ja znam tylko 4 questy level up
otuz na 10 levie idziemy do capitana kurdibala:
i rozmawiamy z nim o orcach gdy juz sie przeteleportujemy na specjaln??? aren??? musimy zabi??? 5 orc??w prisoner??w (z ka??dego bendzie po 1 scroll of duel - trzeba ich mie??? 5)
Gdy bendziemy ju?? je mieli wracamy z areny i dostajemy od kapitana troche expa (wystarczy na 11 level)oraz troche kasy
2 quest to blood donu (dostempny jest na 20 levie)
idziemy do capitana kurdibala i tak gadamy -want do a quest
-(i wybieramy to 2)
gdy juz bendziemy na arenie musimy zabic pare potwork??w z kt??rych wypadnie nam po 1 gem of bravery (trzeba ich mie??? 10)
oczywiscie za tego questa te?? dostaniemy troche expa bendzie wystarczy??? na 21 lev
na 30 levie (opisze dla el morad bo dla karus nie wiem )teleportujemy sie do piana vilage i gadamy z capitanem (nie pamientam imienia) o reconans order quescie gdy nam go zleci udajemy sie w miejsce 110 440 i gadamy do recona potem zabijamy soldiery i zabieramy 5 map i wracamy do miasta do capiatana od kt??rego dostaniemy ok 350k expa (wystarczy na 31 level)
na 40 levie udajemy sie do capitana kurdibala i gadamy o goblinach (zaczynamy gada??? tak jak na quest z doniu) pamientajcie na tej arenie za kazdego goblina dostaniemy 5% a jesli jestesmy na party 6.5% UWAGA! po nabiciu 41 leva goblin nie da nawet 1%
nie wiem czy 7th keys of guardian (dostempny na 50 levie) to te?? level up quest
Gdybym si??? gdzie?? pomyli?? prosze poprawienie mnie gdy?? nie pamientam dobrze tych quest??w!!!