Caius napisał(a):
lucas84 napisał(a):
Caius napisał(a):
po co buff jak mo?na kupi? scrolla?
te 5pkt lepiej dac w defence zamiast passion i miec imunnity, bo te 15str mozna dostac od kazdego priesta
A resistenca mo?na dosta? od maga albo kupic

...
bez imunnity jak dostaniesz rezisty od maga to bedziesz mial all 30 + 80 ( te od maga) a z imunnity 45+80 wiec nie wychodzi na to samo.
a moze powiesz jak ty rozdales swoje skill pointy????
[ Dodano: Pon 07 Lis, 2005 19:23 ]Paulos napisał(a):
Gram od dw??ch dni, mam 18 level, nosze half plate'y +1, u?ywam miecza dwur?cznego kt??ry dostaje si? od tego skrzydlatego w miescie ork??w, aktualnie poluje na skrzyd?a gavolt??w i rogi be co?tam??w pakuje wszystko w si?e ale teraz dam troche w hp tak jak m??wicie, te drugie punkty ?aduje w atak i berserk, kiedy zaczne rozumie? o czym rozmawiacie?
kazdy na pozcatku jest zielony i o wzsystko musi pytac itp... Ja bym ci radzil najpierw dac 5 pkt w atak zebys mial hoodwicka ( inflict 150% dmg) a pozniej dawal w def az do 40pkt, a potem tylko do attaku tak zebys na 60lvl mial 60attack/40def, choc nie ktorzy kosztem def daja 5/10 pkt w pasion zeby miec gain (+15str) i painkiller ( zamienia chyba 100hp na 200mana ale nie jestem pewien), ale ja to odradzam, na 60lvl bedziesz mial 60atak/30def/10pas
bez immunity, ktore wymaga 40pkt def masz o 15pkt mniej rezistow jesli chodzisz bez tarczy,
a te 15str mozesz dostac od kazdego priesta, a poty do many zawsze mozesz sobie kupic, wiec ja ci radze rozdac pkty zebys mial 60atak/40def
Jak ci nie bedzie to pasowac to zawsze mozesz zrobic reskila ale to kosztuje, im mniejszy lvl tym mniej zaplacisz