wow ales mnie zjechal po 1 o tym ze nadurzywal byl topic i ludzie jednoglosnie napisali ze ani razu nie dalem nikomu wara bez podstawnie to znowu piszesz cos czego nie zrobilem powiedz gdzie ja napisalem ze ludzie ponizej 60 to nooby i gdiz ezbanowalem kogos za to ze mial inne zdanie ?? po co napisalem temat a po co ty piszesz posty po co to komu ?? co do turasw to w moim miescie jest 4 i prowadzi restauracje turecka i zagladam tam gadam sobie z nimi i wogule i sox ziomale z nich tylko troche po polsku zle mowia ale to da sie nadrobic

wow bo ja nie pamietam czasow na USKO kiedy sam musiales bic lvl a jeszcze jedno ostatnio nudzilo mi sie to bilem postac na USKO sam bez niczyjej pomocy i zrobilem 40 w 2 dni grania po kilka h dziennie z nudow bo jak wiesz gdzie co i na jakim lvl daje najlepsze xp i z czym mozesz na to startowac to wiesz pierdoli cie party i taka jest prawda i klejne zarzuty podmoja osoba bo najpier napisales ze uwarzam postacie ponizej 60 za nooby odrzucilem to puzniej o klan ze zazdroszcze wam tez odrzucilem a teraz to wymysl cos jeszcze i nie zamykac tego tematu bo chce zobaczyc oc jeszcze wymysli na mnie