Twoja wypowiedz pozostawia wiele do zyczenia. Chlopie moim zdaniem powinienes wziac sie do nauki

. Za lekture mozesz poczytac
www.google.pl wpisz savoir vivre zaznacz ze szukasz w polskich stronach i wyskoczy Ci link to wikipedii.

Nie osmieszaj sie i swojego clanu.
[ Dodano: Nie 10 Gru, 2006 19:54 ]Wyzej to odpowiedz na post uzytkownika r3ku
Drogi peyo poczytaj posty swoich przyjaciol i porownaj do moich. Jesli okreslasz ze wypowiadam sie bez rozumu to co powiesz o sobie i swoich clannie mate's.
Cytuj:
a nie cheatuja i dupuja??
Czy ja powiedzialem ze nie? Oczywiscie, ale pojecie turki to zbyt uogolnione stwierdzenie. Ze kilkaset nie znaczy ze wszyscy
Cytuj:
po1. wielu turkow i ciebie przewyzsza so stfu...
Nie zaprzeczam
Cytuj:
po2. to z tym btw mogles sobie darowac, probujesz, nie wiem, dowartosciowac sie, czy co??
Dobrze daruje sobie

Ta przez rozmowe z Wami jestem w pelni dowartosciowany
Cytuj:
Nieno, serio?? Oo Kurde ja ci tu chyba pokĂâłony zaczne biĂâĂ
ĹĄ, jestes wszwechowiedzĂâęcy o Panie...
wpisac w google.pl caps lock to nic trudnego, pozniej tylko ctrl+c ctrl+v i gotowe
Cytuj:
//moge se pisac jak mi sie podoba i tobie gowno do tego, jezeli cie to pocieszy nie uzylem caps-locka trlyko trzymalem shift - takie mam przyzwyczajenie...o chamstwie moze swiadczyc gowno mnie to obchodzi, ty mily tez nie jestes...
Pewnie pisz jak chcesz, ale to swiadczy tylko o Twoim wychowaniu nie ma sprawy a trzymaj sobie ten shift spamuj caps lock mnie to nie obchodzi tylko zwrocilem uwage

A jakze inaczej prawda zawsze boli, dlatego takie stwierdzenie "ty tez mily nie jestes"... N/C Dobranoc wszystkim