Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-18 21:50:37
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 08:42:57 

Olrin napisał(a):
a jaki czary ma BP

Zalezy od tego czy masz kase. s??? dwie wersje BP:
wersja dla biednych czyli buff/heal
wersja dla bogatych czyli jad???cych na scrollach debuff/heal

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-01 10:51:42 

Hee niezle sprzeczki przeczytalem i powiem tak.
Co w tym dziwnego ??e taki 0000000 lub F9Devil zabija np takiego mnie ja mam 60 lvl on 70 nic dziwnego tak samo jak taki ja zabijam kogos na 50 lvl to normalne.
Ale jak sie spotkaja dwa posty 70lvlami to wtedy jest tak raz jeden wygra raz drugi:
Clash of the Titans: tu patrzcie na walki 70 lvl na 70 i w podobnych tu F9Devil i 0000000 wymiekaja z Karuskimi 70 tkami ale takze sa super poprostu umieja grac i maja czym to robic:

http://files.filefront.com/titanvidwmv/ ... einfo.html

Powiem jeszcze jedno
kOnd3k napisa??;
Cytuj:
BP to najlepsza posta??? je??li chodzi o P2P ale jest uzale??iona od swifta ale od czego s??? swift poty.
Niema szans z bp na 63 lvlu z debuff/1920 nic sie nie trudzcie bo sie nieda zabi???.
Jesli chodzi o asskow czapencja z dd i talia i asek = dead na warkow na spear a jak walczysz z bp to albo na swordy albo z cluby, jak idziesz na maga to talia po resy 200 i nic ci sie nie dzieje wiec kkthxbb

To nie jest tak oczywiscie masz wtedy latwiej sie zmiezyc z dana klasa ale nie zapominaj o tym ze oni tez zyja to nie sa jakies programy komputerowe i jak ty masz cos z dd lub spear to juz wygrasz hehe gdyby tak bylo bylo by bez sensu grac w ta gre.
nie zapominaj o tym ze oni tez moga miec def brzed sword lub club i wtedy taki bp tez moze dostac w tylek. W grze wazny jest lvl i umiejetnosci sprzet takrze ale znam kolesia warka lvl65 ktory mial rapka +8 set sheli +6 czy +7 :P i teraz nosi glave +7 set chitin+6-7 i gra tak samo jak wtedy w CZ wymiata tyle z mojej strony i podkreslam nie jestem noobem i wiem co mowie.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-01 11:15:27 

a ja ci powiem tak bp ma ms i hb wiec moze zmieniac w walce a sin ma daggers bo z hb mozna chodzic i to jak najbardziej a z walkami to jeden tego jeden tego a jak idzie solo to liczy sie poziom umiejetnosci i tyle a co do zero to sprzeda??em mu poty za 3k :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-01 11:27:54 

W??a??nie o tym poziomie pisa??em i filmik go pokazuje jest tam scena jak 0000000 leje sie solo z kAkashi_kUN i zdaje sie ??e on nie mial wtedy 70lvla.
Tak samo moze sie lac asek z bp bp moze miec 63 lvl a asek 62 i mu podola zalezy to wylacznie od umiejetnosci Asek na 65lvl moze takze oberwac od bp na 63.
Zalezy od umiejetnosci

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7