Cytuj:
+ ciagle crash/off server .
Gdzie ty miałeś crasha? w którym momencie? już pisałem wcześniej że były problemy a nasze IP pomyłkowo miało 2 maszyny - nasza i inna gdzie był hosting www. Dlatego panel zmieniał się na plesk...
PS Jak nie wiesz na czym polega różnica crash-a od problemu w sieci to nie formułuj tezy jak już to pytanie:)
Cytuj:
Czy mogę prosić o wyjaśnienie bo denerwuje mnie ciągły płacz antywira
Wynik skanu jednego z plików .dll w zasadzie podejrzanych jest ich kilka.
https://www.virustotal.com/pl/file/ab8d ... 364749239/W każdym atyvirusie masz opcje "dodaj do zaufanych". Po drugie ESET NOD - THEMIDA to jest PACKER googluj... Kaspeski - czysty Symantec - czysty to samo Avasty i inne te ZNACZĄCE. A jak jakiś antyvir nie potrafi rozpoznać paker i raportuje jako virus? to nie nasza wina.
Cytuj:
moze ma ktos taki problem jak ja z tym serwerem ? gram jakis czas i strasznie mi zwiesza fpsy spadaja do 2 ... nic sie nie da robic , zuzycie procesora zwieksza sie okrutnie . zawsze gdy nic nie robie na kompie mam max 5 % zuzycia procka a jak mnie zlaguje to 30-40 % ... i jest tak tylko na tym serwerze , w zadnej innej grze itp nic takiego nie mam ...
Mało prawdopodobne że EXE chociaż też był themida pakowany teraz jest zmieniony paker. Bardziej to wina Skina który formalnie jest z KOKO wersji 17xx go chyba wprowadzili nie pamiętam teraz. i jest downgrade to 1397 co się wiąże z tym że dxt edytowane zmieniają swoja wielkość co może powodować na niektórych komputerach problem z stworzeniem z dxt grafiki na uif. wtedy procek pracuje moze nawet do 100% dojść az nie ukończy czytania dxt. Dlatego udostępniliśmy light client z skinem FD i animacjami 1453 KO.