HellFury napisał(a):
Eh, no teraz to juz nie moge sie powstrzymac przed wysmazeniem tego posta. Slowa swoje kieruje do "Pro Gracza" co sie zwie CrystalDragon. Jestem bardzo ciekaw jakie trzeba spelniac wymogi bys uznal kogos laskawie za "Pro Gracza". Czy glownym kryterium oceny jest ilosc posiadanych np, lvl czy moze stan konta i itemy? A moze chodzi o to czy ktos ma swiecaca lapke bedac w tureckim klanie? Patrzac na sklad twojego wspanialego klanu to ty wypadasz tam naprawde mocno przecietnie. Majac w klanie takich wymiataczy jak Cecylka czy Chemical to powinienes juz dawno miec okolo 200k np. A sny o nowym polskim klanie w ktorym zbiora sie sami tzw. "Pro Gracza" nalezy wlozyc miedzy bajki. Klan utworzony na hurra raczej dlugo nie pociagnie. Oczywiscie nie zycze wam zle ale, na Olimpi bylo juz wiele polskich klanow, ktore powstaly na mocnych fundamentach (MyszOrki, ChillOut) i nawet sporo zdzialaly i pewnie gdyby nie kilka banow i "tajemniczych kradziezy itemow z konta" dzialalyby nadal. Niestety rozpadly sie stosunkowo szybko. Jedynym prawie

polskim klanem, ktory sie mocno trzyma na topie jest Ethernal (jestem ciekaw jak sobie beda radzic bez 444). Jest jeszcze ekipa z HeadHunters, ale nie dane jest im zalozenie klanu ponownie (a szkoda).
Polan jako takich juz chyba nie ma, gdyz wyruszyli podbic Edane.
Drogi CrystalDragonie przestan sie wiec podniecac tym nowym "Pro Klanem". Na to przyjdzie czas jesli ten klan w ogole powstanie i przetrwa kilka najblizszych miechow.
P.S. A co do przejscia kogos od nas do "Pro Klanu" to mozemy podeslac wam prawdziwego wymiatacza, postrach orkow w CZ,
Czesia_PL bo widze, ze brak wam warka

.
heh ma?e sprostowanie... w THE nie ma ZADNEGO turka, to jeden z niewielu miedzynarodowych klanow gdzie nie ma, jeszcze raz podkresle, ZADNEGO turka
heh druga sprawa to mnie zaskoczyles najezdzajac na mnie takimi tekstami... jesli chodzi o Twoj klan to u mnie macie najwiekszy respekt sposrod wszystkich innych polski klanow... i skoro pytales jacy wg. mnie sa pr0 gracze to ci moge kilku wymienic z Twojego klanu: battleziomek, blinki, valzur victory tygrysek ty i kilku jeszcze... moze zle przeczytales mojego posta, z tymi pr0 to dotyczylo polan, klanu ktory zawsze mnie smieszyl i popatrz co napisalem:
Cytuj:
jakby zebrac jeszcze kilka osob z Oblivion??w
Cytuj:
tak wiec trzeba jakos sie skumac z oblivionami, oni sami robia 320k wiec nie jest z nimi zle
wiec o co ci chodzi? w moich slowach jest jakas krytyka oblivion??w, jakas ironia czy cos takiego? mi chodzi o to ze jakbysmy zebrali ten najlepszy polski sklad to razem moglibysmy cos zdzia?ac na tym serwerze
HellFury napisał(a):
Patrzac na sklad twojego wspanialego klanu to ty wypadasz tam naprawde mocno przecietnie. Majac w klanie takich wymiataczy jak Cecylka czy Chemical to powinienes juz dawno miec okolo 200k np
i jeszcze co do tego... czy kiedykolwiek widziales mnie zebym gral razem z cecilia, chemicalem i tymi innym? chodzi mi to o CZ, bo na wojnach i na expie gram z nimi czesto..
ja gram tylko 4fun i moje pk ogranicza sie do biegania z 69positive, ostatnio z 444 :MurdockieM: Takustikiem CrazyIronem i kilkoma jeszcze
poza tym gram ~1-2h dziennie wiec nie por??wnoj mnie z cecilia, ktory gra po 16+h dziennie