niezle to o to mi chodzilo no nie wiedzialem bo myslalem ze sie wyrazilem a co do nazwy nie widzalem by ktos mial ELITE CLAN i po 2 popytaj ludzi kotrzy mnie znaja ze nie jestem taki plytki jak myslisz a co do klanu to jak o to by chodzilo to jak powiedzialem kilka razy na tym forum i nie tylko wale prosto z mostu o co biega jak nie kumasz co napisalem i co mnie drazni w JPKO to twoj problem podsumowywujac napisalm bym do tego klanu ze drazni mnie ich nazwa i zeby ja zmienili ale powiem ze mnie cieszy ze ludzia podoba sie nasz klan i chca byc tacy jak my moze kiedys bedziemy spylac maskotki z czlonkami EC

wiec juz na tym forum nie odzywaj sie jak nie wiesz o czym mowisz won za pomowienia bo innych zrozumiem ze moglem ich urazic tym tematem bo oni prznajmniej wiedzieli ze bije do JPKO a nie jakies ukryte podteksty a ty nawed tego nie kumasz wiec nie chce mi sie z toba gadac co do przeklinania to juz admin zastanawia sie co z toba zrobic po pm bo to jest blad na twoim kompie z ciasteczkami i tyle
dla nie wtajemniczonych przyblize ten pm
cze sory kur** ze bede klna? ale jestem w k u r w i ony we? to w y jeb z tym przegl?daniem forum ze trzeba regulamin czyta? ! kur wa jetsem na forum juz chyba tydzie? i ile mam to kur wa czy ta? daje ok czytamn ble ble ble skocz do tematu Kngih tonline i ku rwa znznosuz ! !no szku rwa!!
i jeszcze jedno co moze zazdroscic klan co osiagnol 1 gr ma zgrana ekipe radzi sobie na wojnach i cz i ma wyposarzonych i wysoko lvl graczy klanowi co wlasnie powstal ??