Hmmmm... ??a??ujcie ??e??ta nie zobaczyli mojego notebooka
Je??li komu?? podobaj??? si??? parametry mojego desktopa to niech rzuci okiem na notebooka:
Intel Pentium 120MHz (wersja podstawowa) to nie FSB tylko zegar proca

2x DRAM 8MB czas dost???pu 70ns
bateryjka NiMH tak zu??yta, ??e trzyma od 1s do 4min
HDD 810MB pr???dko????? odczytu ok. 1,75 MB/s (przy 51 MB/s na desktopie... no comment)
FDD
wy??wietlacz DSTN (pasywna matryca), przy niskim kontra??cie s??? plamy przy wysokim jest za jasno
uk??ad graficzny Chips & Technologies 65550 (dowiedzia??em si???, ??e jest takie co??) Video DRAM 1MB 70NS
rozdzia??ka max 800x600x8bit lub 640x480x16bit na lcd i 1024x768x8bit na zew. monitorze
Phoenix NoteBIOS jaka?? tam beta
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
d??wi???k ESS 1788 pono??? kompatybilny z SBPro
Mam na nim SlackwareLinux 10.1, kiedy jest odpalony Apache 1.3.33 + PHP 4.4 + MySQL + Fluxbox to okienko w operze wy??wietla si??? ok. 6minut i zamyka tyle samo... dysk zapchany w 91% przy BARDZO du??ym okrojeniu wszystkiego.....

Wygenerowanie jednej dowolnej podstrony w phpMyAdmin trwa ok. 2minut w trybie tekstowym (czyli bez Fluxboxa, Qt i na Linksie zamiast Opery...).
Dobra, kto przebije?
[ Dodano: 23-07-05, 00:49 ]P.S. Podobno producent firma Zenith ju?? nie zajmuje si??? sprz???tem cywilnym i 0 wsparcia dla mojego notebooka, nie mog??? wi???c nawet zdoby??? kieszonki do zamontowania cd-romu
[ Dodano: 23-07-05, 00:51 ]P.S.2 Tak taaak, taki sprz???t jeszcze istnieje, rzu???cie okiem na
Allegro , tam s??? jeszcze fajniejsze