Kolejny kr??tki poradnik z serii Combo.
Chcia?bym zaznaczy? ze , (wed?ug mnie) uzywanie combo na PK jest troszke lamerskie, poniewa? SD jest skillem kt??ry da si? spamowa? tzn ze warrior itak , i tak ma przewag? nad reszt? wrog??w(za wyj?tkiem BP, go mozna kombi? do bulu:P).
Wi?c tak , oto combo na moby - op?acalne wed?ug mnie tylko na bossach, gdzy? wymagaj? one d?ugiego i monotonnego klepania. A , i jest to combo nawet ca?kiem trudne, ale warte nauczenia sie, gdzy? moze skr??cic czas bicia bossa nawet dwukrotnie.
SD -Sword Dancing , a nie "ty?-prawo" tak jak to niekt??rzy zrozumieli
1. Stajemy tak jakby "na ?rodku" moba , pomi?dzy jego nogami.
2. naciskamy "t" zeby prze??czyc si? na chodzenie(to jest wazne bo na bieganiu b?dziemy non stop odbiega? , tracic moba z zasi?gu a co za tym idzie spowalnia? bicie).
3. Klikamy "W" (trzymamy , co sprawia ze posta? nasza zaczyna i?? do przodu) , od razu klikamy SD(nie trzymamy

).
4. I tutaj znowu w gr? wchodzi wyczucie. Powinnismy przerywa? animacje w momencie gdzy wiemy juz ze skill si? przyj?? i ze DMG wejdzie. Ale puki jeste?my nie wprawieni to w momencie gdy najdzie juz DMG z SD PUSZCZAMY "W" i praktycznie w tym samym momencie naciskamy "r".
5. Tutaj tak samo jak w pkt 4 wchodzi w gre wyczucie "kiedy si? cios przyjmie".... Czyli jako nie wprawieni przechodzimy do nast?pnego punktu dopiero jak najdzie cios z normala ("R")
6. Tutaj jest identycznie jak w pkt 3 tylko ze zamiast "w" , klikamy "S" (chodzenie DO TY?U).
7. Powatarzamy pkt 3-6 chodz?c ca?y czas NA przemian do przodu i do ty?u.
8. Uprzedza?em ze jest to trudne, w wykonaniu

Doda? mog? tutaj tyle ze wprawiony kole?(bardziej wprawiony niz ja:P) potrafi wbi? 2 a nawet 2,5 sword dancing??w na sekunde. To jest naprawde sieczka.
SoulSlayer na aresie , tak potrafi...
btw. Dobrze wyprowadzone combo powinno z boku wygl?da? mniejwiecej tak. Warrior chodzi bardzo powoli do przodu w r???nych kierunkach non toper wymachyj?c broni?.
W razie jak czegos nie rozumiecie to piszcie , zedytuje tekst tak , aby by? zrozumia?y.
Potem , przy chwili czasu dopisze i dodam tutaj combo na PK, kt??re zreszt? sie nie sprawdza bo rzadko kto tankuje warka...
PS. wiem ze napisane jest to nieco nie dbale

Potem lookne jeszcze na spokojnie, dodam pare rzeczy itp. itd.
[ Dodano: 5 Sierpie? 05, 12:50 ]oo przyklejony

, ale lepiej chyba by?oby jednak comba umiescic w FAQ... Od tamt?d si? zaczyna szuka? , jak ma si? jakie? pytania ...[/b]
ADD by Pacan combo na video(moze sie komus przyda)
http://files.filefront.com/KomboShowwmv ... einfo.html