Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-19 17:32:58
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 20:49:44 

Pochwały: 127
dobra nie bede sie na caly temat wypowiadal, bo by mi to z 2 strony zajelo :P

By FrozeN napisał(a):
mnie to cisnie kto jak gra i gdzie...

By FrozeN napisał(a):
ale to TWOJE metody i ja sie nie mieszam...

hmm...widac....

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 21:02:55 
Oj ty to masz jakas fobie z tym townowaniem drogi Vito. Zapisz sie na wizyte u dobrego psychiatry bo nie bedziesz mogl spac po nocy. Pieprzysz tylko o tym rzekomym, ciaglym townowaniu na widok twojego wspanialego warka, ale juz innych argumentow nie podajesz.
Widocznie musi mocno przytlaczac cie fakt iz MyPolanie zniklo rownie szybko jak sie pojawilo, a my jako wielkie n00by mamy wiecej np od twego slawetnego klanu w czasie kiedy byl jeszcze na TOPie (niektorzy mowia iz cala ekipa pr0 graczy zarobila bana, ale to na 100% nie prawda).
Gtz, oby tak dalej...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 21:53:29 

Zobaczcie poiszecie juz 4 strony i inne nie liczone o tymsmamym... townujecie ble ble jestescie nooby ble ble. juz to powiedia?es tysiac razy wiec po co gadasz to dlalej... Ja wiem ze jestesmy dobrym klanem i zdania nie zmienie jestesmy na 100% lepsi odwas. Dlaczego? My mozemy zrobic clan party czasmi nawet 2 a wy nieumiecie zrobic jednego tylko xpicie i pkujecie z turkami. Mozecie sobie powtarzac jescze miliooooooooony razy a i tak do nam to zwisa co powiedza jacys niby pr0 gracze. Zrobcie polski klan i miejcie wiecej np odnas wtedy poczyje dowas jakis szacunek a w tym momencie to wy jestesci zwyk?ymi smieciami ktorzy nieumieja nic wsoulnie zrobic

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 22:44:25 
Jebiaco mam dla ciebie i twojego klanu, zobacz jaki ty tepy jestes, wszyscy mowia, ze gracie jak ostatnie pizdy, macie 0 zgrania, jak prz wam padnie to townujecie all. Kupujecie premium, expicie na wysokie lvle, a nie umiecie wykozystac tego - dla mnie jestescie lamy i finito.
Podnieca was zdobywanie cyferek i to jest twoj zajebisty cel, bo w real zyciu nie masz w czym sie spe?nic... Idz moze pobiegac albo zacznij szyc na maszynie.

Od kiedy pamietam byles lama i upierales sie ze jestes pro i najlepiej all wiesz, masz pewnie jakies kompleksy. Za to, ze nie umiesz czytac ze zrozumienien dosta?es kick, potem dostales kick z klanu co Apolon w nim by?(nie pamietam nazwy) ale pierdoliles ze oni sa zjebanymi turkami i to nie twoj poziom. -.- Od kiedy przyszedlem na O slyszalem o was co odpierdalacie za smieszne rzeczy, sam sie o tym przekonalem. Teraz pierdolisz, ze nie townujesz starasz sie oszukac samego siebie? Moze nie panujesz nad tym i samo sie wdusza, fakt jest faktem, chociaz bys sie przyznal i powiedzial, ze to jest twoj styl unikalny, twoj wlasny patent. Zamiast tego odpierdalasz jakies niezrozumiale farmazony:

Cytuj:
Widocznie musi mocno przytlaczac cie fakt iz MyPolanie zniklo rownie szybko jak sie pojawilo

O co ci chodzi w tym zdaniu? NA C byl klan MyPolacy kt??ry zmienil nazwe na HauntedHause, ludzie przestali tam grac, z r??znych przyczyn (koxp w cz, dupy, szkola, pare osob poszlo na O)
I nikt nie dostal tam bana, znow ujawnia sie twoja glupota -.-
Na O jest klan Polanie i nie mam pojecia czy ktos dostal tam bany, bo nikogo nie znam od nich.

Cytuj:
mamy wiecej np od twego slawetnego klanu w czasie kiedy byl jeszcze na TOPie

Juz wiele osob powiedzialo, ze Npki to 2nd sprawa, ale do ciebie nie odciera to masz zryta psyche, nie wiem moze ty ogladasz obrazki zamiast czytac text. Jeden wiazd na dmy = 300Np bez w?asnych strat, przy waszym campieniu na spotach to dziennie mozesz jebnac nawet z 20k NP na czysto. Npki u was to ?aden wyznacznik ;]

Dla helmansa:
"Cz?owiek m?dry zmienia zdanie, g?upiec nigdy"

Cytuj:
w tym momencie to wy jestesci zwyk?ymi smieciami ktorzy nieumieja nic wsoulnie zrobic

My nic wspolnie nie potrafimy? Ja ze Fredem robie wiecej niz wy w 8 os??b wiec nie pierdol bzdur. Nie jestescie zgrani, kazdy u was atakuje inny cel, prz padnie - townujecie, i to my nie potrafimy robic czegos wspolnie? Ja zamiast biegac z 7 idiotow wole se z jednym dobrym kolesiem popkowac, od tak dla relaxu 30min, bez podniety, ze mnie zabijecie, ze dacie town, po ostatniej dyskusji na tym forum to przestalo mnie interesowac, wchodze na 30min relaxu i juz. Ja wam tylko podpowiadam, nic nie nakazuje, robta co chceta. Ja dawno zmienilem podejscie do tej gry, jedyne co u was mnie wkurze to wasza g?upota i 0 umiejetnosci samokrytyki, normalny czlowiek jak by uslyszal od 5 osb ze cos zle robi, zmieni by to - ale nie wy -.-

Jebiaco dla was, waszego lidera i klanu.
Ja juz skonczylem co mialem to powiedzialem, ta dyskusja jest jalowa.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 23:17:09 

Ja?owa bo jestes taki zjebany ze powtarzasz w ko?ko to samo...
Dla helmansa:
"Cz?owiek m?dry zmienia zdanie, g?upiec nigdy"
he?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 00:16:37 
Pare slow ode mnie :

cytaty daje z glowy, bo nie mam czasu, mam naddzieje ze nic nie zamotam :F

Frozen

1) jak napisales "jestes kolejna osoba ktora starala sie pokazac Obilivionowi ich bledy [...], na moje zrobiles to (delikatnie mowiac) w mniej kulturalny sposob.

2) co do tego co mowiles na Felandira, ty tez asskiem tragicznie grasz

Jachu

1) pseudopolski klan? a mial on byc kiedykolwiek polski zeby go okreslac takim mianem?

2) mowisz ze wolisz DragonEye od "pseudpolskiego" TownOrDie, hmmm dla mnie to wygladalo tak ze dostales kicka za nie przestrzeganie regulaminu i pozniej zaslaniales sie bratem ze to nie ty, zebym Cie przyjal itd.. dopiero po jakims czasie dales spokoj.. wiec teraz nie mow ze "wolales" DE, zreszta napisalem to bo mi sie rzucilo w oczy, a tak wogole to mnie najmniej obchodzi gdzie Ty wolisz ~~

3) przed przyjeciem do clanu pytalem o Twoj eng, i zaznaczalem ze po Polsku nie pogadasz, w czym problem?

HellFury

1) rzucilem propozycje zagrania 2 vs X (w miejsce X wstawcie co chcecie bo watpie byscie 2v2 grac chcieli) i nastala po tym cisza

2) odrzuciles takze propozycje 1v1 walki z Maklerem, czego sie boisz?

3) jesli chodzi o mnie, Maklera, klebka i smitka to zawsze DMujemy na h side wiec nie miej pretensji (swoja droga zawsze idac tam marze zeby Was spotkac - raz sie nawet udalo ;p fajnie bylo?)

Felandir

1) piszesz tutaj, ze nie jestes noob, ze wymiatasz, ze zrobiles 3x k NP w 5 dni, ale na pytanie o 1v1 z zalosnie ubranym Maklerem odpowiadasz ze jestes jeszcze noobek (co Makler uszanowal i nigdzie nie rozpowiadal, ale skoro tu zmieniasz wersje to postanowilem to napisac)

Ogolnie

1) zarowno Obilivion jak i DragonEye stoja na bardzo podobnym (?enujaco niskim) poziomie (a szkoda)

2) do ludzi z DragonEye - nie komentujcie klanow "nie polskich" jako "pelne Turasow" i wogole odpieprzcie sie od tkaich okreslen bo sami (jak mniemam na skutek tego ze nie mogliscie samemu tego zrobic) wzieliscie jednego z nich (w dodatku ostro wybabashopowanego) do klanu by Wam pomogl zabic centka :lol2:

3) Ten kto zamiescil screena w ktorym ludzie z TownOrDie jada Was na DM spocie zapisal go jako "lamy", kimze Wy jestescie zapytam..

...i prosze bardzo come Arena 1v1, 2v2, 5v5, 8v8.. lets check it

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 00:46:30 
I znow kolejnej osobie sloma z butow wyszla...
Czlowieku na 4stronach pierdolisz coraz wieksze glupoty, a z kazdym kolejnym postem gotujesz sie coraz bardziej. Najpierw czepiasz sie o to ze ganiamy po spotach, potem o ganianie w 8osobowym party, az w koncu o wykup premium i inne pierdoly. Widze, ze podobnie jak Frozenowi w pewnym momencie pekla ci zylka pierdzaca i zaczales pierdzielic takie farmazony jak on. No coz, zdarza sie...
A co do kompleksow, to nie ja sobie sygnaturke aktualizuje w Paincie, jak rowniez nie obrazam innych by podniesc swoja samoocene.

Tylko blagam nie pisz juz kolejnego "mondrego" postu o tym samym. Chyba ze nastepnym razem masz zamiar przyczepisz sie o np. bieganie po cz w armorze...

P.S. Widocznie to ten wiek, dojrzewanie, buzujace hormony w tak drastyczny sposob obnizyly twoja (i tak juz niska) zdolnosc logicznego myslenia i wyslawiania sie. Ale przeciez w koncu kazdy musi przejsc przez ten ciezki okres (inna sprawa ze niektorym zostaje on do starosci), dlatego nawet specjalnie sie nie denerwujemy czytajace te twoje "mondre" teksty, a traktujemy je z humorem i przymrozeniem oka hehe.

P.S.2. Ciekawe czemu u nas na tsie nie byles juz taki odwazny jak teraz, a siedziales cicho jak mysz pod miotla piszczac przerazliwie od czasu do czasu (widocznie mutacja, ewentualnie brak jader (stawialbym na to drugie)).

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 01:10:07 
Free:

1) Po pierwsze to Makler rzucil propozycje walki troche temu, a wtedy to ja dopiero zaczynalem po CZ latac i o PK ... wiedzialem.
2) Po drugie w ktorym miejscu makler jest zalosnie ubrany? chyba na nosie :P
3) Centka nie tankowal babashoper (pewnie chodzilo Ci o ZinaShey) tylko Rasco_BMX (fakt tez turas. Ja do turasow nic nie mam. A nawet znam kilku zajebistych gosci) ... a on sprzet mial ... :P
4) To nie klan DragonEye nazwal TownOrDie pseudopolskim klanem tylko Jachu. Kiedy ja sie pod tym podpisywalem?
5) Po piate nie mowilem ze jestem pr0 i ze wymiatam w CZ (chodz bywaly takie akcje z ktorych jestem dumny :P ). Mowie ze nie jestem noobem. A to ze nie chcialem majac 60lvl i zero praktyki w PK walczyc z Maklerem (lvl 65 warrior z duzym doswiadczeniem) w 1vs1 to dlatego ze po prostu nie bylo sensu. Teraz moze dalbym rade chociaz z nim powalczyc, wtedy to moglem conajwyzej sie zblaznic(nawet minor combo wtedy jeszcze nie uzywalem ^_^).
6) Nikt tez nie mowil ze DE jest silniejszym klanem od Townordie. Wiadomo ze mieszany klan mozna zrobic silniejszy niz czysto polski. Do mnie codziennie pisze w ... ludzi 62-65 lvl zeby przyjac do klanu... z tym ze turasy wiec nie biore.
7) Jachu nazwal townordie pseudopolskim klanem i od razu Free jedzie po calym DE... troche umiaru. Wogole widziales nas na PK z sie wypowiadasz o naszym poziomie?

Podsumowujac to cale zamieszanie. Nie potrzebnie sie ludzie wtracacie w sprawy innych klanow i wszyscy troche przereagowujecie. To jaka taktyke ktos stosuje i jaki klan ktos tworzy to wylacznie sprawa tego kogos. A jesli juz chcecie zwracac komus uwage to w kulturalny sposob a nie : ''siema jestescie nooby i cioty i zal mi was chlopaki bo jestescie do dupy'' OMG... Free ja Cie mialem za spokojnego goscia ale widze ze tak jak wszyscy tu ty tez masz jakies problemy do wszystkich naokolo. Ja jakos do nikogo nic nie mialem (oprocz Frozena i Frediego za udawanie ze jest OK a jechanie po mnie za moimi plecami) i chyba na razie do nikogo wiecej nic nie mam

PS. DragonEye jako klan nie ma nic ani do Oblivionow ani do TownOrDie i chce zeby to bylo jasne. Pojedyncze jednostki moga miec jakies waty, ale tego sie raczej nie uniknie. Proponuje wyluzowac i zakonczyc te do nikad nie prowadzaca dyskusje...

Pozdro
Fela

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 01:18:50 
Hell idz spac, o czym ty wogole piszesz? :rotfl: 1 raz sie w tym temacie wypowiedzialem, nigdy nie bylem z Toba na TSie i wogole mnie chyba z kims mylisz... moze to ty z nerwow nie wytrzymales

Fela to ze ktos sie wypowiedzial negatywnie na temat Twojego klanu to znaczy ze juz jest "nie wporzadku" ? Napisalem ze uwazam ze Oblivion jak i DE stoja na podobnym (niskim - CO JEST FAKTEM) poziomie i to moje zdanie, nigdzie nie uzywalem bluzgow i bezsensownych wyzwisk. Makler jest zalosnie ubrany patrzac na Twoj wybabashopowany stuff (i nie obrazaj sie ze tak powiedzialem bo to prawda), w walce z dobrymi sinkami ubranymi podobnie do Ciebie Mak im sie ledwo przez minora przebija ;x

btw. Co ma aktualizacja sygnaturki do kompleksow XD rozumiem ze aby nie uchodzic za zakompleksionego musialbym wklejac sygnaturke z KONPTrackera? ciekawe -,-

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 07:44:12 
Free ten jakze prymitywny text Voratha byl do mnie. (tak mi sie wydaje, bo z nim nigdy nic nei wiadomo)

Juz dawno temu w temacie Hum side on olimpi pisalem ze mam jebiaco dla waszego town, dlatego nic nie pisalem, gdy free skomentowal wasz filmik. Ale jak ktos sie dojebuje do mojej osoby (jakis idiota wystawia ss zeby pokazac jaki jestem zly) to musze odpowiedziec.

Wy chyba bez kitu macie po 10-13 lat, podniecaja was wirtualne cyferki, starasz sie piasc pseudointeligentne posty (moze twoj klan to lyka, nie ja) We? moze sie zapisz na kurs czytania ze zrozumieniem, a potem dopiero komentuj czyjes wypowiedzi. Czy mnie denerwuj to co piszesz? Raczej mam zwale z was, bo dawno nei widzialem takiego idioty jak ty.

Dla mnie to mozesz nawet biegac w szmatach z hp.

Cytuj:
P.S.2. Ciekawe czemu u nas na tsie nie byles juz taki odwazny jak teraz, a siedziales cicho jak mysz pod miotla piszczac przerazliwie od czasu do czasu (widocznie mutacja, ewentualnie brak jader (stawialbym na to drugie)).

Chyba ci system pojeba?o, na waszego ts nie wchodzilem (nawet nie wiem czy macie, bo w cz tego nie widac raczej)

Ogolnie powiem tak:
zauwaz, ze gadasz od rzeczy. Tak jestes pseudomadry, ale ale zeby nawet takim kims byc, trzeba to umiec, tobie to nie wychodzi, lepiej przestan. Naucz sie odpowiadac na konkretne argumenty, a nie zaprzeczac je atakami. Tylko w jednym poscie napisales, ze wy przeciez nie dajecie town, reszta to belkot glupca.
"Glupi chce byc madry i na tym polega jego tragedia" - te s?owa komentuja ciebie jako osobe, przemysl je zanim napiszesz kojejny pseudointeligentny post.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 08:33:25 
Oj Vito strasznie malpojesz...
Najpierw o kompleksach podchwyciles, potem o wieku, a na koniec tekst, ze nasze teksty cie nie denerwuja tylko bawia...
To jest dopiero lamerska postawa...

P.S. Jesli chodzi o ts mialem na mysli Vita, ktory teraz radosnie zaprzecza jakoby wydawal z siebie dzwieki gwalconego kanarka.

Ten post potraktuj prosze jako ostatni, bo dyskusja na tak zenujacym poziomie z 15latkiem ktory zamiast sie uczyc w "gimnazium" prowadzi topic na forum jest sama w sobie komiczna i nie sprawia mi zadnej przyjemnosci, a zaczyna nuzyc...

P.S. Oczywiscie jak wszyscy wiecie (pewnie i z wlasnego doswiadczenia) do gowniarza w tym wieku nic nie dociera i zaraz posypie sie kolejny "mondry" post :rotfl: .

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 10:24:33 

Pochwały: 4
Hell postaraj sie w koncu odpisac na propozycje Freestylera o walce 2vX, bo widze ze ciagle udajesz ze jej nie widzisz. Naprawde zalezy mi zeby to zobaczyc

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 10:53:55 
Nie no teraz to juz twoja glupota zmienila sie w debilizm. Nie umiesz rzeczowo odpowiedziec na stawiane tu tezy i wymyslasz jakies bajki, ze was odwiedzam na tsie? We? sie pierdolnij o sciane swoim zakutym ?bem.

Jesli ja mam 15lat to ile ty musisz miec z 7? Podnieca cie bicie cyferek, a jak ktos ci mowi prawde ze jestes noob to zmyslasz jakies bujdy? Twoj poziom jest nawet nizszy niz niektorych tureckich dzieci.

Lamerska postawe reprezentujesz ty i twoj klan (banda dzieciakow)

Cytuj:
P.S. Oczywiscie jak wszyscy wiecie (pewnie i z wlasnego doswiadczenia) do gowniarza w tym wieku nic nie dociera i zaraz posypie sie kolejny "mondry" post :rotfl:

No wlasnie na ... piszesz tu w ogole? Porownaj poziom wypowiedzi moich i twoich, a potem przeanalizuj sens swojej wypowiedzi XD

Cytuj:
"Glupi chce byc madry i na tym polega jego tragedia" - te s?owa komentuja ciebie jako osobe, przemysl je zanim napiszesz kojejny pseudointeligentny post.

Nic ujac, nic dodac. XD

Btw zaraz pewnie jebniesz znow jakas bujde, moze, ze siedze caly dzien w mora i dupuje se sb+2 - wcale mnie nie zdziwi wypowiedz na tym poziomie. Proponuje tobie przeczytac caly temat jeszcze raz, slowo po slowie, przeanalizowac all i dopiero cos pisac, bo inaczej to nie ma sensu :>

PS idz obejrz lepiej sobie domowe przedszkole czy cos, niz graj w ta gre, to nie dla dzieci.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 11:56:43 

Pochwały: 1
Elaviart napisał(a):
eraz postaw sie w miejscu ludzi ktorzy nie sa polakami w takim klanie - albo klan jest z jednego kraju, albo jest z wielu krajow i wtedy obowiazuje uniwersalny jezyk ktory 3/4 swiata zna - angielski. i bardzo dobrze ze free nadal tego pilnuje, nie wkurza cie jak ktos pierdoli ci po turecku? to teraz pomysl ze to samo czuja klanowicze ktorzy musza (no bo clan chat) czytac cos czego nawet przeczytac nie umieja

calkowicie sie z tym zgadzam po prostu napisalem, ze bardziej pasuje MI pisanie po all polsku a nie, ze cos u nich zle jest w klanie bo ludzie sa spoko i solidny klan.
Freestyler napisał(a):
Jachu

1) pseudopolski klan? a mial on byc kiedykolwiek polski zeby go okreslac takim mianem?

tak mi sie powiedzialo bo jednak polacy przewazaja. remis

Freestyler napisał(a):
2) mowisz ze wolisz DragonEye od "pseudpolskiego" TownOrDie, hmmm dla mnie to wygladalo tak ze dostales kicka za nie przestrzeganie regulaminu i pozniej zaslaniales sie bratem ze to nie ty, zebym Cie przyjal itd.. dopiero po jakims czasie dales spokoj.. wiec teraz nie mow ze "wolales" DE, zreszta napisalem to bo mi sie rzucilo w oczy, a tak wogole to mnie najmniej obchodzi gdzie Ty wolisz ~~

powaznie, podoba?o mi sie w TownOrDie i naprawde dostalem kicka za brata a mowilem zeby pisal po angielsku. zalezalo mi na tym klanie. dopiero pozniej zobaczylem, ze w DE nie jest wcale tak zle wiec sie do nich przylaczylem.

Dyskusja datyczyla klanu Oblivion a skonczyla sie na DE, feli i ToD

...sie spisalem :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-17 12:40:24 

FelandiR:

No tak ponioslo mnie troszke, ale bzdury na moj temat, o ktorych pisales fela sa dla mnie smieszne, ale i zdenerwowaly mnie niezmiernie. Najegorsze, ze nic nie wiesz na moj temat a gadasz glupoty. Ja wcale nie powiedzialem, ze jestes n00b, tylko powtorzylem slowa reszty... i tyle tu bylo na Twoj temat, Ty odrazu usiadles mi na tylek i gadajac bzdury obraziles mnie nie raz... Wiec odpowiedzialem Ci mnie kulturalnie...

Freestyler:

Wiesz free, wszystko pieknie ladnie w Twojej wypowiedzi, film Twoj i Maklera ogladalem i podobal mi sie calkiem(nie dziwna ze jako bracie macie zgranie). Ale powiedz mi czlowieku z kad Ty wiesz cos na temat mojego PK? Ostatni raz gdy bylem z Toba na pk nie mialem nawet 60, i bylo to w NoLimit(z tego co pamietam). Nie uwazam sie za pr0, ale "tragicznie" to chyba za ostre slowo...

Hell:

Z Toba szczerze juz nie chce mi sie gadac, porozmawiaj sobie z Vitem to wystarczy. JA swoje zdanie przedstawilem we wczesniejszych postach. No i ta propozycja Free, chyba sie cykasz troszku cio? :cool:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona