Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-09 14:23:24
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 13:46:15 

Pochwały: 14
Gandaloo napisał(a):
13latka

blad mam 12 :F
moge poprzec moje argumenty, wszyscy pierdolicie bzdury, nikt z was nie jest w sztabie k2, nikt z was nie napisal ani Marco, ani koxp etc.
wiec co wy mozecie wiedziec?

gowno :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 15:31:27 

Pochwały: 3
Nie chce mi sie cytowaĂŚ wiec :

*Zubaran - dokÂładnie ale z tego co wyczytaÂłem na forum heavenfire, ten program dazy do bycia free caly czas(w co watpie bo turki juz tam robia pelno tematÄ‚łw ze chca placic :lol2:, dobre chÂłopaki xD). Zcrakowany koxp dalej jest free, tylko pelna wersja, stale akualizowana koxpa jest za kase (nie wiem ile, ale trzeba byc idiota zeby za to pÂłacic :S)

*Gzaor - +1, tez w ten sposÄ‚łb to rozumiem.

*Gandaloo - Nie, nie sugeruje tak. Uzywanie jak i dystrybucja programamow typu koxp jest nielegalna. Nigdy nie wykupowalem serwera pod forum, ani nie zakladalem bezplatnego fora, ale tresc moze byc dowolna(chyba ze lamie kodeks karny). No a koxp nie lamie zadnego kodeksu. To jest tylko wspomagacz do jakies durnej gry. I tak to wyglada z punktu normalnych ludzi ktorzy w knighta nei graja. Wiec dlaczego mieli by usuwac fora ? To tak jakby teraz knightonlineworld.pl zamkneli bo rozmawiamy o hackach,koxpach :lol2:.

*Pacan - Stfu nie kÂłam :/ Przyznaj sie ze masz 10 lat maÂłolacie jeden :ble:

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 17:13:40 

Moze ja wam pomoge swoja wypowiedzia na temat kosp / koxp :) bo jak wiekszosc wie ja sie na tym nieco znam.

To tak , kosp > koxp zostal stworzony z pomoca bylego GM (game mastera w grze) , ktory jest programista (jakis z japonskich czy jakis tam tych skosnokich serverow) i teraz mozecie sie juz domyslac dlaczego tak szybko wychodza updaty do koxp.
Jednak KOSP mial dobre zabezpieczenia i trudno bylo go zrobic bez platnym wiec jakis typ (pewnie turas) zrobil KOXP ktory byl banalny w obejsciu platnosci.

Jest znikoma liczba osob placacych za KOXP (moze z 1% koxperow) i to wlasnie przez to jest tylu cziterow inaczej gdybys mial zaplacic 12$ + premka 9$ taki cziter nie chcial by byc odrazu zbanowany :D

Wiec dochodzac do sedna prawdy sam KOXP nie stworzyl takiej masy cziterow co osoby ktore po kazdym update obchodza platnosc KOXP i robia go za FREEKO .

Nie miejscie pretensji do typow co zrobili KOSP (bo koxp to podrobka starego dobrego kosp) tylko do tych ktorzy robia go za FREEKO.

Dozobaczenia na new servie (oczywiscie znowu klanik zaloze)

ADD :
a co do MACRO to ja uwazam ze powinno to byc legit bo nie kazdy chcial by sie podzielic z dobrze zrobionym macro heal / buff / malice , a sa tysiace beznadziejnie napisanych MACRO. Ja swojego macra do priesta z jp ko nadal nikomu nie zdradze wiec prosze nie spamowac na gg.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 17:22:13 

Pochwały: 14
Rotfl napisał(a):
*Pacan - Stfu nie kÂłam :/ Przyznaj sie ze masz 10 lat maÂłolacie jeden :ble:

msyalem ze uda mi sie to ukryc >:[

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 17:23:48 

Pochwały: 2
Gandaloo napisał(a):
W kaÂżdym razie widziaÂłem czasy jak GMs dziaÂłali, a K2 jako tako przejmowaÂło siĂŞ klientami, ale miaÂłem dÂłuuugie przerwy w miĂŞdzy czasie :)

oj nie powiedzialbym :)
w tych czasach co pamietam to polowa graczy jechala na kospie, lagi byly w ... a gmowie nic nie robili.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 17:29:58 

K2 zainteresowaÂło sie wtedy kiedy zaczeli omijac non premium... bo kto by teraz preme kupowaÂł

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 18:48:10 

Cytuj:
a co do MACRO to ja uwazam ze powinno to byc legit bo nie kazdy chcial by sie podzielic z dobrze zrobionym macro Heal / Buff / malice , a sa tysiace beznadziejnie napisanych MACRO. Ja swojego macra do priesta z jp ko nadal nikomu nie zdradze wiec prosze nie spamowac na gg.

Moim zdaniem to w tej grze moÂże byĂŚ wszystko, nawet hacki, byle by kaÂżdy to miaÂł... po prostu albo wszyscy majÂę rÄ‚łwno, albo wszyscy majÂę gÄ‚łwno, bo przestaje byĂŚ zabawnie jak kilka osÄ‚łb ma Âłatwiej niÂż inni XD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 19:43:00 

To idz na MY KO tam macro jest legýt

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 20:17:08 

Gandaloo napisał(a):
Moim zdaniem to w tej grze moÂże byĂŚ wszystko, nawet hacki, byle by kaÂżdy to miaÂł... po prostu albo wszyscy majÂę rÄ‚łwno, albo wszyscy majÂę gÄ‚łwno, bo przestaje byĂŚ zabawnie jak kilka osÄ‚łb ma Âłatwiej niÂż inni XD

przypuscmy ze znow wlaczaja shower w cz, wygrywa ten kto pierwszy po resie serwa wejdzie i ustawi sie w dobrym miejscu, no i oczywiscie sprzet, tu troche juz gorzej, ale niedlugo pewnie bedzie tak ze sie myszka kliknie na gracza od ktorego chce sie dupnac/ukrasc przedmioty... i tym sposobem kazdy bedzie mial item jaki chce, kosp/koxp tez kazdy, bedzie sie liczyc szybkosc - kto pierwszy w cz
a jesli nie wlacza showera to moze novy beda wielkie na cala mapke?

And She hates too

Tytuł:
PostNapisane: 2006-12-11 20:27:26 

Nie powiedziaÂłem, Âże wolĂŞ macro, ale Âżeby kaÂżdy miaÂł takie same szanse... no i oczywiÂście teÂż nie mÄ‚łwie tu o skrajnoÂściach, Âżeby zrobiĂŚ z tej gry quake'a czy inna rozpierduche...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4