Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-11 06:04:38
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 11:07:20 

jakby tak zebrac wszystkich polak??w z anglosaskich klan??w to nie wypadamy zle:

Hunter 180+k
Olimpi4 147+k
444 297+k
69Positive 70+k
crystal 60k
jog (heil) 15k :rotfl:
Buli 61+k

to nam daje ~900k np, jakby zebrac jeszcze kilka osob z Oblivion??w, z Polan moze tez ale tam raczej nikogo pr0 nie ma z tego co widzialem, to robimy 1m np... jak na polski klan na w miare nowym serwie to chyba nie tak ma?o :)

edit: polan chyba juz nie ma :) tak wiec trzeba jakos sie skumac z oblivionami, oni sami robia 320k wiec nie jest z nimi ?le ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 12:46:37 

Eh, no teraz to juz nie moge sie powstrzymac przed wysmazeniem tego posta. Slowa swoje kieruje do "Pro Gracza" co sie zwie CrystalDragon. Jestem bardzo ciekaw jakie trzeba spelniac wymogi bys uznal kogos laskawie za "Pro Gracza". Czy glownym kryterium oceny jest ilosc posiadanych np, lvl czy moze stan konta i itemy? A moze chodzi o to czy ktos ma swiecaca lapke bedac w tureckim klanie? Patrzac na sklad twojego wspanialego klanu to ty wypadasz tam naprawde mocno przecietnie. Majac w klanie takich wymiataczy jak Cecylka czy Chemical to powinienes juz dawno miec okolo 200k np. A sny o nowym polskim klanie w ktorym zbiora sie sami tzw. "Pro Gracza" nalezy wlozyc miedzy bajki. Klan utworzony na hurra raczej dlugo nie pociagnie. Oczywiscie nie zycze wam zle ale, na Olimpi bylo juz wiele polskich klanow, ktore powstaly na mocnych fundamentach (MyszOrki, ChillOut) i nawet sporo zdzialaly i pewnie gdyby nie kilka banow i "tajemniczych kradziezy itemow z konta" dzialalyby nadal. Niestety rozpadly sie stosunkowo szybko. Jedynym prawie :P polskim klanem, ktory sie mocno trzyma na topie jest Ethernal (jestem ciekaw jak sobie beda radzic bez 444). Jest jeszcze ekipa z HeadHunters, ale nie dane jest im zalozenie klanu ponownie (a szkoda).
Polan jako takich juz chyba nie ma, gdyz wyruszyli podbic Edane.
Drogi CrystalDragonie przestan sie wiec podniecac tym nowym "Pro Klanem". Na to przyjdzie czas jesli ten klan w ogole powstanie i przetrwa kilka najblizszych miechow.

P.S. A co do przejscia kogos od nas do "Pro Klanu" to mozemy podeslac wam prawdziwego wymiatacza, postrach orkow w CZ, Czesia_PL bo widze, ze brak wam warka :rotfl: .

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 12:53:38 

Pochwały: 1
HellFury napisał(a):
Czesia_PL

czesia z klanu ? :freak: :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 13:54:40 

HellFury napisał(a):
Eh, no teraz to juz nie moge sie powstrzymac przed wysmazeniem tego posta. Slowa swoje kieruje do "Pro Gracza" co sie zwie CrystalDragon. Jestem bardzo ciekaw jakie trzeba spelniac wymogi bys uznal kogos laskawie za "Pro Gracza". Czy glownym kryterium oceny jest ilosc posiadanych np, lvl czy moze stan konta i itemy? A moze chodzi o to czy ktos ma swiecaca lapke bedac w tureckim klanie? Patrzac na sklad twojego wspanialego klanu to ty wypadasz tam naprawde mocno przecietnie. Majac w klanie takich wymiataczy jak Cecylka czy Chemical to powinienes juz dawno miec okolo 200k np. A sny o nowym polskim klanie w ktorym zbiora sie sami tzw. "Pro Gracza" nalezy wlozyc miedzy bajki. Klan utworzony na hurra raczej dlugo nie pociagnie. Oczywiscie nie zycze wam zle ale, na Olimpi bylo juz wiele polskich klanow, ktore powstaly na mocnych fundamentach (MyszOrki, ChillOut) i nawet sporo zdzialaly i pewnie gdyby nie kilka banow i "tajemniczych kradziezy itemow z konta" dzialalyby nadal. Niestety rozpadly sie stosunkowo szybko. Jedynym prawie :P polskim klanem, ktory sie mocno trzyma na topie jest Ethernal (jestem ciekaw jak sobie beda radzic bez 444). Jest jeszcze ekipa z HeadHunters, ale nie dane jest im zalozenie klanu ponownie (a szkoda).
Polan jako takich juz chyba nie ma, gdyz wyruszyli podbic Edane.
Drogi CrystalDragonie przestan sie wiec podniecac tym nowym "Pro Klanem". Na to przyjdzie czas jesli ten klan w ogole powstanie i przetrwa kilka najblizszych miechow.

P.S. A co do przejscia kogos od nas do "Pro Klanu" to mozemy podeslac wam prawdziwego wymiatacza, postrach orkow w CZ, Czesia_PL bo widze, ze brak wam warka :rotfl: .

heh ma?e sprostowanie... w THE nie ma ZADNEGO turka, to jeden z niewielu miedzynarodowych klanow gdzie nie ma, jeszcze raz podkresle, ZADNEGO turka

heh druga sprawa to mnie zaskoczyles najezdzajac na mnie takimi tekstami... jesli chodzi o Twoj klan to u mnie macie najwiekszy respekt sposrod wszystkich innych polski klanow... i skoro pytales jacy wg. mnie sa pr0 gracze to ci moge kilku wymienic z Twojego klanu: battleziomek, blinki, valzur victory tygrysek ty i kilku jeszcze... moze zle przeczytales mojego posta, z tymi pr0 to dotyczylo polan, klanu ktory zawsze mnie smieszyl i popatrz co napisalem:
Cytuj:
jakby zebrac jeszcze kilka osob z Oblivion??w

Cytuj:
tak wiec trzeba jakos sie skumac z oblivionami, oni sami robia 320k wiec nie jest z nimi zle

wiec o co ci chodzi? w moich slowach jest jakas krytyka oblivion??w, jakas ironia czy cos takiego? mi chodzi o to ze jakbysmy zebrali ten najlepszy polski sklad to razem moglibysmy cos zdzia?ac na tym serwerze

HellFury napisał(a):
Patrzac na sklad twojego wspanialego klanu to ty wypadasz tam naprawde mocno przecietnie. Majac w klanie takich wymiataczy jak Cecylka czy Chemical to powinienes juz dawno miec okolo 200k np

i jeszcze co do tego... czy kiedykolwiek widziales mnie zebym gral razem z cecilia, chemicalem i tymi innym? chodzi mi to o CZ, bo na wojnach i na expie gram z nimi czesto..

ja gram tylko 4fun i moje pk ogranicza sie do biegania z 69positive, ostatnio z 444 :MurdockieM: Takustikiem CrazyIronem i kilkoma jeszcze

poza tym gram ~1-2h dziennie wiec nie por??wnoj mnie z cecilia, ktory gra po 16+h dziennie

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 15:03:14 

Wiec worek nie koniecznie jest potrzebny mozemy robic wszystko procz TK.

HellFury :

Oblivion to switny klan uwielbiam atmosfere ktora panuje w waszym klanie ( moze procz momentow kiedy ludzie zaczynaja kampic miragi i gleavy i potem klucia sie kto oddal a kto nie :P ) Dlatego tez mozmeny pomyslec o polaczeniu naszych wil w jakas polish QUPE na jakis tam okresklonych dogadanych zasadach.

Pozdrawiam fanow :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 15:08:13 

Pochwały: 3
69 ci co si? k?ucili to ju? sobie dawno poszli. My najwy?ej po bratersku (lub po siostrzanemu) par? k... sobie wrzucimy i zaraz znowu jest wzajemna mi?o?? :P (nie fizyczna co zrozumia?e jest samo przez si?).

P.S. A ze mnie to pro gracz jak z koziej d.. tr?ba. Ja to gram g???wnie po to by na Ts ie pogada?, a reszta to przy okazji.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 15:14:12 

Siemka no mi tez sie wydaje ze HellFury zle zrozumial Crystala chcemy zrobic jeden mocy polski klan i nie ma tu zadnej krytyki lol.Pryznajmniej ja tak chce. Chcialem zapytac czy chcielibzscie takie cos zrobic to nie na tej zasadzie ze wz dolaczacie do pro klanu tylko mi chodzi o to zebysmz zrobili jeden polski klan. Jak kogos interesuje ten pomzsl prosze odpisac albo cus?D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 17:41:23 

Ganja bynajmniej na innym serwerze pobiegal troche po cz i zasluzyl sobie na wjazd do THE.W kazdym dobrym klanie znajdzie sie kogos kto ma malo nps bo juz swoje pogral i podchodzi do gry luzacko,ale zdobyl respekt na innym serwie i chociaz mialby 0 npsow to by go wzieli.Btw HF chociazbys mial 100k npsow to bys raczej do THE sie nie dostal bez znajmosci..
I zrozum jedno!Nie kazdy klan ktory jest od was wyzej w ranku jest zlozony z samych turkow i na chatcie krzaki same widnieja.Nie wiem gdzie nabyles takie ******** podejscie.Przykladowo w NT i Rezpect'cie ludzie potrafia pogadac po angielsku i nie ma tam takich prymityw??w jak w oblivionie[chodzi mi o jednego ''cz?owieka'').
HEALMEN FU i nie czytaj posta przy mamie bo ci zabroni grac;o

EDIT:A tak w og??le to to pok??j.Zgrajmy sie w koncu w 1 klan.Dla tych co zabraknie miejsca to sie suba zrobi,zeby nikt sam nie zostal a jak sie wam nie spodoba to wrocicie do swojego klanu.
bo.... '' W kupie si?a,kupy nikt nie ruszy''
Wyrazy szacunku...Wasza zawsze oddana Bulinka :]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 21:01:51 

Hmmm... Buli Buli... Nie darze ci? sympatia tak jak spora cz??? Oblivionu i wiem ze ty tez mnie nie lubisz. Ale to nie ja wyszed?em z klanu bo ”taki Robson zabiera mi miejsce w party i nie mog? expic...”. A tak po za tym nie rozumiem twojego nastawienia do mnie D przecie? na Olimpi z tob? nie mia?em „przyjemno?ci” rozmawia? (a na cyperze mia?em z toba chyba dobre stosunki) chyba ze par? dni temu w cz. Ale to nie mozna zaliczy? do rozmowy tylko do monologu, mianowicie napisa?em „ Buli jak tam u prawdziwych przyjaci???” ju? to wyja?niam. Po akcji kiedy Baby doprowadzi? do oczyszczenia naszego klanu z niepewnych ludzi i za?o?y? sw??j klan wst?pi?e? do niego(d?ugo klan nie istnia?) lecz wcze?niej napisa?e? na naszym forum „ble bel bel... ide na Tsa do prawdziwych przyjaci???” wiec zapyta?em „ Buli jak tam u prawdziwych przyjaci???”

Buli_PL napisał(a):
EDIT:A tak w og??le to to pok??j.Zgrajmy sie w koncu w 1 klan.Dla tych co zabraknie miejsca to sie suba zrobi,zeby nikt sam nie zostal a jak sie wam nie spodoba to wrocicie do swojego klanu.
bo.... '' W kupie si?a,kupy nikt nie ruszy''
Wyrazy szacunku...Wasza zawsze oddana Bulinka

Wiedz ze nikt z Oblivionu nie b?dzie z tob? w klanie. Dlaczego? Sam sobie odp. Na to pytanie

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 21:13:34 

w takim razie nastawcie takie samo podejscie do mnie... hellfurego po prostu zal dupe sciska ze inni maja wiecej NP od niego... pociesze cie HF... malo np nas dzieli i za kilka dni mnie wyprzedzisz bo teraz hardcore exp do 65 a potem zobaczymy jak bedzie...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 21:27:58 

Nie znasz mnie w og??le i nie bede dluzej znosil twoich docinek,bo nie mogles zrozumiec czemu wyszedlem z klanu i nadal nie rozumiesz
''nooooob'' "kto ci pwoiedzial ze tu jestemy?'' ''dostales jakis item od Oblivion?" "Buli squad""
Pr??bowa?em udawac,ze nie zauwazam tego,ale teraz chyba sam mozesz sobie odpowiedz na pytanie za kogo cie mam.
To dzieki mnie Oblivion gra na Olympii i oprocz tego ze wyszedlem z klanu to nic zlego mu nie zrobilem.Nie dostalem zadnego itemu i nic nie ukradlem klanowi,po prostu wybralem inna droge i chodz gra tylu Polakow poza Oblivionem to sie przypieprzyles do mnie.Niektorzy Polacy kradna rapki i mirki+7 innym Polakom,ale do mnie pretensje jakbym robil cos gorszego i jak jakis gracz Oblivionu ma do mnie jakis inny uraz to niech mi to powie na TSie,zebym bez zadnych problemow mogl temu zaprzeczyc:) Chcialem zgody,ale nie mogl mnie przyjac HF spowrotem bo podobno odszedlem z klanu do Turkow dla pelerynki.To juz wyjasnilem.Wiec o co jescze chodzi.HEALMEN O CO JESZCZE CHODZI??
Mam tylko nadzieje,?e HF przylaczy sie do nowego klanu z tego samego powodu,dla ktorego opuscil Cypher...............................................................................................

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 21:33:35 

Post Bulinki przemilcze przez grzecznosc.
A jesli chodzi o Crystala i innych urazonych to rzeczywiscie moze troche mnie ponioslo. Po prostu nie przepadam za okresleniem "ProGracz". Mam nadzieje, ze ten wasz nowy klan utrzyma sie co najmniej przez kilka najblizszych tygodni, a moje czarne wizje sie nie sprawdza :P .

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 21:36:01 

Nie ma to jak braterska mi?o?? ;p A? se chyba wr??ce na olympie....(bo edana si? psuje....:().

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 21:46:23 

ja tez lubie placki ale ocb? O.o

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-25 22:03:41 

Buli_PL napisał(a):
nie ma tam takich prymityw??w jak w oblivionie[chodzi mi o jednego ''cz?owieka'').
HEALMEN FU

chodzi mi o to...to ja nierozumiem o co Ci chodzi...

Jestm przeciwny k?utnia itd... Wiec wycigne do ciebie pierwszy reke, zakopmy top??r wojenny. Co ty na to?

P.S. Prosze wyjsnij mi o co tobie chodzi?o

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona