I znowu sie zaczyna

...
Lyanne:Mo?e nie piszesz tego bezpo?rednio do mnie (przynajmniej mam tak? nadzieje) ale niestety tak to odbieram bo praktycznie tylko ja wtracam swoje 2 grosze

Nie uwa?am ?e maj?c pelerynke jestem kims lepszym... dzis ja mam jutro moge nie miec ... samo ?ycie
Nigdy nie uwa?a?em nie m??wi?em ?e je?eli ktos ma miski lvl to jest kims gorszym i nie obra?a?em go z tego powodu... pamietam jak to by?o tez kiedys nie wiedzialem gdzie s? Barony, Hungi itd (poza tym to o baronach to nie moja wypowiedz

).
Tak samo wk*** sie jak widzalem ?e wywalaja kogo? z party po to ?eby przyj?? pelerynke kt??ra tak naprawde niewiele potrafi... i dalej tak mam wole miec w party kogo? z kim ju? gralem i wiem ?e robi dobrze to co powinna robi? ni? nieznanego kolesia ze szmata na plecach
Epic:Nie tylko ty bluzga?e?, by? kto? jeszcze ale nie pami?tam nicka,
Uog??lnia?e? swoje wypowiedzi i mowiles o ca?ym avallone czyli r??wnie? o mnie (niestety my tez m??wili?my "per wy" i z tego powodu tez mi jest przykro ) nie jestem pewien czy akurat ty ale bezpo?rednio do mojej osoby by?y skeirowane wyzwiska (o ile dobrze pamietasz na poczatku stara?em si? uciszy? i nas i was) i dopiero wtedy zaczolem reagowa? ostrzej
Co do interpretacji to jednak mam wra?enie ?e troche przeinaczyle? intencje mojej wypowiedzi dlatego mnie to wkurzylo... poniewaz przedstawiles mnie jako zadufanego w sobie bufona, kt??rym nie jestem
Pomijam kwestie zachowania Bandyty i Sarevoka bo mam o tym swoje zdanie i ju? gdzies na forum to napisalem... powiedzmy ze niewiele sie r??zni od ogolego stanowiska
Do wszystkich:Przyszedlem tutaj zeby za?agodzi? ca?o zaistnia?? sytuacj?!!! Ani wy ani my nie chcemy niepotrzebnych wa?ni kt??re niczemu nie s?u??.
To jest Moja ostania wypowiedz w tym temacie:
Nie chowam do nikogo urazy, mam nadzieje ze to co napisa?em jest zrozumia?e i do was strafia.
Wierze ?e to co sie sta?o nauczy nas czego? i w przsz?o?ci nie bedze takich sytuacji.
Ponawiam propozycje osobnego postu w kt??rym spokojnie bed? mog? ustosunkowa? si? do waszych zastrze?e? jakie ewentualnie b?dziecie mieli (albo ja albo kto? z szef??w klanu)
POZDROOFKA 4 ALL