Skusi?o mnie dupowanie, pomimo i? moj kolega mia? ok 50 miliard??w z merch??w, uczciwie zarobionych, ja na sobie mia?em itemy za oko?o 10 miliard??w, gdzie w charakterze mia??m ok 1800 ataku z ?ukiem +7 IB....
Chcia?em pom??c DLA KLANU I G??WNO MI WYSZ?O...
Ale jak widzia?em, ?e np. w walce o abyss kilka tysiecy os??b pr??buje zdoby? zamek i Freedom wymiata wszystkich przez kilka tygodni bo jad? na cheatach...., jak widze orasa o nicku Morr, kt??ry lata z broni? dwureczn? Raptor i do tego tarcza schell (jakim cudem) .., leje go 30 ludzi a on przelatuje przez nich i zabija kilku po drodze bez szwanku, bo kospa u?ywa......, to samo R1sk, ojeeeeem, itd itd...
Lecisz na wojne i dostajesz z 10 strza? schower arows macro...
Jak widzisz ze jednego dnia go?? jest biedak a nastepnego lata w schelach i wypas itemy, to niby skad mia?....?
Skusi?o dupowanie, nie wysz?o, straty w dupach i w orygina?ach, stracilismy wiecej ni? mielismy przed dupowaniem, niepotrzebnie obrazi?em jednego z najlepszych koleg??w w klanie..., a tu jeszcze wchodz? osoby z zewn?trz i czytaj? cudz? korespondencje....
My potrafimy rozwi?za? swoje problemy sami wsr??d swoich, a obcy, wchodz?cy na te forum zajmijcie si? swoimi w?asnymi problemami...
Nietykalni szwendaj? si? po obcych klanach z turasami bo ciuSma si? ju? pewnie znudzi? zabaw? ... i klan sie rozlecia?, chocia? nie b?d? ocenia? bo nie wiem do konca jaka jest sytuacja...., ale fakt ze ludzie z ich klanu na 60+ levelach prosz? o miejsce u nas....
Ale je?eli spojrzycie wstecz to zauwa?cie, my generalnie nie prowadzimy wojny z ludzmi z NIetyklanych ..., jak chcecie ublizac to ublizajcie tym, z kt??rymi si? k???cicie od dawna - mam tu na my?li Antk??w. Bo wszedzie gdzie jestescie to si? nawzajem miesem obrzucacie....
Pradawni to najlepszy klan i najfajniejsi ludzie, jakich mia?em okazj? pozna? od 1,5 roku
I te ostatnie zdanie jest podsumowaniem ca?o?ci dotychczasowej dyskusji na ten nieszczesny temat, kt??ry rozpocz??em...
P.S.
Caius, Ty najmniej powiniene? si? wypowiada?, bo najmniej si? przyk?ada?e? do ?ycia w klanie, nigdy nie chodzi?e? na bosy, nie expi?e? z nami, nie pomaga?e?...., kiedy? si? przyzna?e?, ?e masz 14 lat i nie otwierasz g?by nas tsie, ?eby ludzie nie s?yszeli twojego g?osu kastrata.. Przeszed?e? do klanu, w kt??rym nadal si? nie odzywasz na tsie z tego samego powodu a zawsze t?umaczysz, ?e mik ci si? zepsu?. Kiedy? (6 mcy temu) m??wi?em ci, ?e wydam te 14 z? i kupie ci mika
A dupowa? si? nauczyli?my dok?adnie wiesz od kogo
Teraz licz?, ?e te pata?achy GMy w ko?cu dopracuj? K2, jednak na dzie? dzisiejszy nadal lataj? orasy brudasy na cheatach po CZ
Og??lnie powiem tak!
1. Polacy powinni trzyma? si? razem, ale niekt??rzy nie potrafi? tego zrozumie?
2. Powinna by? konfa wszystkich najmocniejszych klan??w polskich dla wsp??lnego interesu (abyss, wojny, CZ, FT)
3. Gdyby?cie potrafili si? nawzajem dogadywa? to (po odblokowaniu) 3 razy dziennie rozwalaliby?my Forgoren Temple i ka?dy dosta?by niebiesk? skrzyneczk? nadziei na zarypiasty item
Stworzyli?cie czarn? list?, ale pamietajcie, mo?ecie przez to (tak jak ja to uczyni??m Imhowi) skrzywdzi? i pos?dzi? nies?usznie niewinnego cz?owieka. Zabawa w s?dziego to odpowiedzialno?? ??cznie z konsekwencjami - sumienie gryzie tych, kt??rzy je maj? oczywi?cie. Mnie sumienie gryzie od dnia napisania posta na Forum Pradawnych jak cholera i nie wstydz? si? do tego przyzna?
keef_pl