KrzyzakPL napisał(a):
eee - sorki ze sie wtr?ce, ale ja bardzo nie lubie ludzi, ktorzy zrobili jakims tam level i potem pomiataj? wszystkimi z nizszym levelm; jak ma sie wyzszy level, to chyba trza pomagac i podpowiadac innym jak grac, a nie mowic tylko: k.urwa nooby, szacunek dla mnie bo mam ten level itp... To jest nOObostwo jak ktos jest bufonem bo zrobil jakis tam level. Zreszta ci ludzie, ktorzy maj?w dupie nizsze levele i traktuja ludzi jak smieci to nawet 60 nie maja, a miec tam ten 56, czy 58 level to nie sztuka; Jeszcze raz sorki,ze sie wtracam w wasze sprawy, ale slyszalem co nieco, ze ally traktuja was jak noobow - tak naprawde sami sa noobami skoro zachowuja sie jak dzieci i nic nieosiagn?w tej grze robiac sobie samych wrog??w. Pozdro all
a co ty mozesz wiedziec co sie stalo? By?e? tam? Uczetniczy?e? w tej rozrobie?
Nigdy nikogo nie traktowa?em jak nooba, nigdy nikim nie pomiata?em, nigdy nikogo nie traktowa?em jak ?miecia i nie zas?u?y?em na wizwiska jakie by?y skierowane w moja strone bez najmniejszej podstawy. Jestem dumny z tego ?e uda?o mi sie nabi? lvl jaki mam bo du?o czasu i nieprzespanych nocy mnie to kosztowa?o. Je?eli to uwa?asz za noobstwo i bufonerie to gratuluje... poza tym mam wra?enie ?e ?cibiasz nos w nie swoje sprawy masz swoj klan swoje ally zamij sie lepiej nimi skoro nie wiesz o czy mowisz. Jesli masz co? do Avallone to zapraszam na nasz forum
www.avallone.fora.pl to sobie pogadamy.
pozdroofka 4 An