hmmm może coś skoryguje do pana Robinn1 od razu chciałbym wszystkich przeprosić za offtopa, który powinien być przez nas modów przeklęty (to jest właśnie jedna z tych rzeczy, którymi zajmuje się mod), zaczynajęc od pierwszej rzeczy, która rzuciła mi się w oczy czytajęc twoje posty w tym temacie to to, że według ciebie jesteśmy tylko do wyszukiwania tematów i dawania linków do nich, bo nieszczęsny user nie może tego zrobić, bo jest to tak trudne jak napisanie OS w notatniku, i tutaj chciałbym zapytać użytkownika wielu forum czy spotkał się kiedyś z opcję szukaj, jeśli nie zalecam do przetestowania jej nie jest to nic nie z tej ziemi i chyba jest łatwe w obsłudze dla 6 letniego dziecka wiec ty chyba tez nie powinieneś mieć z tym problemów ? Druga rzecz, że jak wspomniałeś na innych forach (których odwiedzasz masę i sę tam pro modzi i całe forum jest pro nie to co tutaj bagno z chamami przypadkowo wybranymi na modów/adminów) za napisanie tematu, który istnieje nie dostaje się warna wręcz ciebie ubóstwiaję za to, że robisz śmietnik nie dość, że nie otrzymujesz warna to jeszcze ci dadzę wszystko jak na tacy przywykniesz do tego wyjdziesz poza firewall (tutaj chodzi mi o świat realny jak by ktoś nie zrozumiał) i będziesz tego oczekiwał w realnym świecie i okaże się, że tak nie jest nikt za ciebie nic nie zrobi takie jest życie i pogódĂ½ się z tym prędzej czy póĂ½niej (lepiej to pierwsze). Po twoich wypowiedziach na tym forum wnioskuje, że nas nienawidzisz uważasz za bandę kretynów i pokrak, które odbijaję sobie nie powodzenia życiowe dręczęc biednych niewinnych userów za to że po prostu zadali pytanie na, które odpowiedĂ½ została już dawno temu napisana, powiem więcej pewnie uważasz, że jako moderator/admin był byś bożyszczem tłumów niestety chyba tak by nie było. Więc prosił bym ciebie o jedno, rozumiem, że nie każdy może kogoś lubić rzecz naturalna, ale jakiś szacunek dla ludzie chyba się należy ja za to nie dostaje pieniędzy, z ko już skończyłem a jakoś pomagam ludziom jak napiszę temat będĂ½ do mnie na gg napiszę (oczywiście jeśli czegoś ważnego nie robie) więc albo zamienimy się miejscami (ja z miłę chęcię odstępię bo siedzę tu od poczętku i jestem zmęczony krytykę ludzi, którzy poza swoimi 4 literami nic więcej nie widzę) albo będziesz dalej robił z siebie idiotę bo wętpię by ludzie brali ciebie na poważnie. To by było na tyle jak dla mnie wętek robinna jest skończony w tym temacie.
P.S. widzę, że jednak ktoś mnie lubi thx za głosy hehe

P.S.2
robinn1 napisał(a):
Na kazdym innym forum, jesli sie powtorzysz czy cos to albo powiedza szukaj albo podadza link gdzie byl wczesniejszy post i zamykaja.
Na tym forum nie bylo ani jednego takiego przykladu.
Szczerze chcesz, żebym wyszukał takie tematy ?? Aż tak jesteś pewien, że znasz to forum lepiej od nas ?? To ciebie zagnę mam pamięć fotograficznę i mogę ci w każdej chwili pokazać takie tematy więc proszę sprawdĂ½ najpierw coś a potem jedĂ½ po ludziach co ci ślina na język przyniesie by podbudować swoję samoocenę.
Kilka przykładów:
http://www.knightonlineworld.pl/viewtop ... 9f16c4cbadtutaj user poprosił o linka do instalki programu i jatokor dał mu linka
http://www.knightonlineworld.pl/viewtop ... 9f16c4cbadtutaj kolejny user prosi o poradę z rozwięzaniem klanu, moderator Tengel podaje mu linka (link nie działa bo odnosi się do starej domeny)
http://www.knightonlineworld.pl/viewtop ... 9f16c4cbadtutaj kolejny temacik gdzie user zadaje pytanie odnośnie wyjścia z klanu, moderator Gzaor podaje mu linki do tematów w, których jest to wyjaśnione.
http://www.knightonlineworld.pl/viewtop ... 9f16c4cbadtutaj dwóch moderatorów Elaviart i Feralis udzielaję odpowiedzi na dręczęce użytkownika pytania.
Takich tematów jest na pęczki wystarczy poszukać ale jak już wiadomo robinn tego nie potrafi. Podkreślę jeszcze pewnę część cytatu
robinn1 napisał(a):
Na kazdym innym forum, jesli sie powtorzysz czy cos to albo powiedza szukaj...
hmmm my to robimy mówięc im jest taki temat poszukaj (czyli wysil się znajdĂ½ coś samemu) i to jest złe ale na innym forum jest to dobre ? Zastanów sie pięć .... no dobra dziesięć razy zanim coś napiszesz bo myślenie nie boli.
P.S.3 Post się powiększa

robinn1 napisał(a):
lol , nie za to was nie lubie. Nie lubie modkow za to ze albo zamykaja bez sensu topici ( a zeby pokazac modkowi zeby znalazl gdzie post byl pisany 1000000000 razy to oczywiscie nie znajdzie ..........), albo za to ze pisza niektorzy bzdury.
To sa tylko 2 argumenty dt wiekszosci modkow. Nie bede pokazywal palcem kto co jak i gdzie.....
podkreślenie: wnioskuje, że topici bez sensu nie powinny być zamykane o to ci chodzi ??
ku--rsywa (nie wiem czemu jest ocenzurowane): masło jest maślane.
pogrubienie: argumenty nie do przebicia

chyba studiujesz prawo ??
robinn1 napisał(a):
jak by byly wybory na najgorszego to bym wybral polowe moderatorow
To dlaczego nie zrobiłeś bałeś się, że tylko ty i kilku stałych bywalców listy warnów i banów będziecie tam pisać i żalić się jacy my to jesteśmy nie dobrzy. Kocham hasła co by było gdyby

pogdybaj jeszcze =]