Red_Man napisał(a):
oh.. and btw w opisie premium przy wykupywaniu pisze ze jest zwiekszony drop rate, chodz moze to sciema gmow myslcie co chcecie ;]
Gdzie tu widzisz scieme ?
Przeciez nie napisali, ze zwiekszona szansa na "lepszy" drop, tylko, ze tego dropu bedzie wiecej. Czyli, ze czesciej beda Ci wypadac buty plejtowe dla priesta

Dyskusja zaczela sie o abysach, a skonczyla na klutni o premium.
Ludzie uparli sie, ze ci, ktorzy maja premium, maja lepsze dropy. BZDURA !
Premierowcy maja zwieszona ilosc dropa, przez co MOGA miec czesciej wartosciowe dropy, ale same losowanie dropow jest przypadkowe.
Ktos tam argumentuje, ze jego znajomek dostal +9, bo ma premium, a on nie dostal, bo nie wykupil.
Jakbym tak myslal, to nigdy bym do delos nie zszedl.
A jakos bez premiuma zaopatrzylismy prawie caly klan w 9. Mamy ich w klanie lacznie kilkanascie / kilkadziesiat sztuk bizuterii i nic z tego nie bylo kupowane ( no chyba, ze int, bo to za grosze chodzi ).
Sam mialem piec +9, ale dwa wymienilem na unikaty, a swoje odalem do klanu.
Wszystko w tej grze jest kwestia szczescia, oprocz skorumpowanych GM. Chyba wszystko jest regulowane kwestia randoma. Z tym, ze dla premiowcow ten random moze byc lagodniejszy, ale zawsze jest.
Wracajac do tematu:
Random tak samo dotyczy losowania abysow.
n0name nie ma znaczenia, czy wydasz na abysy 10 czy 30, czy nawet 100ml. Jak ci przyfarci, to mozesz miec z tego po przeliczeniu kilkanascie goldbarow, albo kilkaset ciastek ryzowych.
Dla mnie abys gemy to efekt uboczny chodzenia do Delos i zazwyczaj nie mam przy sobie wiecej niz 10 sztuk, ale za to zawsze wymieniam.
Np. wczoraj z 6 abysow dostalem :
cziriny rekawice dla roudza, czitiny gacie dla woja i 4 NUS'y.
Mimo, ze nie mam premium