Jak zwykle odwracacie kota ogonem. Masa questow, ze premka to teraz 67 bez problemu. Porownaj siebie do Free. Ile ty grasz na Olympii? Nie wazne ile godzin dziennie, bo to zalezy od Ciebie, od tego czy mama Ci pozwoli, zona, czy bedziesz musial spedzic reszte dnia karmiac dziecko i czytajac mu bajki. Co tu sie nawzajem czarowac?
Tak ja Ela napisal, film ma wiele pozytywnych komentarzy, wszyscy prosza part3, bo tak im sie spodobal, tylko Oblivion mowi, ze jest suck, ze noobow zabijali itp. Moim zdaniem z reki clanu Oblivion nie powstanie lepszy film niz Maklera i Free. A co do wypowiedzi peyo
Cytuj:
Tak fristajler wiele sie zmienilo od czasu kiedy wy graliscie na O...
Czesc z Was wbila wiekszy lev, niektorzy 71+,70+, nowy lepszy sprzet.
[A rada do Free-pokazujcie w next filmie akcje, ktore wam nie wychodzily, press ok itd. Bo filmy, ktore do tej pory ogladalem byly zakonczone happyendem, super przeprowadzonymi akcjami. Zadnych deadow itp.(oczywiscie jest to moja opinia, mozesz ja przyjac i mozesz ja olac
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
)]
[ Dodano: Sob 16 Gru, 2006 17:49 ]A co do filmikow Oblivion, pamietam chyba jeden, jakto wbili sie na spota DMow mag rzucil noovke i padl za exp

. I jeszcze drugi, solo z dzieciakami: ::Time2Die::, DieFromMyHand.