Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-07 19:42:31
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Fenix
PostNapisane: 2005-07-13 20:01:39 
Informuje, ??e post kt??ry tutaj zostanie opublikowany by?? przygotowany dla duzej grupy ludzi i nie takze zwiazanych z KO wiec pare rzeczy oczywistych zostanie w nim napisanych ;) co dla was jest oczywistych ;) sory z gory za to

Witam. Poszukuje ludzi do stworzenia najlepszego polskiego klanu w KO (Knight Online). Interesuj??? mnie osoby, kt??re mog??? po??wieci??? 5-6 godzin minimum dziennie. Mile widziana podstawowa wiedza na temat gry cho??? to nie jest obowi???zkiem bo ka??dego mo??na wyszkoli??? na profesjonalnego gracza. Osoba powinna by???: lojalna, szybko ucz???ca si??? i potrafi???ca dogada??? si??? z drugim cz??owiekiem. Nie interesuj??? nas osoby, kt??re "posiedz???" jaki?? czas w klanie (w celu zysk??w lub innych korzy??ci) a nast???pnie uciekn???. Gramy od zera. Tworzymy nowe konta. Wsp??lnie wybieramy serwer (ares*/xiegon**).
* ares - m??wi???, ??e jest du??o Polak??w lecz ceny s??? ??rednie co mo??e by??? problemem dla szybkiego rozwoju klanu;
** xiegon - m??wi???, ??e s??? lagi co nie jest do ko??ca prawda bo tylko czasami laguje serwer, a jednym z du??ych plus??w tego serwera s??? najni??sze ceny item??w;

Dlaczego akurat powiniene?? wst???pi??? do tego klanu?
Jeden z g????wnych powod??w, kt??re powinien Ci??? zach???ci??? jest tylko wsp??lne klanowe party. To nam zapewni szybki wzrost poziomu klanu. Tak wi???c szybki sukces
Co da Ci ten klan?
Itemy; wsp??ln??? pomoc. P??j??cie na golemy, dm'y tylko klanowo. Dzielenie si??? itemami. Gdy dany cz??onek czego?? potrzebuje to dostanie to.

G????wne za??o??enia:
-> sk??adka 200-300k na tydzie??, to nam pozwoli finansowa??? zakupy potrzebne na rozw??j klanu,
-> zebrania ca??ego klanu - pi???tek-sobota (wieczorem 18-21) to ju?? zostanie uzgodnione z klanem, na zebraniu omawia??? b???dziemy bie?????ce i wa??ne sprawy klanu,
-> pomagamy sobie nawzajem kieruj???c si??? dobrem klanu,
-> staramy si??? rozwi???za??? konflikt je??eli taki nastanie, wiadomo ze ??wiat i ludzie nie s??? doskonali i pe??ni tylko zalet,
-> stworzenie najlepszego portalu*** o KO w Polsce (chodzi tylko o pomoc w przygotowaniu materia????w nie potrzeba os??b, kt??re znaj??? si??? na webmasterce wystarczy, ??e ja jestem w tym niez??y)

***portalu - strony internetowej (mo??liwe, ??e b???dzie pod patronatem oficjalnej strony)

Taka szansa si??? nie powt??rzy, je??li jeste?? niezadowolona/y ze swojego klanu przyst???p do nas. To jest Twoja wielka szansa, nie zmarnuj jej bo mo??e si??? nie powt??rzy???.

Kim jestem?
Webmasterem, profesjonalnym graczem. Osi???gn?????em 60 lvl, posiada??em jak na sw??j czas najlepszy polski klan na diezie dop??ki 4 niekompetentne osoby go nie rozbi??y klany, wiele os??b mnie uwa??a za dobrego lidera a wr???cz idealnego. Mn??? kieruje tylko dobro klanu nic innego. Wiele os??b potwierdzi, ??e bardzo szybko osi???gn???li??my sukces. Ca????? dob??? spot DTS by?? tylko dla naszego klanu, harpie te??. Wsz???dzie pe??no by??o naszych ludzi na serwerze. ?šrednio by??o 15-20 os??b online w nocy oko??o 10. Ka??dy obcy czu?? respekt do klanu. Po jakim?? czasie pojawi??y si??? pelerynki. To by?? dow??d na zgranie klanu oraz profesjonalizm. Je??eli kogo?? ciekawi to klan nazywa?? si???: †_Fenix_PL_†. Fenix by??, jest i b???dzie. Nie raz by??y problemy przez paru ludzi. Nie b???d??? wymienia?? tutaj ID bo zaraz zacznie si??? bluzg z ich stron. Klan mia?? same +55 i 6x lvl, wi???c by?? silnym klanem to samo b???dzie teraz tym razem Fenix odrodzi si??? na innym serwerze z inna grupa ludzi gotow??? do wsp????pracy i ci?????kiej pracy aby osi???gn?????? szczyt mo??liwo??ci. Mi???li??my w??asna stron??? fenix.6r.pl [zostanie zmodernizowana]. Teraz wszystko zaczniemy od nowa.

Idealny sk??ad:
~6-10 priest??w minimum 2 z 1 profesji (healer, buffer, rasser)
~6-10 war??w 4 voker??w reszta ataker mo??e jeden z poision [quake]
~4-6 roque minimum 2 z 1 profesji (archer, asassin - tzw. cichy zab??jca)
~8-12 mag??w (minimum 2 lr, 4 ice, 8 w tym 3 paper)

Ranga asystenta zostanie dana osobie, kt??ra b???dzie najcz?????ciej przesiadywa??? oraz kt??ra najlepiej si??? komunikuje.

Jeste?? gotowy do wst???pienia?
Napisz na gg: 4976531 tlen: fs_lanca. Na pewno dogadamy si???, odpowiem na pytania, a tak??e om??wimy szczeg????y wsp????pracy.

Dodatkowe informacje:
url - na tej stronie widoczna jest ilo????? os??b, kt??ra jest gotowa do stworzenia klanu
url - tutaj znajduj??? si??? szczeg????y dotycz???ce cz??onk??w klanu (char, typ, id, dane kontaktowe)

@PL_Brain , †_Fenix_PL_†

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-14 10:59:43 
Ja bym mogl do was isc ale gracie od 1-ego lvl??

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-15 02:30:33 
Ares duzoooooo lagow wysokie cenyyyy
Xen male ceny malo lagow
Gram na aresie i tak od 13-19 sa lagi ze .....

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-16 15:02:50 

Chetnie bym zagral z wami od nowa w fajnym klanie, ale jest jeden problem. Skad ty wytrzasniesz tyle ludzi ktorzy beda chcieli grac 5-6 godzin dziennie !? nie uwazasz ze to troche za duzo ? Zycie czlowieku to nie tylko komputer -.- Jakbys usunal ten limit czasu poswiecanego na gre to mozesz liczyc na moja pomoc :). Ja gralbym Assasinem :)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-16 15:52:47 

no ja tak samo jak poprzednik uwazam za 5-6h to duzo. jakby co do ja bym tez sie pisal na xigenonie gralbym magiem albo wojownikiem.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-16 19:58:58 

hehe.Brain widze ,ze sie niepoddajesz :wink: ale juz by??em i w Fenix i w Legion.wiec sry ale niedo??acze,a pozatym mam w??asny klan jak by ktos chcia?? dojsc(35lvl+)to piszcie gg:xxxxxx :D

Nh2003: Wycialem numer gg ze wzgledu na to iz najprawdopodobniej nalezy on do kogos innego

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-17 20:53:00 

Urban_pl napisał(a):
hehe.Brain widze ,ze sie niepoddajesz :wink: ale juz by??em i w Fenix i w Legion.wiec sry ale niedo??acze,a pozatym mam w??asny klan jak by ktos chcia?? dojsc(35lvl+)to piszcie gg:xxxxxx :D

Odno??nie tego postu prosz??? przeczyta??? pewne ma??e wyja??nienie, znajduj???ce si??? tu:
http://knightonline.livenet.pl/viewtopi ... =2097#2097

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-24 10:12:30 

Brain.... Jak Fenix od??yje to......
Brajn nie uwa??asz ??e trzeba po??wi???ci??? du??o czasu na zrobienie nowego fenixa?
To tylko tekst ale w rzeczywisto??ci to co innego :(
posypie sie klan napewno..

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-14 13:15:32 

hahhahahaha " profesjonalnym graczem "

czÂłowieku weÂĽ raz na zawsze zniknij z polskiej sceny KO... na diezie Ci sie nie udaÂło?

btw ludzie uwaÂżajcie na goÂścia... nie jeden by go w realu przetyraÂł.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-14 17:24:41 

Ursus_Ace napisał(a):
hahhahahaha " profesjonalnym graczem "

czÂłowieku weÂĽ raz na zawsze zniknij z polskiej sceny KO... na diezie Ci sie nie udaÂło?

btw ludzie uwaÂżajcie na goÂścia... nie jeden by go w realu przetyraÂł.

no brain to prawdziwa szamciara, prawda, lecz Ty ursus nazywasz siebie jako osobe profesjonalna w tej grze ?:) :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-14 17:30:36 

ahh no tak aga baba kanka zapomnia³Ä‚Åžm .... ^^ :rotfl:

btw clan ++

poza tym .. lvl/Npki i czas jaki poÂświeciÂłem na KO sam mÄ‚łwi o sobie ... i moge swobodnie polemizowac z Toba kto tu jest pro a kto nie ^^ napisaÂłes tak jakbyÂś byÂł pro xD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-21 21:50:01 

Pochwały: 34
WysÂłany: Nie 24 Lip, 2005 09:12

musi sie wam bardzo nudzic ze odkopujecie topic sprzed roku ;)

a mi sie bardzo nudzi ze to pisze ;)