"Drogie Bravo, Ostatnio zrobi? mi si? niewielki guz na kolanie. Czy to znaczy, ?e mo?e to by? ci??a pozamaciczna? Zdesperowana, 16 lat"
Mam 16 lat i na razie nie chc? rozpoczyna? wsp????ycia. Ale m??j ch?opak ma ju? za sob? sw??j "pierwszy raz", m??wi, ?e z powodu braku seksu strasznie boli go d??? brzucha. G?upio si? wtedy czuj?, bo Adam przeze mnie cierpi. Ale ja naprawd? nie chc? jeszcze "tego" robi?. Wyja?ni?am mu to. No i us?ysza?am: "By?em u lekarza i on kaza? mi si? z kim? przespa?, ?eby te b??le ust?pi?y". M??wi? co? jeszcze o tym, ?e plemniki zalegaj? mu w nasieniowodach i dlatego go boli. Podobno lekarz nawet przepisa? mu specjalne przeciwb??lowe tabletki hormonalne! Ale, niestety, powoduj? one bezp?odno??, je?li ch?opak d?ugo je ?yka. Adam na razie bierze te pigu?ki, jednak prosi?, ?ebym szybko si? zdecydowa?a, bo nie chce sta? si? bezp?odny. Nie bardzo chce mi si? w to wszystko wierzy?, ale Adam zapewnia mnie, ?e to prawda! Co robi?? ---Justyna, 16 lat
Boj? si? antykoncepcji!
Ja i m??j ch?opak wsp????yjemy bez zabezpieczenia, bo s?ysza?am, ?e antykoncepcja jest szkodliwa. Porad?cie mi, co robi?, bo nie chc? zaj?? w ci???! Tamara, 16 lat
Cho? mam 16 lat nie rozumiem pewnych wyraz??w. Co znacz? np. orgazm, up?awy, cykl miesi?czkowy?
Mam powazny problem. Od jakiegos czasu ubzdura?am sobie, ?e mo?na zaj?? w ci?ze bez odbycia stosunku. Boj? s?, ?e podajac ch?opakowi r?k? na powitanie mog? zaj?? w ci??e. Bo przecie? na jego r?ce mog? si? znajdow?c plemniki(wiem, ze niekt??rzy ch?opcy nie myj? r?k po wyj?ciu z toalety/), kt??re przenios? si? na moj? r?k?. Nast?pnie ja korzystajac z toalety mog? te plamniki przenie?? na moje majtki, a potem do pochwy. I z tego powodu ibsesyjnie potrafi? nawet 15 razu dziennie my? r?ce. mam juz tego do??, ale wstydze si? powiedzie? o tym rodzicom lub i?? do psychologa. Prosze napisz na ?amach jaka jest mozliwo?? zaj?ia w ci?ze... Za?amana!
Drogie Bravo Mam 13 lat i jestem jeszcze dziewic?.Czy m??j ojciec jest peda?em?
Zauwa?ylem ze kiedy zsuwam napletek, przeszkadza mi jakas ?y?ka. Troche mnie to boli. Mam nadzieje ?e nie b?de IMPOTENTEM Zastanawiam si? czy ch?opcy te? maj? b?ony dziewicze na penisach?
Moje ukochane "Bravo GIRL!"
Na pocz?tku chcia?abym podzi?kowa? za to, ze wydajecie taka gazet?, kt??ra tak dok?adnie trafia w moje potrzeby. Mam jednak du?y problem i dlatego pisze ten list. Trzy numery temu pisali?cie, ze najlepiej jest mie? ten pierwszy raz w wieku dwunastu lat. Gdzie wy ?yjecie? Teraz dziewictwo najlepiej jest tr?ci? w wieku lat dziesi?ciu. I tu jest ten problem. Mam 11 lat i jeszcze nie mia?am tego pierwszego razu. W naszej klasie to ju? chyba tylko ja i Dorota nie kocha?y?my si? z ch?opakami. Dlatego w?a?nie prosz? was o pomoc. Jak to zrobi?, gdzie, kiedy i z kim? Z cyklu "M??j pierwszy raz" wynika, ze najlepiej w czasie wakacji. Dlatego pr??bowa?am ju? to zrobi? w sierpniu z Markiem ze starszej klasy, ale on chce zosta? trenerem pokemonow i dziewczyny go zupe?nie nie interesuj?. Sama ju? nie wiem, co powinnam zrobi?. Tak sobie teraz siedz?, nuc?, „Shape of my heart" Backstreet Boys'ow i my?l?, ze najch?tniej to str?ci?abym dziewictwo z kt??rym? z tych ch?opak??w. Jeszcze nie wiem dok?adnie, z kt??rym. Zastanawiam si? pomi?dzy Kevinem, a Nickiem. Mam nadzieje, ze pomo?ecie mi dokona? w?a?ciwego wyboru. Kasia
"Pani psycholog! Mam 17 lat i od dw??ch lat jestem z pewnym ch?opakiem. Kochamy sie bardzo. Zaczynali?my od wsp??lnych spacer??w, poca?unk??w, pieszczot przy wy??czonym ?wietle. By?o wspaniale! Ale par? dni temu przypadkowo zobaczy?am, jak m??j ch?opak si? onanizuje. Dotyka? swego cz?onka i by? bardzo podniecony. A? si? pop?aka?am. By?o to takie obrzydliwe.
Teraz si? zastanawiam, czy on mnie kocha. Prosz? odpowiedzie? mi na list, bo to bardzo wa?ne dla mnie.
Weronika, lat 17, Radom"
_________________ Zapraszam na http://blog.jatokor.net
Zajęty ? Zobacz posty nieprzeczytane [10429] 125950
Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie
Cat^ napisał(a): spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło
Cat^ napisał(a): ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor
Pacan napisał(a): bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja
|