Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-05 19:01:21
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: co to jest toko??o zbroji???
PostNapisane: 2005-06-15 15:01:27 

[aric]: Temat przeniesiony => Dla pocz???tkuj???cych

nie wiem co to jest to co?? ko??o zbroji w equ
wymienie pokoleji zecy jakie sie ma od gury i z lewej
kolczyk he??m kolczyk
naszyjnik zbroja :arrow: (to co??)
miecz pasek tarcza
pier?????ie?? spodnie pier??cie??
renkawice buty (tu sie niszczy zecy)

prosze o odpowiedzi co to jest je??li mo??na tam co?? na??o??y??? to prosz??? r??wnierz o podanie co to moze by??? za przedmiot i z czego moze wypada??? :?: :?: :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-15 15:04:16 
Tez nie wiem :mrgreen:
Ale mnie sie wydaje ze tam ma byc pelerynka ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-15 15:12:07 

Coty je??li chodzi o plerynke to nie bo jak ja mia??em to nigdzie nie by??o poprostu by??a :D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-16 17:30:53 

Z tego, co wiem, to na razie nie ma tego jeszcze w grze. A wygl???da mi to na naramiennik.

BTW: Co robi??e?? na lekcjach polskiego jak uczyli zasad ortografii?

Tytuł: wrrrrr...
PostNapisane: 2005-06-16 17:49:29 
kukla, ja w???tpi??? czy ty zauwa??y??e?? banner w moim podpisie albo logo na dole strony... Pewnie r??wnie?? nie zajrza??e?? do regulaminu, gdzie jest napisane, ??e piszemy po polsku. Wi???c ci??? u??wiadomi???:

zbroji - zbroi
    pokoleji - po kolei
    zecy - rzeczy
    gury - g??ry lub gory
    renkawice - r???kawice lub rekawice
Pomijamy b?????dy z polskimi ogonkami, poniewa?? s??? one cz???ste u ka??dego, niekt??rzy nie pisz??? ogonk??w, bo bez nich jest szybciej i wygodniej. Ale podstawy napisania wyrazu rzecz chyba nie tylko tutaj s??? wymagane. :evil:

Jak b???dziesz pisa?? tak, ??e trzeba b???dzie si??? domy??la??? wyraz??w - to sko??czy si??? to warnami i ju??. Nasz najbardziej zapalczywy administrator - Nh2003 - ju?? omal ci nie wlepi?? warna, ale poprzedni serwer si??? sypa?? i nie mo??na by??o wej????? na stron???.

[ Dodano: 16-06-05, 17:55 ]
Ale?? oczywi??cie, ??e nie zajrza??e?? do regulaminu :/. Og????em zajrza??o tam 5 os??b, w?????czaj???c administracj???. Ja wszystko widz???. Wrrr....
:522:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-16 18:05:57 
aric napisał(a):
Nasz najbardziej zapalczywy administrator - Nh2003 - ju?? omal ci nie wlepi?? warna, ale poprzedni serwer si??? sypa?? i nie mo??na by??o wej????? na stron???

Teraz bym ci tez wlepil warna ale uratowalo cie to ze jadlem przed sekundka truskawki z wlasnego ogrodu i mam dobry chumor.

A co do bledow ortograficznych. Ja wiem ze nie kazdy pisze doskonale, ze zdazaja sie literowki albo pojedyncze bledy ale blad na bledzie bledem pokryty to juz przesada. Jeszcze jeden taki post i dam ci tego warna.

A wracajac do tematu - zawsze myslalem ze to jest miejsce na pelerynake ale jak zauwazyl k0nd3k to pelerynka nie zajmuje tego miejsca. Mam wrazenie ze jest to miejsce na jakies rzeczy ktore maja nadejsc (lub juz nadeszly - nie wiem, dawno nie gralem) razem z Knight Empire. Z tego co wiem to ten "mod" mial dosyc mocno zmienic zasady gry ale przez jakies 2 miechy byla tylko jego zapowiedz, natomiast nie zostal calosciowo wprowadzony. Zalazkiem knight empire jest Forgotten Tample, w ktorym mozna zdobyc niezwykle mocne artefakty.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-16 18:38:22 
Hehe bylem w forgoten tempel niezly quescik ;)
padlem jak nadbiegly pieski i barony :mrgreen:

Co do bledow ortograficznych to uwazajcie Admini sa okrutni
:573:

A ja dzis 4 miliony wyjebalem w upg scroole i probowalem zrobic staffa i nic mi nie wyszlo polowa sie popsula a polowa wyszla mi lighting

:| Jestem zalamany ide do abbys odrabiac straty...kase pozyczylem wiec mam teraz problem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-16 18:42:33 
Je??li dobrze pami???tam to r????d??ki zawsze wychodz??? na lightening!! Trzeba u??y??? potem odpowiedniego Dispell Scroll (je??li ??le napisa??em to niech kto?? mnie poprawi, pami???tam jak przez mg????? :D), ??eby zmieni??? ??ywio?? r????d??ki. Nie trzeba robi??? nowej.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-16 18:46:01 

Jak kto?? chce zobaczy??? KE to niech pogra w JAPKO albo MYKO bo tam w??a??nie to jest wprowadzone. A co do regulaminu to ja do niego zagl???da??em :mrgreen: ?Ă‚?eee on ma truskawki na ogr??dku :grin: Ja si??? zadowalam tymi z cudzych ogr??dk??w czyli kupnymi :grin: bo mieszkam w bloku.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-16 19:38:50 
Damebor napisał(a):
?Ă‚?eee on ma truskawki na ogr??dku

i mam tez domek jednorodzinny ;P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-16 20:07:33 
A ja mam dzialke !!! Truskawki tez mam !!! Ale slimaki wpierdolaja wszystko a szkoda bo babcia bardzo sie stara je wytepic :D
Ja tam co weekend jade na rowerku lalala dzialeczka/ogrudek RULEZZZZZZZZZZZ ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-16 21:30:49 

Pochwały: 1
dobra offtopik sie zaczyna, ale co do slimakow to obsyp/b (sam nie wiem jak to sie pisze) grz???dki skoropkami od jaj, to w tedy slimaki niewejda, to dziala!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-17 18:30:00 
To ja mo??e zmieni??? nazw??? topicu na "Wasze dzia??ki" albo co?? w tym stylu, co? Zamykam :P

[ Dodano: 17-06-05, 18:31 ]
Chwila MOMENT!! Nh2003, czemu ja nic nie wiem o truskawkach??? Jeszcze mnie nie zaprosi??e?? :P Nie znasz dnia ani godziny.... :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ]