Moje spostrze??enaia... nie wiem jak z innymi rodzajami magow (sam jestem ogniem), ale burstspell jest najlepszym czarem do lvlu 51... a pozniej jest twoim drugim najlepszym czarem

Jest on moim zdaniem itemem bardziej potrzebnym poczatkujacemu magowi niz jakikolwiek staff...Nie tylko haungi zrzucaja scrolle.Robia to r??wniez barons i cardinals(te ostatnie zrzucaja je najczesciej) Sa to jednak glownie potwory do zabijania przez warriorow i sinow. dobre party zlozone z 2 priestow (buffer + healer) oraz 6 melee (warrior,lub assasin) potrafia na kardynalach lub baronach w miare szybko (kilka godzin) dostac w miare duzo (kilka

) scrolli.haungi sa wylacznie dla magow i to tylko solo (na 51 lvlu zabijam haunge zanim do mnie podejdzie ...chill + 3 strzaly). Mozna rowniez skrolla kupic...Kase najlepiej sie zdobywa farmujac gobliny i sprzedajac itemy po 30k, lub tez farming w abyss dungeon.Ceny scrolli rozne... Fire scroll to okolo 14-16 M, glacier scroll to jakies 9-12 M i Thunder okolo 4-6 M...
Sam najpierw kupilem scrolla, a potem wycraftowalem staff (elemental +6/48 fire) i poki co nie mam zadnych wiekszych wydatkow magiem =]
pozdr,
KillerMaN