Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-08 15:37:26
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-27 12:06:51 

Nh2003 napisał(a):
Ja tez tak proponuje. Teraz prowadze maga light/ice i daje non-stop do 160int a potem reszta leci w mp.

Je??li masz zamiar gra??? tym magiem do wysokiego lvlu to bedziesz jak to kto?? kiedys powiedzia?? cipowatym magiem (sry za wyrazenie)poniewaz mag light zadaje niesamowicie niski dmg.
Dam Ci rade 8) pakuj stat pointsy w MP tylko abys m??g?? nosic elixir +8 i complet robe (no chyba ze jest cos lepszego, bo sie nie znam :P ) reszte pakuj w INT poniewaz :!: :!: :!: mag light przy 180-190INT nie pamietam ile to by??o, robi 100% stuna i zadna posta??? sie nie oprze, moze tylko ??adowa??? sobie poty do wyczerpania a przy tak duzej INT masz tyle manny ze mozesz go jechac asz do ??mierci :twisted:
To by by??o na tyle, POZDRO 8)

Level: 50
Specjalizacja: Glacier

Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-28 00:34:10 

Nigdy nie ma 100% stunna, przy 199 inta jest 99% na stunn playera
btw troche offtopic sie zrobil :o

Zrob to jak turek, ukradnij.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-28 13:48:16 

No dobra troche przesadzi??em z tymi 100% ale wystarczy 180-190 zeby stunowac po??owe player??w jak nie wiecej, wiem bo gada??em z kumplem kt??ry ma maga light na 62lvl i stunuje praktycznie kazdego.
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-28 13:54:20 
Szyna_89 napisał(a):
Je??li masz zamiar gra??? tym magiem do wysokiego lvlu to bedziesz jak to kto?? kiedys powiedzia?? cipowatym magiem (sry za wyrazenie)poniewaz mag light zadaje niesamowicie niski dmg.

Szyna_89 napisał(a):
wiem bo gada??em z kumplem kt??ry ma maga light na 62lvl i stunuje praktycznie kazdego.

To sie zdecyduj czy cipowaty czy porzadny ten mag jest ;) Jak stwory do ciebie nie podchodza, masz duzo many to mozesz malutko odbierac ale i tak zabijesz, czyli ten mag wcale nie jest taki beeee.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-28 14:03:29 

Sry ale chodzi??o mi o to ze bedzie mia?? cipowaty dmg czy cos w tym stylu, w kazdym b???d?? razie najlepiej chodzic w party 2os. ty goscia stunujesz a drugi(z wysokim dmg) go dobija,

Najlepiej stunowa??? z laski, zazwyczaj ??apie po 2 udezeniach(ludzi) nie wiem jak to dzia??a na potwory. Wyobra?? sobie ze idziesz na trola walnij go z laski i spr??buj zabic, jak Ci nie sprzeda tuby to po??owa sukcesu, ale nawet manny Ci nie wystraczy zeby go zabic, ptzynjamniej tak mi sie zdaje, jestem noob wiec mnie poprawiajcie, gram light na 46lvl :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-28 14:14:11 
Szyna_89 napisał(a):
Wyobra?? sobie ze idziesz na trola walnij go z laski i spr??buj zabic, jak Ci nie sprzeda tuby to po??owa sukcesu, ale nawet manny Ci nie wystraczy zeby go zabic, ptzynjamniej tak mi sie zdaje, jestem noob wiec mnie poprawiajcie, gram light na 46lvl

I cie poprawie. Nie widzialem jeszcze maga solujacego trola. Zawsze jest ktos do pomocy i zawsze jest mag lodu do spowolnienia trola. W ym momencie light jest potrzebny tylko do tego zeby od czasu do czasu zatrzymac trola w miejscu zeby ew. warki/assaski mogle go ciapnac ze skilla i zwiac zanim im odda.

Ale naprawde zboczylismy z tematu ktorym sa przedmioty goblinskie...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-28 19:43:54 

a ja jestem lol :], robilem se secik goblinski na gdzies tak 2X levelu i za pierwszym razem wypadly mi najlepsze gacie goblinskie [ tak kolega mowil :P], 80 defa kiedys wam rzuce screena, wczoraj wypadla zbrojka 73 defa reszte mam w miare normalna jeszcze zeby helm wypadl fajny i bede wypas wygladal :D gobliny rlz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-28 22:06:22 

Ludzie zadko soluja Trolle z porstego powodu biedny loot a sporo hp.
Widzialem papierow solujacych dmy to dlaczego by nie moglis zsolowac Trolla :).
A tak wogole to ja zawsze jakis pechowy bylme bo max co dostalem z goblinow mimo ze wymienilem ich sporo to plate i Full Helmet :?

Zrob to jak turek, ukradnij.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-29 13:19:59 

ja ostatnio, w jeden dzie??, zrobi??em trzy crystale. szkoda, ??e nie mo??na proconsulowi u??ci??n?????? d??oni. :P

moderator nie nabija postÃÂłw - moderator ma wiele do przekazania.
moderator nie obra¯a innych - moderator dobitnie zwraca uwagê.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3