Sandro napisał(a):
po twojej wypowiedzi ziooomek ja to skapowa?em tak jakby avalon nie robi?o party z anecestors, czego potwierdzi? nie moge gdy? mam brata w avalone
Ja tam nie uwa?am zeby?my nie brali ludzi z AN i LC do party jak mamy wolne sloty, ale ostatnio gram raczej dosyc opuzno i raczej niewiele os??b z naszy ally jest online. Jak jest w ciagu dnia nie wiem...
Gandzjalf napisał(a):
moim zdaniem Ziooomkowi chodzilo o to, ze AVON powinno byc wkurwione na Epica..., a tu prosze daje mu ally i bierze go do party
Tak naprawde to w tr??jke (3 assyst??w zarz?dzaj?cych obecnie klanem) zdecydowali?my sie na Ally z LC dlaczego... Bo to to Polski klan i du?o lepiej nam sie gra nie m??wi?c juz o dogadywaniu (chociaz z Czechami tez by?o fajnie

, jak pewnie pami?tacie ?e by?a ostra akcja Avallone (w mojej osobie) z Gorinem i do tej pory mam o nim swoje zdanie ale pozna?em tez kilka os??b z LC i uwa?am ?e sa spoko, dlatego postanowi?em da? im szans?, narazie jestem ze wsp???pracy zadowolony, i mam nadzieje ?e tak juz zostanie.
PS.
Zreszta ostatnio og??lnie wyj?tkowo dob?e mi sie gra za wszytskimi

czy to Polacy, ?abojady, Niemcy czy nawet turcy

wydaje mi si? ?e w ko?cu odpusci?em sobie "wy?cig szczur??w" i zaczyman grac tylko dla przyjemno?ci