Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-09 08:49:26
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 20:22:29 

?wi?ta racja ... na duowaniu stracili duperzy ... tylko pomy?l o tych ludziach co kupowali te dupy co oni stracili ......... m??j ROM :( ..... to niedo?? ?e stracili sami duperzy to i te? potracili przez nich ludzie co niedupowali :(

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 20:26:43 

Pochwały: 1
bueheh ta wypowiedz trzymamy sie na dobre i na zle .. normalnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: rotfl na maksa bueheheh do czego sie zalicza dupowanie ? na dobre? a moze za duzo telenoweli sie oglada buahahaha duper??w sie nie broni bo to sa osoby ktore nie radza sobie z gra.. a jezeli sobie nie radz? to niech nie graja i tyle :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 20:30:15 

Zabijaka: nic z dupow nie poszlo na rynek
Gros: Z Toba nie da sie prowadzic konwersacji na poziomie wiec nie bede zwracal uwagi na Twoje posty.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 20:34:20 

ale teraz mi chodzi og??lnie o duper??w :( a co do tego czy nieposz?o na rynek to i tak niemasz 100% pewno?ci poniewa? niewiesz czy przypadkiem ten kto dosta? takiego i owego itemka niesprzeda? go bo potrzebowa? przypu??my " na co? lepszego " kasy

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 20:37:04 

spoko i tak nie gadam z duperami 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 20:42:03 

Zabijaka napisał(a):
ale teraz mi chodzi og??lnie o duper??w :( a co do tego czy nieposz?o na rynek to i tak niemasz 100% pewno?ci poniewa? niewiesz czy przypadkiem ten kto dosta? takiego i owego itemka niesprzeda? go bo potrzebowa? przypu??my " na co? lepszego " kasy

Dok?adnie czasem sie kupowa?o od player??w "budzacych zaufanie" znanych i kiszka item okaza? sie dupniety

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 20:43:45 

Mam prosbe do adminow.
To ma byc czarna lista a nie smietnik.
Zbierzcie panowie ksywki z krotkim uzasadnieniem i zrobcie z tego czarna liste bo to co sie teraz tu dzieje to jakas parodia.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 20:45:33 

ZzZzZz sam skomentowa?e? ot.
Pr??bowa?em wydzieli? te posty ale co? nie posz?o.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-13 20:47:48 

nom kicha ... ale troche zabawy z segregowaniem b?dzie ... 6 stron :>

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 13:22:02 

Skusi?o mnie dupowanie, pomimo i? moj kolega mia? ok 50 miliard??w z merch??w, uczciwie zarobionych, ja na sobie mia?em itemy za oko?o 10 miliard??w, gdzie w charakterze mia??m ok 1800 ataku z ?ukiem +7 IB....
Chcia?em pom??c DLA KLANU I G??WNO MI WYSZ?O...

Ale jak widzia?em, ?e np. w walce o abyss kilka tysiecy os??b pr??buje zdoby? zamek i Freedom wymiata wszystkich przez kilka tygodni bo jad? na cheatach...., jak widze orasa o nicku Morr, kt??ry lata z broni? dwureczn? Raptor i do tego tarcza schell (jakim cudem) .., leje go 30 ludzi a on przelatuje przez nich i zabija kilku po drodze bez szwanku, bo kospa u?ywa......, to samo R1sk, ojeeeeem, itd itd...

Lecisz na wojne i dostajesz z 10 strza? schower arows macro...
Jak widzisz ze jednego dnia go?? jest biedak a nastepnego lata w schelach i wypas itemy, to niby skad mia?....?

Skusi?o dupowanie, nie wysz?o, straty w dupach i w orygina?ach, stracilismy wiecej ni? mielismy przed dupowaniem, niepotrzebnie obrazi?em jednego z najlepszych koleg??w w klanie..., a tu jeszcze wchodz? osoby z zewn?trz i czytaj? cudz? korespondencje....

My potrafimy rozwi?za? swoje problemy sami wsr??d swoich, a obcy, wchodz?cy na te forum zajmijcie si? swoimi w?asnymi problemami...

Nietykalni szwendaj? si? po obcych klanach z turasami bo ciuSma si? ju? pewnie znudzi? zabaw? ... i klan sie rozlecia?, chocia? nie b?d? ocenia? bo nie wiem do konca jaka jest sytuacja...., ale fakt ze ludzie z ich klanu na 60+ levelach prosz? o miejsce u nas....

Ale je?eli spojrzycie wstecz to zauwa?cie, my generalnie nie prowadzimy wojny z ludzmi z NIetyklanych ..., jak chcecie ublizac to ublizajcie tym, z kt??rymi si? k???cicie od dawna - mam tu na my?li Antk??w. Bo wszedzie gdzie jestescie to si? nawzajem miesem obrzucacie....
Pradawni to najlepszy klan i najfajniejsi ludzie, jakich mia?em okazj? pozna? od 1,5 roku

I te ostatnie zdanie jest podsumowaniem ca?o?ci dotychczasowej dyskusji na ten nieszczesny temat, kt??ry rozpocz??em...

P.S.
Caius, Ty najmniej powiniene? si? wypowiada?, bo najmniej si? przyk?ada?e? do ?ycia w klanie, nigdy nie chodzi?e? na bosy, nie expi?e? z nami, nie pomaga?e?...., kiedy? si? przyzna?e?, ?e masz 14 lat i nie otwierasz g?by nas tsie, ?eby ludzie nie s?yszeli twojego g?osu kastrata.. Przeszed?e? do klanu, w kt??rym nadal si? nie odzywasz na tsie z tego samego powodu a zawsze t?umaczysz, ?e mik ci si? zepsu?. Kiedy? (6 mcy temu) m??wi?em ci, ?e wydam te 14 z? i kupie ci mika
A dupowa? si? nauczyli?my dok?adnie wiesz od kogo
Teraz licz?, ?e te pata?achy GMy w ko?cu dopracuj? K2, jednak na dzie? dzisiejszy nadal lataj? orasy brudasy na cheatach po CZ

Og??lnie powiem tak!
1. Polacy powinni trzyma? si? razem, ale niekt??rzy nie potrafi? tego zrozumie?
2. Powinna by? konfa wszystkich najmocniejszych klan??w polskich dla wsp??lnego interesu (abyss, wojny, CZ, FT)
3. Gdyby?cie potrafili si? nawzajem dogadywa? to (po odblokowaniu) 3 razy dziennie rozwalaliby?my Forgoren Temple i ka?dy dosta?by niebiesk? skrzyneczk? nadziei na zarypiasty item

Stworzyli?cie czarn? list?, ale pamietajcie, mo?ecie przez to (tak jak ja to uczyni??m Imhowi) skrzywdzi? i pos?dzi? nies?usznie niewinnego cz?owieka. Zabawa w s?dziego to odpowiedzialno?? ??cznie z konsekwencjami - sumienie gryzie tych, kt??rzy je maj? oczywi?cie. Mnie sumienie gryzie od dnia napisania posta na Forum Pradawnych jak cholera i nie wstydz? si? do tego przyzna?

keef_pl :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 19:09:10 

Ja mam jedno do dodania nawet jak chcia?e? zrobi? co? dobrego dla klanu to po co dupowa?e? ?? to prawda Freedomy to cheaty ale gdy ty dupujesz to r??wnasz si? z nimi przez co dla innych te? jestes takim samym idiot? jak oni...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 20:10:50 

Przez co wcale nie jest idiota a wrecz przeciwnie, zweszyl dziure w systemie i ja wykorzystal chociaz nie do konca mu sie to udalo. Cwieku mysle ze jestes kolejnym ktory nie potrafi i zazdrosci freedom'om sprzetu, ale caly freedom po ktorym jedziesz jest zgrany i potrafi sobie CSW ulozyc tak jak im sie to podoba. Taka jest prawda ze na CSW wcale najczesciej od freedomowej reki sie nie ginie. Ponadto nazywanie osoby ktorej nie znasz "idiota" jest nie za bardzo na miejscu: nie rozmawiales z keefem, nie wiesz o nic tak naprawde nic, wiec nie wypowiadaj sie. Po grosie pojechalem, ale chce zaznaczyc ze chwile z gosciem mialem do czynienia ( i tez zaznaczam ze nie byl taki zly, mial chwile "slabosci"...

Na zakonczenie chce dodac, ze ten ktory wykorzystuje dziury w systemie przyczynia sie do ich usuwania.

Bardzo latwo jest cwaniakowac siedzac przed komputerem, powodzenia w realnym zyciu.

Pozdrowienia dla calej wszystkich
zarowno tych co jechali po klanie "Pradawni" jak i nie.

--== w kupie sila, bo kupy nikt nie ruszy ==--

Do modow.
Wezcie prosze pokasujcie wszystkie posty na temat dupowania poniewaz nic nie wnosza, a wypowiedzi typu jestes duperem jestes zly sa conajmniej smieszne. Wklejcie info klan "Pradawni" dupowal, nie kupowac od nich nic i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 20:20:50 

Mo?e dziku czytaj ze zrozumieniem ?? odnios?em sie do znania keefa kt??ra sam twierdzi ze freedomy cheatuja " Freedom wymiata wszystkich przez kilka tygodni bo jad? na cheatach....," wi?c nie wiem czemu co? do mnie wog??le piszesz poniewa? napisa?em to do keefa a nie do ciebie

piszesz ?e przez to ?e cheatujesz gra stanie sie lepsza bo wykrywasz dziure w systremie gry
dla mnie to smieszne bo ta dziura w kodzie gry pozwalaj?ca dupowa? jest od bardzo dawna wi?c po jej wykryciu powinno si? j? zg?osi? i przesta? tego u?ywa? ( je?li wykry?e? bug w
grze to go zg?aszasz a nie wykorzystujesz poniewa? psujesz przyjemno?? z gry innym )

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 20:25:07 

LukCwieku_PL napisał(a):
Ja mam jedno do dodania nawet jak chcia?e? zrobi? co? dobrego dla klanu to po co dupowa?e? ?? to prawda Freedomy to cheaty ale gdy ty dupujesz to r??wnasz si? z nimi przez co dla innych te? jestes takim samym idiot? jak oni...

hmmmm...
mocne s?owo "idiota", ale w twoim po?cie jego u?ycie wydaje si? bez sensu
Freedomy s? the best, a z twojej wypowiedzi wynika ?e nie dorastasz im do w?os??w na jajach...
A skoro grasz karusem to powiem, ?e m??j post dotyczy? ludzi a nie oras??w , szczeg??lnie je?li chodzi o zdobywanie Forgoren Temple...
I nie mam ochoty si? wyzywa?, zni?a? do poziomu, kt??ry starasz si? zaprezentowa?..
keef_pl

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-14 20:28:42 

Keef wg mnie napisa?e? dwa zgo?a r???ne posty najpierw piszesz ?e cheatuj? i przez to wygrywaj? CSW a zaraz w odpowiedzi na m??j post piszesz ?e sa the best.... wi?c kto tu do kogo nie dorasta ?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona