Ehem ... Postanowilem z?o?y? do kupy to co juz zosta?o napisane + co? od siebie.
Tak wi?c , premium mozna wykupi? bez problemu , posiadaj?c konto intelligo , oraz kare mbanku(obydwa sprawdzone , co do reszty to niewiem). 90% ludzi (w tym ja) odstrasza?o si? tym ze nie mog? doda? na swojego paypala zadnej kasy. To nic nie szkodzi . Wystarczy ze dodasz tam swoja karte kredytowa.
Wchodzimy na
www.paypal.com , zak?adamy konto podaj?c prawdziwe dane. Ja wybra?em przy zak?adaniu "Premier Account", wydaje mi si? ze w przeciwnym wypadku nie da si? p?acic bezpo?rednio kart?. To juz wasz wyb??r, za ktory ja nie biore odpowiedzialnosci.
Po za?o?eniu dodajemy nasz? kart? (po lewej stronie powinno by? takie "co?" gdzie powinno pisa? Add Creadit Card . jak nie b?dzie to w Profilu na pewno b?dzie zak?adka Credit Cards. Jesli dodaliscie kart?, mozecie spr??bowa? teraz wykupi? premium , ale moze si? nie uda?. Ja nie pr??bowa?em.
Po dodaniu karty po lewej stronie b?dzie nas czeka? napis w stylu "Expanded rollment" czy-jako?-tak. klikamy w to i wykonujemy wszystko jak pisze. Po 3-4 dniach roboczych zejdzie nam z karty 1,5Euro , czy co? ko?o tego. Przy nawie transakcji b?dzie napis PAYPAL , a zaraz ko?o niego (niewiem czy z przodu czy z ty?u) b?dzie taki 4 cyfrowy numerek. To w?asnie go mamy przepisa? w tym "Expanded co?tamblabla".
No , tak wi?c konto pajpala mamy juz aktywne.
Teraz pozostaje tylko wejsc do gry , klikn?? w "P" , wybra? kt??re premium chcemy kupi?, wybra? Pay Pal, zalogowa? si? , klikn?? "Continue" i "Buy"

Jestescie teraz szcz??liwymi posiadaczami premium.

Gratuluje
PS. Mi to wszystko dzia?a na inteligo. Niewiem jak b?dzie u was

B?d?my dobrej my?li.
[ Dodano: 4 Sierpie? 05, 23:05 ]ehhh zapomnia?em doda? - Trzeba jeszcze zrobi? weryfikacje e-maila. Tam po lewej w zak?adce Activate Account ,b?dzie co? w stylu "Verify you e-mail" czy jako? tak... Naprawd? juz nie pami?tam.