Jebiaco mam dla ciebie i twojego klanu, zobacz jaki ty tepy jestes, wszyscy mowia, ze gracie jak ostatnie pizdy, macie 0 zgrania, jak prz wam padnie to townujecie all. Kupujecie premium, expicie na wysokie lvle, a nie umiecie wykozystac tego - dla mnie jestescie lamy i finito.
Podnieca was zdobywanie cyferek i to jest twoj zajebisty cel, bo w real zyciu nie masz w czym sie spe?nic... Idz moze pobiegac albo zacznij szyc na maszynie.
Od kiedy pamietam byles lama i upierales sie ze jestes pro i najlepiej all wiesz, masz pewnie jakies kompleksy. Za to, ze nie umiesz czytac ze zrozumienien dosta?es kick, potem dostales kick z klanu co Apolon w nim by?(nie pamietam nazwy) ale pierdoliles ze oni sa zjebanymi turkami i to nie twoj poziom. -.- Od kiedy przyszedlem na O slyszalem o was co odpierdalacie za smieszne rzeczy, sam sie o tym przekonalem. Teraz pierdolisz, ze nie townujesz starasz sie oszukac samego siebie? Moze nie panujesz nad tym i samo sie wdusza, fakt jest faktem, chociaz bys sie przyznal i powiedzial, ze to jest twoj styl unikalny, twoj wlasny patent. Zamiast tego odpierdalasz jakies niezrozumiale farmazony:
Cytuj:
Widocznie musi mocno przytlaczac cie fakt iz MyPolanie zniklo rownie szybko jak sie pojawilo
O co ci chodzi w tym zdaniu? NA C byl klan MyPolacy kt??ry zmienil nazwe na HauntedHause, ludzie przestali tam grac, z r??znych przyczyn (koxp w cz, dupy, szkola, pare osob poszlo na O)
I nikt nie dostal tam bana, znow ujawnia sie twoja glupota -.-
Na O jest klan Polanie i nie mam pojecia czy ktos dostal tam bany, bo nikogo nie znam od nich.
Cytuj:
mamy wiecej np od twego slawetnego klanu w czasie kiedy byl jeszcze na TOPie
Juz wiele osob powiedzialo, ze Npki to 2nd sprawa, ale do ciebie nie odciera to masz zryta psyche, nie wiem moze ty ogladasz obrazki zamiast czytac text. Jeden wiazd na dmy = 300Np bez w?asnych strat, przy waszym campieniu na spotach to dziennie mozesz jebnac nawet z 20k NP na czysto. Npki u was to ?aden wyznacznik ;]
Dla helmansa:
"Cz?owiek m?dry zmienia zdanie, g?upiec nigdy"
Cytuj:
w tym momencie to wy jestesci zwyk?ymi smieciami ktorzy nieumieja nic wsoulnie zrobic
My nic wspolnie nie potrafimy? Ja ze Fredem robie wiecej niz wy w 8 os??b wiec nie pierdol bzdur. Nie jestescie zgrani, kazdy u was atakuje inny cel, prz padnie - townujecie, i to my nie potrafimy robic czegos wspolnie? Ja zamiast biegac z 7 idiotow wole se z jednym dobrym kolesiem popkowac, od tak dla relaxu 30min, bez podniety, ze mnie zabijecie, ze dacie town, po ostatniej dyskusji na tym forum to przestalo mnie interesowac, wchodze na 30min relaxu i juz. Ja wam tylko podpowiadam, nic nie nakazuje, robta co chceta. Ja dawno zmienilem podejscie do tej gry, jedyne co u was mnie wkurze to wasza g?upota i 0 umiejetnosci samokrytyki, normalny czlowiek jak by uslyszal od 5 osb ze cos zle robi, zmieni by to - ale nie wy -.-
Jebiaco dla was, waszego lidera i klanu.
Ja juz skonczylem co mialem to powiedzialem, ta dyskusja jest jalowa.