Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-14 23:08:20
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 18:12:14 

Poza tym jest jeszcze jedna kwestia dotyczaca kasy:
Je?eli ludzie zaczna masowo pakowa? kase w r??zne itemki to ich ceny pujda jeszcze bardziej w g??re... a poskasowaniu kasy ceny makabrycznie spadna na ?eb na szyje.
Powiedzmy ?e chityna dla rogua+1 bedzie teraz kosztowala 20m gdyby wykasowali coinsy to przez kilka najblizszych miesi?cy i tak nikt od ciebie nie kupi tej chitynki za taka cene Bo nie bedzie mia? fiizycznie tyle kasy zeby wydac na jednego itemka. Wiec automatycznie ceny obni?a sie, to za co zap?aci?e? 20m bedziesz m??g? sprzedac nie dro?ej ni? za 2m... jasne mozna czeka? jak ceny spowrotem wzrosn? ale tak czy inaczej nigdy nie osi?g? pu?apu tych cen z przed kasownia... wiec i tak stracisz i to du?o, powiedzmy na kazdym zainwestowanym 100m zwr??ci ci sie tylko 10m jak dla mnie to (realna) mozliwo?? ...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 18:14:15 

Pochwały: 5
w sumie huja im zrobi takie biadolenie graczy ale przynajmniej postawilem jasno i wyraznie moje stanowisko na temat tej sprawy nawed jesli nie zasluguja na NP to co nich je ma niech sie glupie dziecko cieszy albo niech go i jego klan wywala a nie odpowiedzialnosc calej spolecznosci USKO

BTW: nie placze jesli mnie zabija nawed nie wzywam rezza tylko wciskam ok i wale dalej

Ostatnio edytowano 2005-09-01 18:18:27 przez scar, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 18:15:41 

Pochwały: 1
Zzzzz je?li cena chityn utrzyma sie na poziomie 2 mln to cena mirrag??w bedzie wynosi?o oko?o 20, czyli przek?adaj?c sie na tak jak jest teraz. Poprostu zostanie usuni?te jedno "0" z cena.

Btw
Stopa zownowa? :D

/Scar
nom

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 18:40:17 

Pochwały: 2
Chca sprowadzic ceny do poziomy MYKO, zeby kazdy latal z wypas sprzetem na +7 bo spalenie shella za 10m to nic bedzie. Chociaz z drugiej strony jak teraz placze sie za shellem to pozniej sie bedzie plakalo za scrollami "boze moje 7.5mln na busy poszlo sie ......". Co do kasowania np to niemam zdania. Jezeli wiec chcemy ratowac kase to robic sobei teraz itemy dla siebie i pier... te ich powalone pomysly.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 18:50:30 

Jak by jednak mieli wykasowa? kase to najlepiej kupic scrolli ;D beda one najwiencej warte

P.S Ale patrzecie jak ?adnie z strony GM pierw sie pytaj? innych a dopiero potem co? robi? (i tak maj? ju? zaplanowane pewnie czy skasuj? czy nie)

Tytuł: heh
PostNapisane: 2005-09-01 19:38:44 

i widac komu pasuje ta kwestia z kasacj?
[/quote]
heh tak jak pisa?em tylko ci co do niczego nie doszli si? z tego ciesza heh, a co to zniknie ko z ich komputera, a jak zniknie 75% graczy to si? d?ugo nie nacieszysz gr? bez lag??w bo nie bezie gry na kim b?d? mieli zarabiac kase heh i jaka gra jest atrakcyjna bez graczy heheh chyba z? lubisz z uporem maniaka bi? rioty w cz chociasz z twoim lvl-em zanim pujdziesz do cz to zamkn? serwer[/code]

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 19:50:14 

wiecie co...a? mi si? tego czyta? nie chce...
-najpierw kasa
jak wy sobie to wyobra?acie? ?e nagle ludzie, kt??rzy mieli kilka/kilkana?cie gold bar??w, maj? w inn zero ?? no a za co kupi? wtedy poty czy inne rzeczy...no dajcie spok??j...skasowanie CA?EJ kasy jest poprostu nierealne, bo padnie rynek...co z tego, ?e ka?dy b?dzie farmi? dmki jak nikt nie b?dzie kupowa? drop??w? co nagle wszyscy p??jd? zbiera? coiny z mob??w ??? powodzenia, ?e np. siny kt??re p?ac? 150k+ za napraw? dagger??w nie maj? czym naprawi? :) baaardzo realna wizja heh
-npki
je?li to zrobi? to ju? zapowiadam, ?e to rzucam i ju?...ci co nie pkuj? tego nigdy nie zrozumiej?...to si? nazywa zazdro?? i ju? i nie m??wcie mi ?e nie mam racji zzz chyba, ?e mi gm jako? ?adnie wynagrodzi ostatnie 3 miesi?ce, kt??re sp?dzi?em na bera w cz...ale nie wiem czy jest to mo?liwe :S
PS. dark - hehe widze, ?e uwa?nie przegl?dasz oficjalne fora :P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 20:01:57 

Cytuj:
THE Game Master'S HAVE LOST THERE MINDS ( AGAIN)..and before the forum mod pulls this let me say this .. i spend well over $400 a month just in power up shop..if you roll back and zero my chair i will call in my lawers..since you would have stolen my money..hope that makes it clear on how i feel..if not just pm me on line and i will tell you more.

macie co ciekawsze posty

Cytuj:
April's fools passed, good try though. Doing this will ruin the game... And I'm pretty sure this is called Theft and if you check in your law books, u will find the definition for Theft. Ppl buy scrolls with $ adn sell for coins, and u want to reset the coins? Lmfao, expect lawsuits.

BTW na diez praktycznie all wypowiadaja sie NOoooooooooo tylko palanty mowia ze to ztobi ze kazdy bedzie ze soba walczyl a o to chodzi w tej grze trzeba miec najebane we lbie (przepraszam za moj jezyk ale tacy ludzie mnie doprowadzaja do bialej goraczki)

Cytuj:
if u voted yes 2 this u must b a poor noob

to jest w 100% prawda

Cytuj:
Only thing I'd like to see is any and all level clans should be able to purchase capes.

My girlfriend and I basically wanted a clan for fun, so she could wear a cape. Then we found out that we have to at least be a lvl 3 clan. Thats rubbish...

Same goes for the clan icon. We're willing to spend the money... yet we can't get them because our clan isn't good enough.

Rubbish, complete rubbish.

to juz calkowicie przegiol pale koles imbecyl

reszta tego go**a znajduje sie pod tym adresem gdzie cala ankieta .....

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 20:58:30 

chyba maj? to przemy?lane i niezostawili by graczy bez grosza przy duszy, jeszcze raz odwo?am sie do MY ko gdzie karzdy dosta? kase zaleznie od lvl, my?le ze wprowadzili by co? podobnego.

cieszmy sie ze niewpadli na pomys? zresetowa? postaci ;D

co do tego ?e 75% graczy opu?ci server...przesadzone, a je?li nawet to codzie? pojawia sie mnustwo nowych graczy, kt??rzy bed? chetni p?aci? i zape?ni? server

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 21:03:54 
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
no napocz?tku serwa nigdy nie ma kasy wi?c sie wr??ci do poziomu z pocz?tk??w serwa

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 21:07:19 

BTW gralem na MYKO i to totalny syf po kilku godzinach nie moglem na to patrzec i dziwie sie ludzia ktorzy w to graja

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 21:58:32 

na poczatku serwera kole? pada ze szcz?scia jak mu opal wpada, w miare grania koszty utrzymania rosn?. Co ... na pk bede ?yka? najta?sze poty? Eee nie da rady.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 22:10:15 

Pochwały: 9
b?dziesz siedzia? mastodontach

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-01 22:21:29 

Przeciez to jest niedorzeczne, wszyscy mamy i?? na mastodony? Nawet sobie nie wyobra?am jak rynek po czym? takim zareaguje. Lol ciekawie jakiego evenat musia?by nam wrzuci? gm, ?e wynagordzi? wymazan? kase.

I tak nie ma co panikowa?, trzeba tylko grzecznie czeka?.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-02 01:38:38 

to nawet na naszym forum widac, ze kasowanie cieszy tylko ludzi z niskimi levelami :( to przykre, ze przemawia przez nich tylko zawisc jakas; ciekawe czy taki reset bedzie sie z ekonomicznego pktu widzenia olacal K2 - jak odejdzie spora grupka czo?owych graczy to strac? kupe kasy,kt??r? ci ludzi wydawali na premium; ta kasacja to bylby koniec takiego KO jaki znamy; to brzmi tak nierealnie, ?e chyba niemozliwe jest -_-

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona