Zwierz@K napisał(a):
Me napisał(a):
Te Zwierzak Zal ci dupe sciska ze sniady po tobie przejezdza jak cie widzi w Cz? (_cenzura_) (_cenzura_) na innych a sam jestes jebanym noobem lvl 63 lol? co to ma byc (_cenzura_)? czym ty sie szczycisz? poprostu Jestes Jebanym W dupe Cwelem Ktory zazdrosci mu Skilli ktore on Posiada Sniady (_cenzura_) wiekszosc z was w waszym klanie. I taka jest prawda (_cenzura_) !!
buahahahaha Sniady i skill

to popatrz co ze sniadym robi Victor ktory ma o wiele gorsze do neigo itemy i o jakies 4-5 leveli mniej

a mi sniady to moze possac bo zabic to mnie nie umial

btw, musze siga zmienic bo ludzi w blad wprowadzam
a, i potpytaj go jeszcze jak go HF i Valzur gnoja na vs-ach. rozbiles mnie tym tesktem ze sniady ma skilla

wykoxpiony babashoper

Zwierzak takich durnot to jeszcze niesłyszałem co ty wypisujesz bo.postac Sniadyy lvl 71 assassin z dual kekuri ring,priest pendant,re i+9dex.,skeleton ktory gra na Olympi ze 2 lata ( i ty to nazywasz babashoppem oO?) , widziałem jak jedzie wiekszosc waszego mizernego gangu łęcznie z tobę i Tygryskiem na czele ktory jak niema 7 full debafferow 17 full healeruw i 148 bufferow w party to niewie jak sie zachowac w CZ a o Valzur_PL to juz niewspomne ktory ma rol,rof,in i tez ponim przejezdza .z jedynym charem odwas ma tylko problem a mianowicie z HellFury a Victor.? mowisz ze ma o 4-5 lvli mniej ??oO z tego wynika ze ma lvl 66 tak ? wes i sam zobacz potem co napisałes.a skoro twierdzisz ze sniady nieumie grac to sam zrob reskill na BP i wyskocz z nim na pvp ( chyba niemusze cie uswiadamiac ze on przejedzie potobie jak po wydętej szmacie walczęc z tobę 1 vs 1 ) sam pomysl za ile dostaniesz pierwszy hit 1400, ? 1600 ? (a jak był bys na malisie to pewnie bys sie zalał na strzała) i co potem zrobisz town ? jak kazdy z waszego klanu... tak zwierzaczku kozaczysz sie ale tak naprawde to niejestes mu w stanie nic zrobic i to cie najbardziej boli. i chciałem wyjasnic z kad sniady ma itemy prosz tego ze biega po bowlu to jeszcze bił bosy ze swoim klanem PISKOPATLAR i zemnę przez dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi czas we 2 kampilismy atille
PS. załęczam filmik ktory wyjasni jak że pieknie i podważy to o czym piszesz ze on grac nieumie.bo chyba niejest taki zły skoro wasza Drużyna A dostała w pi,zde i jest zupelnie na odwrót...
http://youtube.com/watch?v=tStM1AZp6JYbtw. ( przewiduje twoję odpowiedz na temat tego filmu,gdyż głupota jest zawsze łatwo przewidywalna i zaznaczam żebys mi nieodpisywał takich pierdoł ze to co było potem na arenie to BLE BLE BLE bo to co było na arenie to był jeden wielki chaos kazdy na kazdego turki vs all i na odwrót w środek dnia na arenie... tak wiec sie niewywyższaj jaki to wasz klan jest zajebi... i wogule bo turki z was boki zrywaję jak wy gracie .
i chciałem tez powiedziec ze czasem ja gram sniadym i moja siostra se nim pogrywała bo mi podkradła passy a na moim kompie dobry minor jest niemożliwy przy 15 fps. np na harpiach w CZ ;/ orginalny Sniadyy nigdy niepsze jeb ał walki z valzurem
OutlawDance
Warrior
Olympia
[ Dodano: 2007-04-12, 22:15 ]aha 2 walke na filmiku przegralismy dlatego ze PrietineAngell ktory teraz jst uwas w klanie niemiał ustawionego CURE na pasku lol

OutlawDance
Warrior
Olympia
Anty IllumĂ½nati
AntĂ½ Oblivion