Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-13 08:58:30
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co? Kto? Dropi?
PostNapisane: 2007-04-10 22:51:27 

Mam wielka prosbe na uproszczenie mi pewnego tematu, bo juz nie wiem o_O LOL! :lol2: DieFromMyHand(Olimpia)=ILikeThatLife(Logos) twierdzi ze itemy (unique) ktore mial na Oly, nie kupil za reall kase od 444 :freak: tylko wyjal w takiej kolejnosci: 8|

Rol-e z Duka :lol2:
Glass Belt z Javany o_O

Ktos moze to bezstronnie wyjasnic? :F

btw. Chcial sie z turkiem zamienic na chary warek na wark bo turek mial 1lvl wyzej 8| , tak bardzo marzyl zeby mi doj**** OMG... :rotfl: ...i turek go w chu**** zrobil :lol2: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-10 23:26:44 

Pochwały: 2
FrozeN1541 napisał(a):
Glass Belt z Javany

to mnie rozwaliło :lol2:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 09:47:51 
sa ludzie i taborety :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 11:03:44 

Pochwały: 50
:rotfl:

Taa a Chityn Shielda dropi antares

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 16:40:31 

Pochwały: 74
to nie wiedziales ? my juz 3 cs-y mamy w klanie z antaresa. ale glass z javany nam nie polecial... tylko IN z Lupusa, wiec nie narzekamy. :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 18:30:04 

Pochwały: 4
die to zawsze było dziecko specjalnej troski, wszystko za real kase kupował, łęcznie z postacię od posła

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 20:09:50 

No ale skoro ma kase i lubi je wydawac, to jest jego sprawa.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 20:50:06 

no ale co to za bajer kupic itemy na ebaju, chara wykoxpic ( nie mowie ze die tak zrobil) i byc lama do kwadratu bo sie nic nie umie z ta postacia zrobic... (np Sniady :rotfl: )

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 20:56:45 

Pochwały: 4
maniex_pl napisał(a):
FrozeN1541 napisał/a:
Glass Belt z Javany
dobre :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 19:16:09 

[bla bla bla bla] ogólnie z posta wynika że wg autora frozen jest słaby

edit by Ela i warn x3

Ostatnio edytowano 2007-04-12 20:42:58 przez Me, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 19:28:43 

Panowie ja was grzecznie prosze... Uwazajcie na slownictwo o_O Czy wszedzie gdzie ja jestem na tym forum ma byc jakas "zadyma" :rotfl: Wyluzujcie troche... :devil: Pls... Poprawcie mi reputacje! :D :cool:

Lepiej napiszcie jeszcze cos odnosnie tematu! :lol2: ...bo Die podobno duzo combo cwiczyl i bije was wszystkich (czyt. Oblivion) na leb... Tego i innego typu bajki opowiadal, a jednak z Victorem dostawal zawsze(gdzies jeszcze mialem tego filma :lol2: ) :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 20:37:57 

Me napisał(a):
Te Zwierzak Zal ci dupe sciska ze sniady po tobie przejezdza jak cie widzi w Cz? (_cenzura_) (_cenzura_) na innych a sam jestes jebanym noobem lvl 63 lol? co to ma byc (_cenzura_)? czym ty sie szczycisz? poprostu Jestes Jebanym W dupe Cwelem Ktory zazdrosci mu Skilli ktore on Posiada Sniady (_cenzura_) wiekszosc z was w waszym klanie. I taka jest prawda (_cenzura_) !!

buahahahaha Sniady i skill ^_^ to popatrz co ze sniadym robi Victor ktory ma o wiele gorsze do neigo itemy i o jakies 4-5 leveli mniej ^_^ a mi sniady to moze possac bo zabic to mnie nie umial :) btw, musze siga zmienic bo ludzi w blad wprowadzam :freak:

a, i potpytaj go jeszcze jak go HF i Valzur gnoja na vs-ach. rozbiles mnie tym tesktem ze sniady ma skilla :rotfl: wykoxpiony babashoper :lol2:

Tytuł: pierdnolem puka
PostNapisane: 2007-04-12 22:01:38 

Zwierz@K napisał(a):
Me napisał(a):
Te Zwierzak Zal ci dupe sciska ze sniady po tobie przejezdza jak cie widzi w Cz? (_cenzura_) (_cenzura_) na innych a sam jestes jebanym noobem lvl 63 lol? co to ma byc (_cenzura_)? czym ty sie szczycisz? poprostu Jestes Jebanym W dupe Cwelem Ktory zazdrosci mu Skilli ktore on Posiada Sniady (_cenzura_) wiekszosc z was w waszym klanie. I taka jest prawda (_cenzura_) !!

buahahahaha Sniady i skill ^_^ to popatrz co ze sniadym robi Victor ktory ma o wiele gorsze do neigo itemy i o jakies 4-5 leveli mniej ^_^ a mi sniady to moze possac bo zabic to mnie nie umial :) btw, musze siga zmienic bo ludzi w blad wprowadzam :freak:

a, i potpytaj go jeszcze jak go HF i Valzur gnoja na vs-ach. rozbiles mnie tym tesktem ze sniady ma skilla :rotfl: wykoxpiony babashoper :lol2:

Zwierzak takich durnot to jeszcze niesłyszałem co ty wypisujesz bo.postac Sniadyy lvl 71 assassin z dual kekuri ring,priest pendant,re i+9dex.,skeleton ktory gra na Olympi ze 2 lata ( i ty to nazywasz babashoppem oO?) , widziałem jak jedzie wiekszosc waszego mizernego gangu łęcznie z tobę i Tygryskiem na czele ktory jak niema 7 full debafferow 17 full healeruw i 148 bufferow w party to niewie jak sie zachowac w CZ a o Valzur_PL to juz niewspomne ktory ma rol,rof,in i tez ponim przejezdza .z jedynym charem odwas ma tylko problem a mianowicie z HellFury a Victor.? mowisz ze ma o 4-5 lvli mniej ??oO z tego wynika ze ma lvl 66 tak ? wes i sam zobacz potem co napisałes.a skoro twierdzisz ze sniady nieumie grac to sam zrob reskill na BP i wyskocz z nim na pvp ( chyba niemusze cie uswiadamiac ze on przejedzie potobie jak po wydętej szmacie walczęc z tobę 1 vs 1 ) sam pomysl za ile dostaniesz pierwszy hit 1400, ? 1600 ? (a jak był bys na malisie to pewnie bys sie zalał na strzała) i co potem zrobisz town ? jak kazdy z waszego klanu... tak zwierzaczku kozaczysz sie ale tak naprawde to niejestes mu w stanie nic zrobic i to cie najbardziej boli. i chciałem wyjasnic z kad sniady ma itemy prosz tego ze biega po bowlu to jeszcze bił bosy ze swoim klanem PISKOPATLAR i zemnę przez dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi czas we 2 kampilismy atille
PS. załęczam filmik ktory wyjasni jak że pieknie i podważy to o czym piszesz ze on grac nieumie.bo chyba niejest taki zły skoro wasza Drużyna A dostała w pi,zde i jest zupelnie na odwrót...

http://youtube.com/watch?v=tStM1AZp6JY

btw. ( przewiduje twoję odpowiedz na temat tego filmu,gdyż głupota jest zawsze łatwo przewidywalna i zaznaczam żebys mi nieodpisywał takich pierdoł ze to co było potem na arenie to BLE BLE BLE bo to co było na arenie to był jeden wielki chaos kazdy na kazdego turki vs all i na odwrót w środek dnia na arenie... tak wiec sie niewywyższaj jaki to wasz klan jest zajebi... i wogule bo turki z was boki zrywaję jak wy gracie .
i chciałem tez powiedziec ze czasem ja gram sniadym i moja siostra se nim pogrywała bo mi podkradła passy a na moim kompie dobry minor jest niemożliwy przy 15 fps. np na harpiach w CZ ;/ orginalny Sniadyy nigdy niepsze jeb ał walki z valzurem

OutlawDance
Warrior
Olympia

[ Dodano: 2007-04-12, 22:15 ]
aha 2 walke na filmiku przegralismy dlatego ze PrietineAngell ktory teraz jst uwas w klanie niemiał ustawionego CURE na pasku lol :D

OutlawDance
Warrior
Olympia

Anty Illumýnati
Antý Oblivion

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 22:20:17 

co do tego filmu to jest on mocno nieobiektywny. priestine zaprosila mnie, Vicotra i HF-a na vs w cz. od nich poszedl Wurucu, zniady i priestine wlasnie. pierwsza walke przegralismy, bo okazalo sie ze oni sa na scrollach a my na buffach. Wiec i my zarzucilismy sc i po orkach nie bylo co zbierac. potem priestine zniknal na 5 min zeby pojawic sie ponownie jako fll debuffer ( ja jestem buff/heal/malice), wiec przegralismy drugi raz. mozesz uwazac ze walka byla fair, wg mnie nie do konca. po tym pzrenieslismy sie na arene, gdzie dostawali po dupie tak, ze zal bylo patrzec (tego ofc Wurucu juz nie umiescil, bo mu to do wizerunku nie pasowalo, jak rowniez jego vs z HellFurym, ktory zgnoil wurucu jak szmate, samemu bedac bez klaty i spodni, wurucu natomiast w secie shelli +8) chcesz cos jeszcze dodac ? a sniady byl, jest i bedzie lama, na solo nawet z malicem nie moze mnie zabic, natomiac Valzur od kiedy ( w koncu) nauczyl sie trzymac minora gnoi Sniadego jak chce, podobnie jak Victor i HF. I to ze Sniady wykoxpil lvl to powszechnie wiadomo, co do kupowania itemow na ebaju rowniez. i ciekawe gdzie widziales to
OutlawDance napisał(a):
widziałem jak jedzie wiekszosc waszego mizernego gangu łęcznie z tobę i Tygryskiem na czele ktory jak niema 7 full debafferow 17 full healeruw i 148 bufferow w party
bo sniady od dluzszego czasu dla nas to free np. moze kto inny na nim teraz gra, nie wiem. tak czy siak dzisiejszy sniady to lama.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 07:46:29 

hmmm... ja powiem tak zeby objektywnie bylo...

Zdziwiony jestem ze HellSiury wogole sie na vs odwazyl... o_O moze sie cos zmienilo od tamtego czasu co ja gralem, nie wiem... Jak widac wybral sobie przeciwnikow niezbyt wymagajacych, przynajmniej kiedys tak bylo... ten warek pota zmienic nie umie i pierwszy raz o nim slysze a widac ze 70+ ma... Sniady cos tam klepal zawsze w cz, ale maszyna tez z niego nie byla, a glass belt to chyba z javany co? :lol2: ...takiego itemu turki Ci nie dadza na 100%, moze sam wyjal z kims, nie chce sie mieszac... ale jak by nie bylo ten "team" co kiedys byl pare lvl i sporo itemow za mna(bo juz tam nie gram :freak: ), potrafi skopac grube dupsko HellSiurka troszke... :rotfl: ...i jezeli sniady ma takie itemy, a ten warek podobne to i tak jestem pewien ze HS i Victor i reszta maja po jakims rol/rof/roc, jakiegos belcika, w dex +9 to napewno nie biegaja :D Tak czy siak Graty z film, bo PWned HellSiurasa :devil: , a combo i zmiana potek to co pokazuje ten warek to juz inna bajka... :oops:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona