Witam bardzo serdecznie;
Od jakiegos czasu czytam te forum i uwa?am , ?e tylko tutaj moge potrzyma? dobr? porad? w sprawie rozwijania mojej postaci .
Ot??? mam pewien problem - mam Huntera (Orc) na 41lv i , pakuje caly czas w dexterity wogole nie robie w hp , poniewaz zalezy mi na coraz silniejszym dmg, do 34 lv expilem na lycanach i iinych badziewiach w Brethu , teraz ju? go nie ma . Wogole niepodoba mi sie spawny jakie robili po updacie ale mniejsza z tym. Potem expilem na Bugbearach , czasem z "wolfem" bi?em Pooki. Uzbieralem niezla kase i kupilem sobie kusze +6 +60 poison(sorki za brak fachowych okreslen , najlepsza jaka mozna kupic w sklepie , robilem scrollami) , Od jakiegos czasu huntuje na Lard Orcach, scohdzi najczesciej na 2 arc shooty + dobicie ze zwyklego shootu. Tak sie zastanawiam czy jestem na nie skazany tak do 45-46lv , bo daja niezly exp 3k(bodaj?e) , ale s?abo dropuja. Party na death knightach mi nie odpowiadaja ... potem widze sie na Uruk Hai'ach (7k expa) , ktore zabijam juz teraz ale z wolfem , i na samych arch shoootach , jak podejdzie mam deda

.
Prosze wiec o fachow? pomoc jak powinna wygladac moja dalsza droga rozwoju, marzy mi sie Iron bOw(dobrze mowie?) ale przy tych kosmicznych cenach... nie wyrobie sie. Jest jakas mozliwosc albo ciekawe potworki , ktore moge rozwalac i zarabiac niezla sume pieniedzy/itemy. Odpadaja Bouncery i Poki oraz Abyss.
Z gory dziekuje;
Moje statystyki - ok 700 damage z ach shootem i wolfem na Lard Orkach .