veritas2309 napisał(a):
A skąd ty wiesz jak mają ludzie na wsi

Podróże? Książki? TV? Mózg?
veritas2309 napisał(a):
Raczej forum jest do tego że by dyskutować i wymieniać poglądy a nie rzucać teksty niech sobie strzelą w łeb jak dla mnie tak jak napisałem wypowiedĂ
Âş trola

Masz całkowitą rację. Co do strzelania w łeb, napiszę to po raz drugi- METAFORA.
veritas2309 napisał(a):
Jako że pracowałem na stacji paliw i miałem jako tako pojęcie o cenach i narzucaniu ich przez orlen mogę jasno stwierdzić że ceny w Polsce mogły by być tańsze od tak sobie, a że ty stwierdzasz że nie masz chleba to go nie wpie... to idz po zasiłek jak dla mnie też są adekwatne do poziomu... Bo samochód nie jest rarytasem że by miesięcznie wpakować w niego połowę wypłaty. Bo cały rynek napędza paliwo i od niego zależy czy będziemy szamali chleb po 2.5 czy po 4 zł... Tyle na ten temat nie chce mi się dyskutować w temacie w którym osoba wszystko wie...
OK, a co w tym jest niezgodnego z tym, co napisałem ja? Hm? Jesteś w stanie wskazać różnice, czy też twój przeżarty zawiścią mózg na to nie pozwala?
Cytuj:
Zwierzak leszczu co tam znowu płaczesz co to twoje pitolenie ma z tym co napisałem ?
Chciałem cię tylko powitać, zanim znów znikniesz na trzy miesiące

Trinity napisał(a):
"A wiesz, że możesz takiego lekarza pozwać? Nie umiesz się bronić przed niesprawiedliwością?" gl przy pozywaniu, widze ci nie zlych smieci na tej uczelni powciskali hehe na pozywanie to trzeba miec czas zdrowie i kase, a chory człowiek nie ma na to czasu
Ale na płakanie po forach, to mają czas?
Cytuj:
Teraz zwierzaczek kozak bo rodzinka daje na hamburgery w MC i pewno na pizze w Degrasco

czy tam pizzy hut ;p Zobaczy dopiero jak po tej jego smiesznej aministracji dostanie prace za 1200 na miech i bedzie musial sie uczymac ;p Ale co na razie moze chojraka zgrywac
Nie pracuję w zawodzie i nigdy nie miałem zamiaru. Mam dwie prace po pół etatu i mi to styka, jestem w stanie się utrzymać sam. A czym ty się możesz pochwalić, poza próbami wyzywania mnie na forum?