper)
Ranga asystenta zostanie dana osobie, kt??ra b???dzie najcz?????ciej przesiadywa??? oraz kt??ra najlepiej si??? komunikuje.
Jeste?? gotowy do wst???pienia?
Napisz na gg: 4976531 tlen: fs_lanca. Na pewno dogadamy si???, odpowiem na pytania, a tak??e om??wimy szczeg????y wsp????pracy.
Dodatkowe informacje:
url - na tej stronie widoczna jest ilo????? os??b, kt??ra jest gotowa do stworzenia klanu
url - tutaj znajduj??? si??? szczeg????y dotycz???ce cz??onk??w klanu (char, typ, id, dane kontaktowe)
@PL_Brain ,
†_Fenix_PL_†